Udvidet returret til d. 31. januar 2025

Fødevarelære - Mia Irene Kristensen - Bog

Bag om Fødevarelære

Fødevarelære giver den grundlæggende viden om de fødevarer, der forarbejdes og tilberedes i køkkenet, så brugerne kan spise en ernæringsrigtig mad, der er en fryd for både gane og øje. Den gennemgår systematisk de enkelte fødevarer i grupper, herunder deres opbygning, næringsstofindhold, indhold af kemiske stoffer, opbevaring og anvendelse. Bogen indeholder følgende kapitler: GrøntsagerKartoflenSaftige frugterFedtrige frugter og frøBælgfrugterKornStivelse og stivelsesprodukterÆg og ægprodukterFedtstofferKød og vildtFisk og skaldyrFjerkræMejeriprodukterKrydderierDet bæredygtige køkkenMærkning – en vigtig detaljeOveralt er teksten krydret med eksempler og illustrationer.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788729015161
  • Indbinding:
  • Hæftet
  • Udgivet:
  • 1. april 2024
  • Udgave:
  • 8
  • Størrelse:
  • 170x240x10 mm.
  • Vægt:
  • 423 g.
  • 1-3 hverdage.
  • 25. november 2024
På lager

Normalpris

  • BLACK NOVEMBER

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af Fødevarelære

Fødevarelære giver den grundlæggende viden om de fødevarer, der forarbejdes og tilberedes i køkkenet, så brugerne kan spise en ernæringsrigtig mad, der er en fryd for både gane og øje. Den gennemgår systematisk de enkelte fødevarer i grupper, herunder deres opbygning, næringsstofindhold, indhold af kemiske stoffer, opbevaring og anvendelse.
Bogen indeholder følgende kapitler:
GrøntsagerKartoflenSaftige frugterFedtrige frugter og frøBælgfrugterKornStivelse og stivelsesprodukterÆg og ægprodukterFedtstofferKød og vildtFisk og skaldyrFjerkræMejeriprodukterKrydderierDet bæredygtige køkkenMærkning – en vigtig detaljeOveralt er teksten krydret med eksempler og illustrationer.

Brugerbedømmelser af Fødevarelære



Find lignende bøger
Bogen Fødevarelære findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.