Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage
Forlænget returret til d. 31. januar 2025

Food Properties Handbook - Bog

Bag om Food Properties Handbook

Contains data on the physical, thermal, and thermodynamic properties of foods. This edition focuses on measurement techniques, basic data compilation for diversified foods, and the generic models for foods or for groups of foods. It also covers properties data and terminology as well as food processing and preservation applications.

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780849350054
  • Indbinding:
  • Hardback
  • Sideantal:
  • 878
  • Udgivet:
  • 28. maj 2009
  • Udgave:
  • 2
  • Størrelse:
  • 261x186x54 mm.
  • Vægt:
  • 1746 g.
  • 2-4 uger.
  • 25. januar 2025
På lager
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
  •  

    Kan ikke leveres inden jul.
    Køb nu og print et gavebevis

Normalpris

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af Food Properties Handbook

Contains data on the physical, thermal, and thermodynamic properties of foods. This edition focuses on measurement techniques, basic data compilation for diversified foods, and the generic models for foods or for groups of foods. It also covers properties data and terminology as well as food processing and preservation applications.

Brugerbedømmelser af Food Properties Handbook



Find lignende bøger
Bogen Food Properties Handbook findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.