Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger af Anne-Marie Donslund

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • af Anne-Marie Donslund, Kim Fupz Aakeson, Gitte Løkkegaard, mfl.
  94,95 kr.

  Godnathistorier, der får børn til at smile i søvne Drengen med verdens største numse. Pigen, der fandt en statsminister i baghaven og forklaringen på, hvorfor man prutter. Her er 11 mosomme historier til børn på 6+, der med garanti kommer til at smile i søvne. Til børn fra cirka 6 år.

 • af Anne-Marie Donslund, Ina Borstrøm & Dorthe Klint Pedersen
  157,95 kr.

  Ida og Emil og resten af skolebladet dykker ned i østerbys spændende historie. Snart støder de på skjulte hemmeligheder fra fortiden, og det viser sig, at det slet ikke er så nemt at grave sandheden frem.Hemmeligheder og løgne lokker skolebladet til at gå efter guldet, og snart går den vilde skattejagt. Den sikre LæSNING består af seks børneromaner.Gå efter guldet! er 3. bog i denne serie.Til serien hører også arbejdsbog og lærervejledning.

 • af Glenn Ringtved, Anne-Marie Donslund, Kim Fupz Aakeson, mfl.
  94,95 kr.

  Godnathistorier, der får børn til at smile i søvne Drengen med verdens største numse. Pigen, der fandt en statsminister i baghaven og forklaringen på, hvorfor man prutter. Her er 11 mosomme historier til børn på 6+, der med garanti kommer til at smile i søvne. Til børn fra cirka 6 år.

 • af Anne-Marie Donslund & Inez Gavilanes
  267,95 kr.

  idden /title /head body center h1 403 Forbidden /h1 /center /body /htmlidden /title /head body center h1 403 Forbidden /h1 /center /body /htmlidden /title /head body center h1 403 Forbidden /h1 /center /body /htmlidden /title /head body center h1 403 Forbidden /h1 /center /body /html

 • af Anne-Marie Donslund, Ina Borstrøm & Dorthe Klint Petersen
  178,95 kr.

  Ida og Emil og deres venner fra skolebladet træner på livet løs. Langsomt må de erkende, at det ikke altid går ærligt for sig i sportens verden. Alle kneb gælder, når skolebladets medlemmer kommer i tvivl om, hvem der snyder hvem. Børnene må afgøre, om de selv er klar til at gå hele vejen og vinde for enhver pris. Helt ærligt er en ud af i alt seks børneromaner i serien Den sikre læsning. Romanerne er seks afsluttede historier, der tager hensyn til den urutinerede læser, som skal i gang med de første længere kapitelbøger. Romanerne er udarbejdet med læsepædagogiske hensyn og indfrier samtidig de øgede krav til tekstmængde og ordvalg.

 • af Anne-Marie Donslund, Ina Borstrøm & Dorthe Klint Petersen
  177,95 kr.

  Ida og Emil og resten af skolebladet tager på rideskole, hvor der er meget andet end heste at holde øje med. Dyr og mennesker kommer og går uden forklaring. Der er fart over feltet, når børnene må beslutte, om de skal klappe hesten, eller om de skal forsøge at opklare, hvad der egentlig foregår på rideskolen. Klap hesten er en ud af i alt seks børneromaner i serien Den sikre læsning. Romanerne er seks afsluttede historier, der tager hensyn til den urutinerede læser, som skal i gang med de første længere kapitelbøger. Romanerne er udarbejdet med læsepædagogiske hensyn og indfrier samtidig de øgede krav til tekstmængde og ordvalg.

 • af Anne-Marie Donslund & Inez Gavilanes
  63,94 kr.

  Sommerferien er slut, og Cecilies liv ligger i ruiner. Hun er uvenner med Julie og Helena, og Kasper har hun ikke talt med siden turen til Badesøen. Heldigvis bliver hun gode venner med den nye pige i klassen, Anna, der bor i et kolonihavehus med sin søster, går i læderjakke, og har sorte streger om øjnene. Da det viser sig, at Anna ved en masse om magi, beslutter Cecilie at vise hende Den magiske bog. Anna synes, at Cecilie skal tage hævn over Kasper, men er det nu en god idé? Som der står i Den magiske bog: hvis man laver magi, der skader andre, kommer det til at gå værst ud over en selv. En advarsel, som Cecilie nok skulle have hørt efter, før hun stak den første nål i sin Kasper-dukke.Bind 3 i serien om Cecilie og hendes 2 veninder, Julie og Helena.Besøg også www.magiskbog.dk, hvor du kan få smagsprøver på bøgerne, dele din egen magi via instagram, eller gå på opdagelse i alle de magiske tips og tricks, som Cecilie har fundet i Den magiske bog.Anmelderne skrev om bind 1:"Der er grin og gisp lige til finalen, der er som taget ud af en western uden heste og pistoler. ... Ømhed og ømme følelser er ramt rent."Steffen Larsen, Politiken4 hjerter

