Udvidet returret til d. 31. januar 2025
Bag om Food Biotechnology

Today, in the arena of food, the primary goals of food biotechnology are to provide a more abundant, less expensive, and a more nutritious food supply in order to address the needs of our growing global population. This textbook provides an introduction to this subject.

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9789385059186
  • Indbinding:
  • Hardback
  • Sideantal:
  • 412
  • Udgivet:
  • 26. oktober 2017
  • Størrelse:
  • 152x229x0 mm.
  • Vægt:
  • 703 g.
  • Ukendt - mangler pt..
Forlænget returret til d. 31. januar 2025

Normalpris

  • BLACK WEEK

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af Food Biotechnology

Today, in the arena of food, the primary goals of food biotechnology are to provide a more abundant, less expensive, and a more nutritious food supply in order to address the needs of our growing global population. This textbook provides an introduction to this subject.

Brugerbedømmelser af Food Biotechnology



Find lignende bøger
Bogen Food Biotechnology findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.