Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Den magiske bog 6: Karma og dæmoner - Anne-Marie Donslund - E-bog

Bag om Den magiske bog 6: Karma og dæmoner

Cecilie har fået nok af magi. Det er, som om jo mere magi hun laver, jo mere falder hendes liv fra hinanden. Men hvad nu, hvis det er rigtigt, at Kasper er forelsket i Samira? Og hvad nu, hvis hun skal holde jul sammen med sin mor og Hinke? Så dukker den onde Patrik op igen, og Cecilie tager en beslutning. Sammen med sine venner vil hun prøve den farligste form for magi: De vil hidkalde en dæmon ... "Karma og dæmoner" er 6. bog i serien om Cecilie og hendes veninder. Besøg også www.magiskbog.dk, hvor du kan få smagsprøver på bøgerne, dele din egen magi eller gå på opdagelse i alle de magiske tips og tricks, som Cecilie har fundet i Den magiske bog. Anmelderne skrev: "Der er grin og gisp lige til finalen, der er som taget ud af en western uden heste og pistoler. ... Ømhed og ømme følelser er ramt rent." Steffen Larsen, Politiken (4 hjerter)

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788711341865
  • Udgivet:
  • 30. September 2014
  • Straks på e-mail.

Normalpris

Beskrivelse af Den magiske bog 6: Karma og dæmoner

Cecilie har fået nok af magi. Det er, som om jo mere magi hun laver, jo mere falder hendes liv fra hinanden. Men hvad nu, hvis det er rigtigt, at Kasper er forelsket i Samira? Og hvad nu, hvis hun skal holde jul sammen med sin mor og Hinke? Så dukker den onde Patrik op igen, og Cecilie tager en beslutning. Sammen med sine venner vil hun prøve den farligste form for magi: De vil hidkalde en dæmon ...

"Karma og dæmoner" er 6. bog i serien om Cecilie og hendes veninder.

Besøg også www.magiskbog.dk, hvor du kan få smagsprøver på bøgerne, dele din egen magi eller gå på opdagelse i alle de magiske tips og tricks, som Cecilie har fundet i Den magiske bog.

Anmelderne skrev:

"Der er grin og gisp lige til finalen, der er som taget ud af en western uden heste og pistoler. ... Ømhed og ømme følelser er ramt rent."
Steffen Larsen, Politiken (4 hjerter)

Brugerbedømmelser af Den magiske bog 6: Karma og dæmonerFind lignende bøger
Bogen Den magiske bog 6: Karma og dæmoner findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.