 • af Anne-Marie Donslund & Inez Gavilanes
  287,95 kr.

  Cecilies mors kæreste er flyttet ind hos dem, men Cecilie vil bare have ham ud, så hun kan få sit normale liv tilbage. Sammen med sine veninder planlægger hun at kaste en grusom forbandelse over ham, så han vil blive paranoid og miste forstanden. Men Cecilie ved jo af erfaring, at man ikke skal lege med sort magi, og som sædvanligt går ingenting som planlagt ..."Den magiske bog" er en serie på seks bøger for de 10-14-årige om veninderne Cecilie, Julie og Helena, der bruger magi til at opnå de ting, de ønsker sig.Anne-Marie Donslund (født 1966) har skrevet en række bøger for børn og unge. Hun er cand.mag. i Idéhistorie og Æstetik & Kultur og leder Forfatterskolen for Unge på Midt- og Vestsjælland.Inez Gavilanes (f. 1977) er en dansk sangerinde og tidligere medlem af gruppen Sukkerchok. Sammen med Anne-Marie Donslund har hun udgivet pigeserien "Den magiske bog".

 • af Anne-Marie Donslund & Tina Sakura Bestle
  43,94 - 287,95 kr.

  Ærte og H er søstre. Engang hang de sammen ved skulderen. Det gør de ikke længere, men når de lægger skuldrene mod hinanden, kan de tænke sammen. Og det får de brug for, da de møder Verdensmanden, som laver uhyggelige, videnskabelige eksperimenter.Ærtehalm er en gyselig og mystisk historie for børn, og der er flere bøger på vej om Ærte og H.Læs mere om forfatterne, Tina Sakura Bestle og Anne-Marie Donslund.

 • af Anne-Marie Donslund, Ina Borstrøm & Dorthe Klint Petersen
  117,95 kr.

 • af Anne-Marie Donslund, Ina Borstrøm & Dorthe Klint Petersen
  107,95 kr.

 • af Anne-Marie Donslund, Ina Borstrøm & Dorthe Klint Petersen
  169,95 kr.

  Den sikre læsning er en selvstændig fortsættelse af Den første læsning. Eleverne får et solidt læsefundament, og læsningaf skøn- og faglitterære tekster får en central placering i danskundervisningen. Skrivning og stavning integreres og giver eleverne de nødvendige skriftsproglige færdigheder til skolens videre arbejde. Den sikre læsning er en del af et samlet læseindlæringsmateriale. Materialet fortsætter den systematiske læseindlæring fra Den første læsning og den selvstændige læsning fra Fri læsning. Materialet består af børneromaner og tilhørende arbejdsbøger. Romanerne er udarbejdet med læsepædagogiske hensyn, men indfrier samtidig de øgede krav til tekstmængde og ordvalg. Eleverne gives en fast rutine med daglig læsning af gode historier. Den sikre læsning er for lærere, der arbejder bevidst med læseundervisning og ønsker, at eleverne skal automatisere deres læsefærdighed.

 • af Anne-Marie Donslund, Ina Borstrøm & Dorthe Klint Petersen
  117,95 kr.

 • af Anne-Marie Donslund, Ina Borstrøm & Dorthe Klint Petersen
  117,95 kr.

 • af Anne-Marie Donslund & Inez Gavilanes
  93,95 kr.

