Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage
Anne Mette Hancock

Bøger af Anne Mette Hancock

Anne Mette Hancock bragede igennem med sin debut “Ligblomsten” i 2017, som røg direkte ind på de danske bestsellerlister. Kort efter modtog hun det Danske Kriminalakademis debutant-diplom, og anmelderne var enige om krimiforfatterens talent.
Hun er oprindeligt uddannet journalist fra RUC og har i mange år skrevet livsstilsstof for forskellige magasiner og for Berlingske. Hendes journalistiske baggrund udfoldes i hendes krimier, hvor læseren følger den stålsatte journalist, Heloise Kaldan, i hendes dedikerede jagt på at afsløre løgne og løse mysterier.
Anne Mette Hancock bor i indre København med sin mand og deres to børn, og hun er selv storforbruger af gode krimier og thrillers. Find bøger af Anne Mette Hancock her.
Vis mere
Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • af Anne Mette Hancock
  92,95 - 97,95 kr.

  Journalist Heloise Kaldan står midt i et mareridt: Hendes kilde er blevet afsløret i en løgn, og avisen står på gloende pæle. Det gør Heloises privatliv også. Midt i det hele modtager hun mystiske breve fra Anna Kiel, der i tre år har været eftersøgt for drabet på en ung advokat. Både den egenrådige politimand Erik Schäfer og Heloise selv begynder at grave i den gamle sag, da der sker endnu et drab. Har Anna Kiel slået til igen, eller er der mere end én morder? Hvorfor leder alle spor i sagen pludselig til Heloise? Er hendes eget liv i fare? "Ligblomsten" er en stærk krimi om hævn, retfærdighed og tilgivelse. Første bog i spændende ny krimiserie skrevet af Anne Mette Hancock.

 • af Anne Mette Hancock
  92,95 - 138,95 kr.

  “Mercedes-snittet” er først og fremmest et kærkomment gensyn med den stålsatte journalist, Heloise Kaldan. En dreng meldes savnet, og selvom Heloise ikke er direkte involveret i sagen, får hun den tildelt af sin chef, så avisen kan skrive om den. Det varer selvfølgelig ikke længe før den den stædige journalist er opslugt i sit arbejde og da drengens telefon bliver fundet, afsløres hans sære instagramprofil, som er fyldt med genstande, der ligner ansigter. Fænomenet med de ansigtslignende genstande hedder pareidolia, og det er ikke kun Heloise Kaldan der får vækket interessen for den sære hobby, det er også læseren, som hvirvles ind i mysterier og spørgsmål om, hvorvidt alting er som det ser ud. Det er en psykologisk krimi, som efterlader sin læser med nerverne uden på tøjet, og spændingen intensiveres hastigt og kulminerer i et uforudsigeligt og gennemtænkt plot.Anne Mette Hancock uddannet journalist, og “Mercedes-snittet” er hendes anden krimi. Debuten “Ligblomsten” røg direkte ind på de danske bestsellerlister og forfatteren har tidligere modtaget det Danske Kriminalakademis debutant-diplom.

 • af Anne Mette Hancock
  97,95 - 138,95 kr.

  Hvem tør gå i graven med sort samvittighed? Det er den varmeste sommer i hundrede år, og dommedagsprofeterne varsler Jordens undergang. Midt i hedebølgen er journalist Heloise Kaldan ved at lave en reportage om Røde Kors' vågetjeneste, og hun har på kort tid knyttet et bånd til Jan Fischhof, en ældre, kræftsyg sønderjyde. I en tilstand af delirium betror han hende, at han i sin ungdom var skyld i et dødsfald, og nu gruer han for, at Gud vil afkræve ham et øje for et øje. Da Heloise opdager, at dødsfaldet er registreret som en drukneulykke, rejser hun til Sønderjylland for at opklare, hvad der i sin tid skete den mand, de lokale kalder Pitbull. Da sagen viser sig at have forbindelse til en række unge kvinder, der forsvandt sporløst i midten af 90'erne, får Heloise får brug for hjælp fra sin ven, den bramfri drabsefterforsker Erik Schäfer. I et kapløb med tiden skal hun nå at afdække de gamle sager, inden Jan Fischhof udånder. For hvem var Pitbull? Hvilken rolle spillede Fischhof i hans død? Og hvem kan Heloise stole på, når det lokale politi lyver? Pitbull er Anne Mette Hancocks tredje bog i krimiserien, som også består af Ligblomsten og Mercedes-snittet. Serien er ved at blive filmatiseret, og bøgerne er solgt til udgivelse i 10 lande, herunder Tyskland og Frankrig.

 • af Anne Mette Hancock
  107,95 kr.

 • af Anne Mette Hancock
  317,95 kr.

  "When a dying elderly man makes a deathbed confession too unbelievable to be true, journalist Heloise Kaldan becomes immersed in a dark and complicated investigation connected to a string of decades-old disappearances, and with everyone lying to her, turns to her friend, detective inspector Erik Schèafer for help."--

 • af Anne Mette Hancock
  274,95 - 312,95 kr.

 • af Anne Mette Hancock
  117,95 kr.

 • af Annette Hancocks
  107,95 - 127,95 kr.

