Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Førsokratiske filosoffer - Gyldendal - E-bog

- Gyldendals Filosofibibliotek

Bag om Førsokratiske filosoffer

Førsokratiske filosoffer beskæftiger sig med antikkens græske filosofi fra Thales og frem til Sokrates’ tid. De vigtigste antikke tekster af og om førsokratikerne bliver præsenteret med Jørgen Mejers uddybende kommentarer om teksternes problematik, deres overlevering og tolkning. Denne bog er revideret af postdoc med speciale i antik filosofi Rasmus Sevelsted med introduktion af professor emeritus ved Copenhagen Business School Ole Thyssen.  Bogen indgår i Gyldendals Filosofibibliotek, en ny serie af filosofihistoriske kernetekster fra antikken til vor tid. De kan læses af enhver med filosofisk interesse og er kvalificeret og præsenteret af fagfilosoffer.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788702383058
  • Udgivet:
  • 21. Oktober 2022
  • Straks på e-mail.
Prøv Tales Streaming i 7 dage for 7 kr.
Herefter fra 75 kr./md. Ingen binding.

Normalpris

Beskrivelse af Førsokratiske filosoffer

Førsokratiske filosoffer beskæftiger sig med antikkens græske filosofi fra Thales og frem til Sokrates’ tid. De vigtigste antikke tekster af og om førsokratikerne bliver præsenteret med Jørgen Mejers uddybende kommentarer om teksternes problematik, deres overlevering og tolkning.
Denne bog er revideret af postdoc med speciale i antik filosofi Rasmus Sevelsted med introduktion af professor emeritus ved Copenhagen Business School Ole Thyssen. 
Bogen indgår i Gyldendals Filosofibibliotek, en ny serie af filosofihistoriske kernetekster fra antikken til vor tid. De kan læses af enhver med filosofisk interesse og er kvalificeret og præsenteret af fagfilosoffer.

Brugerbedømmelser af Førsokratiske filosofferFind lignende bøger
Bogen Førsokratiske filosoffer findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.