  Cecilie har fået nok af magi. Det er, som om jo mere magi hun laver, jo mere falder hendes liv fra hinanden. Men hvad nu, hvis det er rigtigt, at Kasper er forelsket i Samira? Og hvad nu, hvis hun skal holde jul sammen med sin mor og Hinke? Så dukker den onde Patrik op igen, og Cecilie tager en beslutning. Sammen med sine venner vil hun prøve den farligste form for magi: De vil hidkalde en dæmon ..."Karma og dæmoner" er 6. bog i serien om Cecilie og hendes veninder.Besøg også www.magiskbog.dk, hvor du kan få smagsprøver på bøgerne, dele din egen magi eller gå på opdagelse i alle de magiske tips og tricks, som Cecilie har fundet i Den magiske bog.Anmelderne skrev:"Der er grin og gisp lige til finalen, der er som taget ud af en western uden heste og pistoler. ... Ømhed og ømme følelser er ramt rent."Steffen Larsen, Politiken (4 hjerter)

 • af Anne-Marie Donslund & Inez Gavilanes
  117,95 kr.

  Cecilie og hendes veninder vil kaste en grusom forbandelse på Cecilies mors kæreste. Den skal gøre ham så paranoid, at han går fra forstanden. Når det sker, vil Cecilies mor endelig gå fra ham, og så kan Cecilie få sin familie og sit normale liv tilbage. Det er i hvert  fald planen. Men som sædvanlig går ingenting som planlagt ..."Den sorte kat" er 5. bog i serien om Cecilie og hendes veninder, Julie og Helena.Besøg også www.magiskbog.dk, hvor du kan få smagsprøver på bøgerne, dele din egen magi eller gå på opdagelse i alle de magiske tips og tricks, som Cecilie har fundet i Den magiske bog.Anmelderne skrev:"Der er grin og gisp lige til finalen, der er som taget ud af en western uden heste og pistoler. ... Ømhed og ømme følelser er ramt rent."Steffen Larsen, Politiken (4 hjerter)

 • af Anne-Marie Donslund & Inez Gavilanes
  63,94 kr.

  Cecilie har noget, der ligner et granatchok. Det får man, når man har været ude for en større psykisk belastning. Hendes far er flyttet ud til Hedeparken og har det rigtig skidt, og hendes mor er stadig kærester med læreren Hinke. Så beslutter hendes mor at tage med klassen på lejrskole, selvom Cecilie ikke vil have det. Og på lejrturen bliver Cecilie overladt til Samira, mens Julie og Helena stikker af med både Kasper og Den magiske bog. Cecilie havde ellers besluttet aldrig mere at bruge sort magi, for det falder altid tilbage på en selv. Men nu overvejer hun, om ikke det vil være o.k. at kaste bare en lillebitte forbandelse.Det kan alligevel ikke blive værre.Eller kan det?"Fobandelsen" er 4. bog i serien om Cecilie og hendes 2 veninder, Julie og Helena.Besøg også www.magiskbog.dk, hvor du kan få smagsprøver på bøgerne, dele din egen magi via instagram, eller gå på opdagelse i alle de magiske tips og tricks, som Cecilie har fundet i Den magiske bog.Anmelderne skrev om bind 1:"Der er grin og gisp lige til finalen, der er som taget ud af en western uden heste og pistoler. ... Ømhed og ømme følelser er ramt rent."Steffen Larsen, Politiken4 hjerter

 • af Anne-Marie Donslund
  55,95 kr.

  Er dreht den Kopf und schaut in den Wagen.Aus der Dunkelheit seiner Augen spricht purer Hass. Ich hatte noch keine Zeit, mich zu ducken. Mein kleiner Bruder ist auf den Boden des Autos gekrochen. Er kommt immer näher. Mutter fährt rückwärts in den Hof. Sie knallt noch einmal auf die Mülltonne. Das Geräusch von Auto gegen Tonne. Das Geräusch des Umkippens. Dosen fallen polternd auf den Hof.Und plötzlich hat er eine Axt in der Hand.In Wirklichkeit heißt Johanne gar nicht Johanne. Und ihr Bruder, Christian Eriksen, hat seinen Namen nach dem gleichnamigen Fußballspieler gewählt.Johanne und Christian sind auf der Flucht vor ihrem gewalttätigen Vater, und während sie einem neuen Leben hinterherjagen, jagt ihr Vater sie. Werden sie jemals frei sein?Die Jagd ist eine ernste, wichtige und fesselnde Serie über die harten Seiten des Lebens. Aber es ist auch eine warme, zeitgemäße Geschichte über Freundschaft, Verliebtsein und Neuanfang.Anne-Marie Donslund (geboren 1966) hat eine Reihe von Kinder- und Jugendbüchern geschrieben. Sie hat einen cand.mag.-Abschluss in Ideengeschichte und Ästhetik & Kultur. Darüber hinaus ist sie Direktorin der Schreibschule für junge Leute in Dänemark.

