Udvidet returret til d. 31. januar 2025

Food Engineering Handbook - Bog

- Food Engineering Fundamentals

  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781482261691
  • Indbinding:
  • Hardback
  • Sideantal:
  • 608
  • Udgivet:
  • 2. december 2014
  • Størrelse:
  • 241x165x37 mm.
  • Vægt:
  • 1016 g.
  • 2-4 uger.
  • 24. december 2024
Forlænget returret til d. 31. januar 2025

Normalpris

  • BLACK WEEK

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Brugerbedømmelser af Food Engineering Handbook



Find lignende bøger
Bogen Food Engineering Handbook findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.