  The Girl With the Dragon Tattoo meets Sharp Objects in this internationally bestselling psychological thriller, for fans of Jo Nesbo and Henning Mankell

 • af Anne Mette Hancock
  116,95 kr.

  Journaliste Heloise Kaldan zit midden in een nachtmerrie: Haar bron is ontmaskerd in een leugen en de krant zit op pinnen en naalden. Zo ook Heloise's privé-leven. In het midden van dit alles ontvangt zij mysterieuze brieven van Anna Kiel, die al drie jaar wordt gezocht voor de moord op een jonge advocaat.Zowel de eigenzinnige politieman Erik Schäfer als Heloise beginnen zich in de oude zaak te verdiepen als er weer een moord wordt gepleegd. Heeft Anna Kiel weer toegeslagen, of is er meer dan één moordenaar? Waarom leiden alle aanwijzingen in de zaak plotseling naar Heloise? Is haar eigen leven in gevaar?"Lijkbloem" is een krachtige deense misdaadroman over wraak, gerechtigheid en vergeving.Anne Mette Hancock is een Deense journaliste en schrijfster met een bachelorgraad in geschiedenis. Zij is in 1979 in Gråsten geboren en heeft in Frankrijk en de VS gewoond.Hancock debuteerde in 2017 als misdaadschrijver met de roman 'Lijkbloem', met in de hoofdrollen journaliste Heloise Kaldan en moorddetective Erik Schäfer. Het boek stond maandenlang bovenaan de bestsellerlijsten en leverde haar een prestigieuze Deense debutanten prijs van de 'kriminalakademis' op. Het jaar daarop verscheen het vervolg 'Mercedes-snittet' en in 2020 verscheen het derde deel in de serie 'Pitbull'. De serie is verkocht voor verfilming en wordt uitgegeven in 16 landen, waaronder Duitsland, Frankrijk en de VS.

 • af Anne Mette Hancock
  169,95 kr.

 • af Anne Mette Hancock
  274,95 kr.

 • af Anne Mette Hancock
  1.378,95 kr.

  Journalist Heloise Kaldan er ved at lave en reportage om døende danskere, da Jan Fischof – en ældre, kræftsyg sønderjyde – betror hende, at han i sin ungdom var indblandet i en alvorlig forbrydelse. Heloise undersøger sagen, og da hun opdager, at den har forbindelse til en række unge kvinder, der forsvandt sporløst i slutningen af 90’erne, får hun brug for hjælp fra sin ven, den bramfri efterforsker Erik Schäfer fra Københavns Politi. I et kapløb med tiden skal hun nå til Sønderjylland og afdække de gamle sager, inden Jan Fischof udånder. Hvad blev der af de forsvundne piger? Hvem var manden, de lokale kalder Pitbull? Og havde Fischof noget med hans død at gøre? ”Pitbull” er en stærk krimi om at råde bod på fortidens synder, inden det er for sent. Udgivelsen er en storskrift-udgave til svagsynede i serien MAGNUMBØGER Lindhardt og Ringhof.

 • af Anne Mette Hancock
  1.378,95 kr.

  En nervepirrende psykologisk krimi om hævn, synsbedrag og ar i hjertet.En dreng er forsvundet fra sin skole. Journalisten Heloise Kaldan tager derhen, og i skolegården møder hun sin nære ven, den bramfri efterforsker Erik Schäfer. Drengen Lukas dukker ikke op, men det gør hans telefon. Den afslører, at Lukas er besat af pareidolia: det fænomen, at vi ser ansigter i tilfældige ting. Særligt et foto af en ladeport, der ligner et ansigt, påkalder sig opmærksomhed. Er det her, Lukas er? Heloise bliver beordret til at droppe en kontroversiel artikel om PTSD-ramte soldater, fordi hun skal dække sagen om den forsvundne Lukas. Men da der dukker ting op i Lukas-sagen, der peger i retning traumatiserede soldater, får Schäfer brug for Heloises hjælp til at finde hoved og hale i et uhyggeligt virvar af spor: Hvem er Æblemanden, som skolebørnene taler om? Har Lukas’ mor et problem, eller dulmer hun bare sin angst med en cognac?Anne Mette Hancock er journalist og forfatter og har en bachelorgrad i historie. Hun er født i 1979 i Gråsten og har boet i Frankrig og USA. Hun debuterede med 'Ligblomsten' i 2017, der blev en bestseller. 'Mercedes-snittet' er andet selvstændige bind i krimiserien om Kaldan og Schäfer.

 • af Anne Mette Hancock
  1.378,95 kr.

  Journalist Heloise Kaldan står midt i et mareridt: Hendes kilde er blevet afsløret i en løgn, og avisen står på gloende pæle. Det gør Heloises privatliv også. Midt i det hele modtager hun mystiske breve fra Anna Kiel, der i tre år har været eftersøgt for drabet på en ung advokat.Både den egenrådige politimand Erik Schäfer og Heloise selv begynder at grave i den gamle sag, da der sker endnu et drab. Har Anna Kiel slået til igen, eller er der mere end én morder? Hvorfor leder alle spor i sagen pludselig til Heloise? Er hendes eget liv i fare?"Ligblomsten" er en stærk krimi om hævn, retfærdighed og tilgivelse.Første bog i spændende ny krimiserie skrevet af Anne Mette Hancock.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.