 • af Anne-Marie Donslund
  38,95 kr.

  „MAMA", schreit Christian aus dem Schlafzimmer. „MAMAAA", wiederholt er. Erst als die Sanitäter Mutter auf die Trage heben, wacht sie auf. Ihre Augen werden glasig, sie schreit Vaters Namen und wimmert, dass er sie nicht umbringen darf. Die Sanitäter wechseln einen Blick. Dann sagen sie, dass sie sich um sie kümmern werden, dass Mutter keine Angst haben müsse, dass sie umgekippt sei und ins Krankenhaus gebracht werde.In Wirklichkeit heißt Johanne gar nicht Johanne. Und ihr Bruder, Christian Eriksen, hat seinen Namen nach dem gleichnamigen Fußballspieler gewählt ...Johanne und Christian sind auf der Flucht vor ihrem gewalttätigen Vater, und während sie einem neuen Leben hinterherjagen, jagt ihr Vater sie. Werden sie jemals frei sein?\"Die Jagd\" ist eine ernste, wichtige und fesselnde Serie über die harten Seiten des Lebens. Aber es ist auch eine warme, zeitgemäße Geschichte über Freundschaft, Verliebtsein und Neuanfänge.Anne-Marie Donslund (geboren 1966) hat eine Reihe von Kinder- und Jugendbüchern geschrieben. Sie hat einen cand.mag.-Abschluss in Ideengeschichte und Ästhetik & Kultur. Darüber hinaus ist sie Direktorin der Schreibschule für junge Leute in Mittel- und Westseeland.

 • af Anne-Marie Donslund
  41,95 kr.

  "Mamma!" ropar Christian inifrån sovrummet. "MAMMA!" skriker han.Mamma vaknar först när ambulanspersonalen lyfter upp henne på båren. Hon blinkar och ropar pappas namn och snyftar att han inte får döda henne. Ambulanssjukvårdarna ser på varandra. Sedan säger de att de ska skydda henne, att hon inte behöver vara rädd.Jag känner mig som ett jagat djur. Ständigt på vakt. Ständigt med en blick över axeln. Har han hittat oss? Min pappa. Medan vi är på jakt efter ett nytt liv, är han på jakt efter oss. Han kommer aldrig låta oss gå. Aldrig någonsin...Egentligen heter Johanne inte alls Johanne. Och hennes bror, Christian Eriksen, har tagit sitt namn efter fotbollsspelaren. De är på flykt från sin våldsamma pappa, och medan de är på jakt efter ett nytt liv är han på jakt efter dem. Kommer de någonsin lyckas bli fria?Anne-Marie Donslund, född 1966, har skrivit en lång rad böcker för barn och unga. Hon har en magisterexamen i Idéhistoria och Estetik & Kultur och leder Forfatterskolen for unge på Jylland.

 • af Anne-Marie Donslund
  41,95 kr.

  Han vrider på huvudet och tittar in i bilen. Hans mörka ögon är en avgrund av hat. Jag har inte hunnit ducka. Min lillebror har krupit ihop på bilgolvet. Samtidigt närmar han sig. Mamma backar tillbaka in på gården. Hon kör in i soptunnan igen, och den välter. Burkar ramlar ut på gårdsplanen. Plötsligt har han en yxa i handen.Egentligen heter Johanne inte alls Johanne. Och hennes bror, Christian Eriksen, har tagit sitt namn efter fotbollsspelaren. De är på flykt från sin våldsamma pappa, och medan de är på jakt efter ett nytt liv är han på jakt efter dem. Kommer de någonsin lyckas bli fria?JAKTEN är en allvarlig, viktig och fängslande serie om livet när det är svårt. Men det är också en varm och viktig berättelse om vänskap, förälskelse och att börja om på nytt.Anne-Marie Donslund, född 1966, har skrivit en lång rad böcker för barn och unga. Hon har en magisterexamen i Idéhistoria och Estetik & Kultur och leder Forfatterskolen for unge på Jylland.

 • af Anne-Marie Donslund
  55,95 kr.

