Udvidet returret til d. 31. januar 2025

Food Allergens - Bog

- Methods and Protocols

Bag om Food Allergens

This volume provides a collection of methodologies for basic research, clinical diagnosis, and treatment pertaining to food allergens, including food allergen production, purification, characterization, detection, quantification, and bioinformatics approaches to modern food allergen studies.

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781493983407
  • Indbinding:
  • Paperback
  • Sideantal:
  • 299
  • Udgivet:
  • 7. august 2018
  • Udgave:
  • 12017
  • Størrelse:
  • 178x254x0 mm.
  • Vægt:
  • 596 g.
  • 8-11 hverdage.
  • 9. december 2024
På lager

Normalpris

  • BLACK WEEK

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af Food Allergens

This volume provides a collection of methodologies for basic research, clinical diagnosis, and treatment pertaining to food allergens, including food allergen production, purification, characterization, detection, quantification, and bioinformatics approaches to modern food allergen studies.

Brugerbedømmelser af Food Allergens



Find lignende bøger
Bogen Food Allergens findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.