Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Food Macromolecules and Colloids - Bog

Bag om Food Macromolecules and Colloids

This book presents the very latest research in the area and is unique in covering both proteins and polysaccharides in the same volume.

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780854047000
  • Indbinding:
  • Hardback
  • Sideantal:
  • 380
  • Udgivet:
  • 3. Maj 1995
  • Størrelse:
  • 180x257x42 mm.
  • Vægt:
  • 1050 g.
  • 2-3 uger.
  • 17. Oktober 2024

Normalpris

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af Food Macromolecules and Colloids

This book presents the very latest research in the area and is unique in covering both proteins and polysaccharides in the same volume.

Brugerbedømmelser af Food Macromolecules and Colloids



Find lignende bøger
Bogen Food Macromolecules and Colloids findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.