  Sisarusten pakomatka jatkuu!Johanne ja Christian ovat aloittaneet aivan uuden elämän piilossa väkivaltaiselta isältään. Pelottavat muistot eivät kuitenkaan jätä heitä rauhaan. Myös sisarusten äidillä on vaikeuksia jatkaa elämää. Eräänä päivänä Christian löytää äidin makaamasta tajuttomana lattialla. Kuinka piilossa elävien lasten käy, kun äiti joutuu pitkään sairaalakierteeseen?Johannen oikea nimi ei ole Johanne. Ja hänen veljensä, Christian Eriksen, on valinnut tämän nimen erään jalkapalloilijan mukaan. Sisarukset pakenevat väkivaltaista isäänsä. Kun he etsivät uutta elämää – etsii hän heitä. Onnistuvatko he pakenemaan?JAHTI on rosoinen ja mukaansatempaava kirjasarja elämästä, kun se on vaikeaa. Se on kuitenkin myös lämmin ja ajankohtainen tarina ystävyydestä, rakastumisesta ja uusista aluista.Anne-Marie Donslund (s. 1966) on kirjoittanut kirjoja lapsille ja nuorille. Hän on suorittanut ideoiden historian sekä estetiikan ja kulttuurin maisteritutkinnon ja johtaa kirjoittajakoulua nuorille Tanskassa.

 • af Anne-Marie Donslund
  55,95 kr.

  Kiihkeätempoisen nuortensarjan ensimmäinen osa!Johanne ja Christian ovat pahassa pulassa. Heidän isänsä on väkivaltainen, ja sisarukset ovat joutuneet pakenemaan tätä äitinsä kanssa. Itse asiassa heidän nimensä eivät oikeasti edes ole Johanne ja Christian – he ovat joutuneet omaksumaan aivan uudet identiteetit pysyäkseen turvassa. Kokonaan uuden elämän aloittaminen ei kuitenkaan ole helppoa. Entä jos joku huomaa heidän salaisuutensa? Pääseekö isä taas heidän jäljilleen?Johannen oikea nimi ei ole Johanne. Ja hänen veljensä, Christian Eriksen, on valinnut tämän nimen erään jalkapalloilijan mukaan. Sisarukset pakenevat väkivaltaista isäänsä. Kun he etsivät uutta elämää – etsii hän heitä. Onnistuvatko he pakenemaan?JAHTI on rosoinen ja mukaansatempaava kirjasarja elämästä, kun se on vaikeaa. Se on kuitenkin myös lämmin ja ajankohtainen tarina ystävyydestä, rakastumisesta ja uusista aluista.Anne-Marie Donslund (s. 1966) on kirjoittanut kirjoja lapsille ja nuorille. Hän on suorittanut ideoiden historian sekä estetiikan ja kulttuurin maisteritutkinnon ja johtaa kirjoittajakoulua nuorille Tanskassa.

 • af Anne-Marie Donslund
  12,95 kr.

  Pierwsza część serii dla młodzieży, której akcja toczy się w szybkim tempie! Johanne i Christian mają poważne kłopoty. Ich ojciec znęca się nad nimi, dlatego rodzeństwo jest zmuszone uciekać razem z matką. Tak naprawdę nie noszą nawet imion Johanne i Christian - dla bezpieczeństwa musieli przyjąć nowe tożsamości. Ale rozpoczęcie zupełnie nowego życia nie jest proste. Co jeśli ktoś odkryje ich sekret? Czy ich ojciec będzie w stanie ich wytropić?Pogoń to niebagatelna, ważna i porywająca seria o życiu, które nie jest łatwe. Jednocześnie jest też ciepłą i aktualną opowieścią o przyjaźniach, pierwszych miłościach i nowych początkach.Anne-Marie Donslund (ur. 1966 r.) jest autorką wielu książek dla dzieci i młodzieży. Ukończyła studia magisterskie na kierunkach Historia myśli filozoficznych oraz Estetyka i kultura. Kieruje Szkołą Pisarską dla Młodzieży w Zelandii Środkowej i Zachodniej.

 • af Anne-Marie Donslund
  30,95 kr.

