dk-flag   Stort fødselsdagsudsalg   dk-flag
dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag   Vi fejrer fødselsdag med stort udsalg   dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag
Anne-Grethe Bjarup Riis

Bøger af Anne-Grethe Bjarup Riis

Anne-Grethe Bjarup Riis er født den 21. november 1965 i Herning, og er en dansk skuespiller og filminstruktør. Hun er desuden også forfatter, hvilket er blevet til en række bøger af Anne-Grethe Bjarup Riis. Hun har blandt andet skrevet bøgerne ‘Guds rige’ og ‘Send mere kærlighed’, men er dog bedst kendt fra tv. De fleste kender hende fra både teaterforestillinger, tv-serier og film, hvor hun blandt andet har medvirket i Lars Von Triers dogmefilm ‘Idioterne’, og været en del af teatergruppen ‘Emmas Dilemma’. Anne-Grethe Bjarup Riis dimitterede fra Statens Teaterskole i 1992, og har børn sammen med Bo Mortensen, som hun også er sammen med i dag.
Hun fik debut som filminstruktør tilbage i 2012 med ‘Hvidsten Gruppen’, som omhandler den danske modstandsbevægelse under 2. verdenskrig, som havde navnet Hvidsten Gruppen. Filmen blev vist i biografen, som blev set af mere end 765.000 danskere. Hvis du ønsker at læse eller lytte til bøger af Anne-Grethe Bjarup Riis, så kan du finde dem alle i udvalget nedenfor.

Hun debuterede som forfatter i 2009 med bogen ‘Send mere sex’, som blev den første bog i trilogien om tandlægen Helene Sandstorm og hendes liv. Anne-Grethe Bjarup Riis skriver typisk erotiske noveller, så hvis du er på udkig efter denne genre, så vil Anne-Grethe Bjarup Riis’ bøger helt sikkert være interessante for dig. Lad dig inspirere af hendes bøger, hvis du leder efter en erotisk bog, som din næste lytte- eller læseoplevelse.
Vis mere
Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • af Anne-Grethe Bjarup Riis
  187,95 - 222,95 kr.

  Da Anne-Grethes otteårige søn bliver dødeligt syg, forandrer hendes liv sig fra en velfungerende tilværelse til et ubærligt mareridt. Ægteskabet bliver sat på en hård prøve, familie og venner forsvinder, og bønnerne til Gud bliver ikke hørt. At se sin lille dreng være syg af cancer, at vide han kan dø, er for en mor en umenneskelig situation. Fanget i isolation på Rigshospitalet og afskåret fra omverdenen sniger følelser af ensomhed, uretfærdighed og svigt sig ind i Anne-Grethes hjerte. Følelser som hun kun kender alt for godt, og brudstykker fra hendes barndom dukker nu op i hendes erindring.Vi møder den otteårige Anne-Grethe og hendes familie, som fl ytter fra det civiliserede Herning og ud til de øde og spøgelsesagtige brunkulslejre i Søby i 70’ernes Midtjylland. Mørke familiehemmeligheder trækkes frem i lyset og udspiller sig et gudsforladt sted blandt forsømte skæbner, svineavl og kviksand og åbenbarer, at en ætsende forbandelse hersker gennem generationerne.I Guds rige er en rystende og rørende fortælling om forhold mellem mennesker og om at søge ned i barndommens mørke fortrængninger og møde sig selv. Romanen er en beretning om liv og død, om skyld og svigt og om at bevare et håb i selv – en roman, som opfordrer til at søge kærligheden trods smertelige mærker i sjælen og til at tilgive og være taknemmelig for livet.

 • af Anne-Grethe Bjarup Riis
  8,95 kr.

