Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Fodboldtvillingerne: Landsholdsdrømme (8) - Måns Gahrton - E-bog

Bag om Fodboldtvillingerne: Landsholdsdrømme (8)

Der er snart EM i fodbold, og fodboldtvillingerne Kim og Konrad glæder sig til at se samtlige kampe. De varmer op ved at se klip fra gamle turneringer og drømmer om selv en dag at blive stjerner på landsholdet. Men er de gode nok? Efter et par dårlige kampe føles det hele bare umuligt. Kim og Konrad tager ned på boldbanen og øver skud og redninger. Pludselig er det hele sjovt igen. I næste kamp viser det sig, at det umulige faktisk godt kan lade sig gøre. Læs den ottende bog i den sjove og spændende fodboldserie! Den er let at læse og er for både drenge og piger – og man behøver ikke læse bøgerne i rækkefølge.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788741518343
  • Udgivet:
  • 1. August 2021
  • Straks på e-mail.

Normalpris

Beskrivelse af Fodboldtvillingerne: Landsholdsdrømme (8)

Der er snart EM i fodbold, og fodboldtvillingerne Kim og Konrad glæder sig til at se samtlige kampe. De varmer op ved at se klip fra gamle turneringer og drømmer om selv en dag at blive stjerner på landsholdet. Men er de gode nok? Efter et par dårlige kampe føles det hele bare umuligt. Kim og Konrad tager ned på boldbanen og øver skud og redninger. Pludselig er det hele sjovt igen. I næste kamp viser det sig, at det umulige faktisk godt kan lade sig gøre.

Læs den ottende bog i den sjove og spændende fodboldserie! Den er let at læse og er for både drenge og piger – og man behøver ikke læse bøgerne i rækkefølge.

Brugerbedømmelser af Fodboldtvillingerne: Landsholdsdrømme (8)Find lignende bøger
Bogen Fodboldtvillingerne: Landsholdsdrømme (8) findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.