  "Czuję się jak ścigana zwierzyna. Cały czas na baczności. Cały czas oglądam się przez ramię. Znalazł nas już? Czy to już koniec?"Po przybraniu nowych imion, przerażone rodzeństwo ucieka przed swoim agresywnym, znęcająym się nad rodziną ojcem. Podczas gdy oni poszukują nowego życia, ojciec poszukuje ich. Czy kiedykolwiek się od niego uwolnią?Czy rodzeństwu uda się pozbyć mrocznych wspomnień z przeszłości i wybaczyć bliskim wyrządzone krzywdy?Pogoń to niebagatelna, ważna i porywająca seria o życiu, które nie jest łatwe. Jednocześnie jest też ciepłą i aktualną opowieścią o przyjaźniach, pierwszych miłościach i nowych początkach.Anne-Marie Donslund (ur. 1966 r.) jest autorką wielu książek dla dzieci i młodzieży. Ukończyła studia magisterskie na kierunkach Historia myśli filozoficznych oraz Estetyka i kultura. Kieruje Szkołą Pisarską dla Młodzieży w Zelandii Środkowej i Zachodniej.

 • af Anne-Marie Donslund & Tina Sakura Bestle
  43,94 - 307,95 kr.

  Ærte og H er siamesiske tvillinger. Da de blev født, hang de sammen ved skulderen. Det gør de ikke længere, men når de står helt tæt, skulder ved skulder, kan de læse hinandens tanker. Det er upraktisk, hvis man vil holde noget hemmeligt for hinanden, men meget rart når den nye organist opfører sig temmelig skræmmende, og når Ærte ser en mystisk pigeånd, der går amok på orgelet i kirken, og når BJ kører galt og bliver forvandlet til en sær jesustype.ÆRTEHALM - ALTING FRYSER er en uhyggende roman om sælsomme hændelser i et isnende koldt Varde.ADVARSEL: Ikke for sarte sjæle 

 • af Anne-Marie Donslund & Tina Sakura Bestle
  43,94 - 292,95 kr.

  Ærte og H er siamesiske tvillinger. Da de blev født, hang de sammen ved skulderen. Det gør de ikke længere. Og så alligevel ... når de lægger skuldrene mod hinanden, kan de tænke sammen.De tænker sammen, når de oplever uhyggelige ting som for eksempel det, der skulle have været en helt almindelig sommerferie i Blåvand ved Vesterhavet. For hvor almindeligt er det lige med en gal campingchef, der har mug og udstoppede dyr som hobby? Eller en tysk pige, der leder efter en skat og har et sælsomt lys omkring sig? Men det allermindst almindelig er, at Ærte og H glemmer at holde sammen ... som Ærtehalm for altid. Mug i Blåvandshuk er den anden bog om Ærtehalm. Den første hedder bare Ærtehalm.Om serien:Ærtehalm er en serie for børn i 9-12 års alderen og er en blanding af sjov og hyggelig realisme i Vestjylland med loppemarkeder og hornmusik - og surreel uhygge med vanvittige videnskabsmænd og underjordiske hemmeligheder.Bøgerne handler om de siamesiske tvillinger Ærte og H, der hang sammen ved fødslen, men blev skåret fra hinanden og derfor kun har en arm hver. Ærte er venstrehåndet og højrehjernet, intuitiv og kreativ. H er højrehåndet og logisk, matematisk og rationel. Men når de holder skuldrene sammen, kan de læse hinandens tanker, og det synes Ærte er ret praktisk i matematiktimerne. Ærte og H bor i Varde med deres far og teenagestoresøster. Moren døde under fødslen, fordi de var lidt for stor en mundfuld.I den første bog Ærtehalm opklarer Ærte og H, hvor Henning fra Vardegarden er blevet af, efter han fik abnorm vokseværk og pludselig forsvandt. Han har nemlig efterladt et råb om hjælp i sin trompet, som er blevet smidt i en container foran en vanvittig videnskabsmands hus. Her er Henning fanget sammen med en masse andre ualmindelige og misdannede børn, der på skift kommer under kniven til brug i professorens hjerneforskningsprojekt.I den anden bog Ærtehalm – Mug i Blåvandshuk skal Ærte og H på cykelferie langs den jyske vestkyst, men strander på en campingplads i Blåvandshuk, efter deres far er blevet forelsket i isdamen. Men Ærte og H opdager, at campingchefen er virkelig underlig. Han udstopper dyr i sin fritid med egyptisk mug og lusker rundt nede ved bunkeren på stranden. Desværre kan Ærte og H ikke finde ud af at holde sammen, som de plejer. De er forelsket i den samme dreng, og Ærte forvilder sig helt alene ned i bunkeren, hvor hun ikke kun møder en tysk skytsengel, men også campingchefens udstoppede gamle mor.Ærtehalm har fået en andenplads i Gyldendals spændingsseriekonkurrence, og har fået overvældende gode anmeldelser. Læs mere om forfatterne, Tina Sakura Bestle og Anne-Marie Donslund.