  Anne-Grethe Bjarup Riis var egentlig gået i gang med en roman, der handlede om hendes barndom i Søby. Men så blev hun ramt af tragedien. Hendes søn blev syg af kræft, og pludselig kunne hun ikke længere se på sine omgivelser på den samme måde. Alt blev mørkt, og i mørket kom der en ny romanide frem. Nu har forfatteren udgivet 'I Guds rige', som handler om at tilgive sin familie for svigt og om at finde ud af mørket i fællesskab. Tilrettelagt af Janus Camara og Kathrine Eggert Wadsholt

 • af Trine Appel & Anne-Grethe Bjarup Riis
  72,95 - 147,95 kr.

  Tandlæge Helene Sandholm synes selv, det kører for hende ... Men en slibrig sms afslører hendes sexeventyr, og i løbet af et splitsekund bliver alt vendt på vrangen, og et tragikomisk skilsmissevanvid bryder løs. Med bedsteveninden Iben som kommentator på sidelinjen må Helene stå ansigt til ansigt med en eks-mand, der skaber sig som en 5-årig, en elsker med en meget stor vatpik, en løgnagtig papmor, tandlægeangste patienter og et stigende rødvinsforbrug, der skræmmer børnene væk!Og nu vil bedsteveninden gudhjælpemig også skilles ...En roman baseret på forfatternes egne oplevelser udi skilsmisse, kærlighed og sex . - Den nøgne sandhed om hvordan det i virkeligheden er!

 • af Anne-Grethe Bjarup Riis & Thomas Rydahl
  180,95 - 237,95 kr.

  Egeskov 1874. Slottet er på den anden ende. Det syder i køkkenet, og der er et leben op og ned ad trapperne. I aften skal Jessies storebror forloves og familiens fremtid sikres. Det er en glædens dag.Men Jessie er vågnet med et sug i maven. Noget er galt, hun ved det bare. Hun når lige at love sit eget hjerte bort til den lokale præstesøn, da ulykken indtræffer. Storebroren bliver fundet livløs i voldgravens kolde vand.Det tragiske dødsfald katapulterer slottets beboere, høj som lav, ud på nye livsbaner. Ikke mindst Jessie, som nu står til at blive Egeskovs enearving, med alt hvad det indebærer af forventninger om et adeligt giftermål. Også nede i køkkenet skaber den skæbnesvangre dag dønninger, særligt for nyansatte Oda, der kæmper for at finde fodfæste blandt de intrigante tjenestepiger. Og allernederst i hierarkiet hvirvles staldknægten Stig med ind i herskabets drama, da han i al hemmelighed bliver sat til at overbringe et kærlighedsbrev. Et trekantsdrama er under opsejling.

 • af Anne-Grethe Bjarup Riis
  72,95 - 147,95 kr.

  Efterfølgeren til romanen Send mere sex Oven på en røvtur af en skilsmisse kaster Helene Sandholm sig i armene på Mads, en klatre-entusiast med flair for poesi og madlavning. Men hvem er han? Og ikke mindst, hvem er hans lesbiske ekskone, der vil gøre alt for at få hans sæd? Det finder Helene snart ud af - Og med en ny unge i maven, sine tre drenge, et nyt papbarn og en temmelig krævende mor, der flytter ind, bliver Helene slynget ud i sit livs værste kaos, der kun bliver værre og værre.

 • af Anne-Grethe Bjarup Riis
  72,95 - 147,95 kr.

  Endelig kører det igen for Helene Sandholm, og som en anden FlorenceNightingale kaster hun sig ud i at redde hele verden. Men efter etafbrudt samleje på Korfu, og en mor der stikker en kæp i hjulet, går derged i kærlighedslivet. Helene bliver stalket af en gammel kæreste,opdager at hendes mand er til strip, og selv forelsker hun sig i enstenrig kvinde, der er dybt afhængig af coke! Og mens barndommen spøgeri kulissen, mister Helene al dømmekraft og finder sig selv i rendesteneni den brune kødby.Tredje og sidste bog om den småneurotiske tandlæge, Helene Sandholm, oghendes familie.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.