Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Forestillinger om Støv 1 - La Belle Sauvage - Philip Pullman - E-bog

Bag om Forestillinger om Støv 1 - La Belle Sauvage

Så var der ordet Støv, med stort S, som om det ikke var almindeligt støv, men noget særligt … Malcolm Polsteads liv på kroen ved floden er trygt og rart, selvom det til tider er lidt kedeligt. Men der er en hel særlig vinter på vej, hvor det vil regne som aldrig før, og kampen mellem videnskab, religion og politik er begyndt. Denne vinter mister Malcolm alt, hvad han kender. Og midt i uvejret får han ansvaret for spædbarnet Lyra, og sammen må de begive sig ud på en rejse, der vil ændre deres liv for altid. Enogtyve år efter den danske udgivelse af klassikeren DET GYLDNE KOMPAS vender Philip Pullman nu tilbage til dette legendariske parallelle univers og giver os den fantastiske historie om, hvordan Lyra endte på Jordan-Kollegiet.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788702249057
  • Udgivet:
  • 19. Oktober 2017
Prøv Tales Streaming i 7 dage for 7 kr.
Herefter fra 75 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af Forestillinger om Støv 1 - La Belle Sauvage

Så var der ordet Støv, med stort S, som om det ikke var almindeligt støv, men noget særligt …

Malcolm Polsteads liv på kroen ved floden er trygt og rart, selvom det til tider er lidt kedeligt. Men der er en hel særlig vinter på vej, hvor det vil regne som aldrig før, og kampen mellem videnskab, religion og politik er begyndt. Denne vinter mister Malcolm alt, hvad han kender. Og midt i uvejret får han ansvaret for spædbarnet Lyra, og sammen må de begive sig ud på en rejse, der vil ændre deres liv for altid.

Enogtyve år efter den danske udgivelse af klassikeren DET GYLDNE KOMPAS vender Philip Pullman nu tilbage til dette legendariske parallelle univers og giver os den fantastiske historie om, hvordan Lyra endte på Jordan-Kollegiet.

Brugerbedømmelser af Forestillinger om Støv 1 - La Belle SauvageFind lignende bøger
Bogen Forestillinger om Støv 1 - La Belle Sauvage findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.