 • af Anne-Marie Donslund
  74,95 kr.

  Først tror jeg, det er delfiner. De sorte skygger omkring mig.Så tror jeg, det er mennesker, der hænger i reb fra loftet.Jeg sætter mig op og får et skarpt lys i ansigtet."Johanne Eriksen?" siger en dyb stemme. "Er du Johanne Eriksen?"Jeg nikker."Klokken er 4.35. Du er anholdt, sigtet for terrorisme. Alt, hvad du siger, kan blive brugt imod dig. Du har ret til ikke at udtale dig.""Hvad?"Lyset i loftet bliver tændt. Der er ti kampklædte betjente på mit værelse.I virkeligheden hedder Johanne slet ikke Johanne. Og hendes bror, Christian Eriksen, har valgt sit navn efter fodboldspilleren af samme navn. De har været på flugt fra deres voldelige far og mistet deres mor, men deres jagt på et nyt og bedre liv er ikke slut. Lykkes det dem nogensinde at blive fri?"Jagten" er en alvorlig og medrivende serie om livet, når det er svært. Men det er også en varm og vedkommende fortælling om venskaber, forelskelse og det at starte forfra.Anne-Marie Donslund (født 1966) har skrevet en række bøger for børn og unge. Hun er cand.mag. i Idéhistorie og Æstetik & Kultur og leder Forfatterskolen for Unge på Midt- og Vestsjælland.

 • af Anne-Marie Donslund
  43,94 - 287,95 kr.

  Lix 14 Far pudser næse. Han siger, at han er glad for, at Bent og de andre passer på hende. ”Jeg er bange.” Julie tænker på Mark. Men hun siger ikke noget. Bent er glad for Mark. ”For dem derovre,” siger Julie så og peger ud ad vinduet. Mod Bøgely.” De har slået en pædagog ihjel.” ”Det er tyve år siden,” siger Bent. ”Nåeh ja, den sag,” siger far. ”Jeg fatter ikke, at de fik lov at fortsætte,” siger Bent. ”Jeg siger dig: There is something rotten …” Bent hvisker. Han laver store øjne og sukker. Far laver også store øjne og hvisker: ”Er det rigtigt?” ”Desværre.” Bent sukker og ryster på hovedet. Efter Julies familie er gået helt i opløsning, er hun flyttet ind på bostedet Rosenly. Det er ikke nemt. Men heldigvis møder hun både Zana og den smukke dreng overfor, som virker underlig bekendt. Bøgely Røvly Lovely er en del af serien MELLEM_RUM, som er en ny serie af lette kortromaner til udskolingen. Fortalt helt enkelt og skrevet af etablerede forfattere med fingeren på pulsen. Mange unge med forskellige former for læsevanskeligheder synes, at de har svært ved at finde alderssvarende og fede bøger, der passer til dem. Og flere læseundersøgelser peger på, at de unge vil læse mere, hvis de selv kan bestemme, hvad de skal læse. Derfor har vi sammen med organisationen Læs for Livet været ude og interviewe en masse unge om, hvad de gerne vil læse. Bøgerne i serien er lavet med udgangspunkt i disse interviews, og både indhold og form er højeste kvalitet. Overskuddet fra seriens første tre titler er doneret til Læs for Livet. Alle bøgerne i serien har et lix-tal på mellem 10 og 15. Der er indtil videre udkommet ni bøger i serien. Find gratis læseforståelsesopgaver under fanen ”Ekstramaterialer” nedenfor.

 • af Anne-Marie Donslund
  65,95 kr.

  I virkeligheden hedder Johanne slet ikke Johanne. Og hendes bror, Christian Eriksen, har valgt sit navn efter fodboldspilleren af samme navn. De har været på flugt fra deres voldelige far og mistet deres mor, men deres jagt på et nyt og bedre liv er ikke slut. Lykkes det dem nogensinde at blive fri?

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.