Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Send mere sex - Trine Appel - E-bog

Bag om Send mere sex

Tandlæge Helene Sandholm synes selv, det kører for hende ... Men en slibrig sms afslører hendes sexeventyr, og i løbet af et splitsekund bliver alt vendt på vrangen, og et tragikomisk skilsmissevanvid bryder løs. Med bedsteveninden Iben som kommentator på sidelinjen må Helene stå ansigt til ansigt med en eks-mand, der skaber sig som en 5-årig, en elsker med en meget stor vatpik, en løgnagtig papmor, tandlægeangste patienter og et stigende rødvinsforbrug, der skræmmer børnene væk! Og nu vil bedsteveninden gudhjælpemig også skilles ... En roman baseret på forfatternes egne oplevelser udi skilsmisse, kærlighed og sex . - Den nøgne sandhed om hvordan det i virkeligheden er!

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788756701730
  • Udgivet:
  • 7. Maj 2010
  • Straks på e-mail.
Prøv Tales Streaming i 7 dage for 7 kr.
Herefter fra 75 kr./md. Ingen binding.

Normalpris

Beskrivelse af Send mere sex

Tandlæge Helene Sandholm synes selv, det kører for hende ...

Men en slibrig sms afslører hendes sexeventyr, og i løbet af et splitsekund bliver alt vendt på vrangen, og et tragikomisk skilsmissevanvid bryder løs. Med bedsteveninden Iben som kommentator på sidelinjen må Helene stå ansigt til ansigt med en eks-mand, der skaber sig som en 5-årig, en elsker med en meget stor vatpik, en løgnagtig papmor, tandlægeangste patienter og et stigende rødvinsforbrug, der skræmmer børnene væk!

Og nu vil bedsteveninden gudhjælpemig også skilles ...

En roman baseret på forfatternes egne oplevelser udi skilsmisse, kærlighed og sex . - Den nøgne sandhed om hvordan det i virkeligheden er!

Brugerbedømmelser af Send mere sexFind lignende bøger
Bogen Send mere sex findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.