Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Første gang - sidste gang - John Lindblad Christensen - E-bog

- En udvalgt samling af tidernes opfindelser og opdagelser med udgangspunkt i mit eget liv

Bag om Første gang - sidste gang

Det var en nyhed, da den første celle ramte jordkloden. Siden har den bare været under udvikling. Den blev til alt levende. Planter og dyr – og mennesket. Men vi opfinder konstant nye, brugelige ting, som gør livet lettere og sjovere for os. Og det gælder på alle planer. Dampmaskinen, elektriciteten, flyvemaskinen. Den lille forbedring i køkkenet eller hobbyværkstedet. Måske i haven. Fabrikken, der bliver rigere af at finde på nye eller bedre produkter. Forskning på alle mulige områder er spækket med nyheder. Og netop her finder vi en meget lang række af opfindelser, som har vidtrækkende betydning for den samlede menneskehed. Selv sidste gang er en nyhed for os alle.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788775752942
  • Udgivet:
  • 20. November 2021
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af Første gang - sidste gang

Det var en nyhed, da den første celle ramte jordkloden. Siden har den bare været under udvikling. Den blev til alt levende. Planter og dyr – og mennesket.

Men vi opfinder konstant nye, brugelige ting, som gør livet lettere og sjovere for os. Og det gælder på alle planer. Dampmaskinen, elektriciteten, flyvemaskinen. Den lille forbedring i køkkenet eller hobbyværkstedet. Måske i haven. Fabrikken, der bliver rigere af at finde på nye eller bedre produkter. Forskning på alle mulige områder er spækket med nyheder. Og netop her finder vi en meget lang række af opfindelser, som har vidtrækkende betydning for den samlede menneskehed. Selv sidste gang er en nyhed for os alle.

Brugerbedømmelser af Første gang - sidste gangFind lignende bøger
Bogen Første gang - sidste gang findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.