Markedets billigste bøger
Dag-til-dag levering
Pitbull af Anne Mette Hancock

Pitbull - Lydbog

Bag om Pitbull

Journalist Heloise Kaldan er ved at lave en reportage om døende danskere, da Jan Fischof – en ældre, kræftsyg sønderjyde – betror hende, at han i sin ungdom var indblandet i en alvorlig forbrydelse. Heloise undersøger sagen, og da hun opdager, at den har forbindelse til en række unge kvinder, der forsvandt sporløst i slutningen af 90’erne, får hun brug for hjælp fra sin ven, den bramfri efterforsker Erik Schäfer fra Københavns Politi. I et kapløb med tiden skal hun nå til Sønderjylland og afdække de gamle sager, inden Jan Fischof udånder. Hvad blev der af de forsvundne piger? Hvem var manden, de lokale kalder Pitbull? Og havde Fischof noget med hans død at gøre? "Pitbull" er en stærk krimi om at råde bod på fortidens synder, inden det er for sent. Anne Mette Hancock er uddannet journalist og har en bachelorgrad i historie. Hun er født i 1979 i Gråsten og har boet i Frankrig og USA. I dag bor hun i København med sin familie.rnHun debuterede i 2017 med første bind i serien om journalisten Heloise Kaldan og efterforskeren Erik Schäfer. "Ligblomsten" lå på bestsellerlisterne i et halvt år og indbragte hende Det Danske Kriminalakademis debutantpris. I 2018 udkom bestselleren "Mercedes-snittet", som Anne Mette Hancock blev tildelt prisen som Årets Forfatter for.rnAlle tre bind i serien er solgt til filmatisering og til udgivelse i foreløbig elleve lande, herunder Frankrig og Tyskland.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788726393330
 • Format:
 • MP3
 • Udgivet:
 • 1. Januar 2020
 • Oplæser:
 • Jon Lange

Fås i streaming


Forudsætter Tales Premium (ingen binding)
14 dage gratis og kan opsiges når du vil.
Prøv GRATIS i 14 dage
 • 139,95 kr.
Betal med Dankort på Tales.dkBetal med Visa eller Visa Electron på Tales.dkBetal med Mastercard på Tales.dkBetal med MobilePay på Tales.dk
 • Straks på e-mail
Beskrivelse af Pitbull
Journalist Heloise Kaldan er ved at lave en reportage om døende danskere, da Jan Fischof – en ældre, kræftsyg sønderjyde – betror hende, at han i sin ungdom var indblandet i en alvorlig forbrydelse. Heloise undersøger sagen, og da hun opdager, at den har forbindelse til en række unge kvinder, der forsvandt sporløst i slutningen af 90’erne, får hun brug for hjælp fra sin ven, den bramfri efterforsker Erik Schäfer fra Københavns Politi.
I et kapløb med tiden skal hun nå til Sønderjylland og afdække de gamle sager, inden Jan Fischof udånder. Hvad blev der af de forsvundne piger? Hvem var manden, de lokale kalder Pitbull? Og havde Fischof noget med hans død at gøre?
"Pitbull" er en stærk krimi om at råde bod på fortidens synder, inden det er for sent.

Anne Mette Hancock er uddannet journalist og har en bachelorgrad i historie. Hun er født i 1979 i Gråsten og har boet i Frankrig og USA. I dag bor hun i København med sin familie.rnHun debuterede i 2017 med første bind i serien om journalisten Heloise Kaldan og efterforskeren Erik Schäfer. "Ligblomsten" lå på bestsellerlisterne i et halvt år og indbragte hende Det Danske Kriminalakademis debutantpris. I 2018 udkom bestselleren "Mercedes-snittet", som Anne Mette Hancock blev tildelt prisen som Årets Forfatter for.rnAlle tre bind i serien er solgt til filmatisering og til udgivelse i foreløbig elleve lande, herunder Frankrig og Tyskland.
Brugerbedømmelser af Pitbull
 • Maria M. 9. August 2020

  Virkelig god og velskrevet krimi

 • Inger B. 1. Juni 2020

  Super krimi forfatter!!

 • Charlotte J. 14. Maj 2020

  Velskrevet og stort set ligeså medrivende som Hancocks to foregående bøger. Hun får topkarakter indenfor krimi!

 • Arne H. 25. April 2020

  Pitbull har, som de foregående bøger af Anne Mette Hancock, kun en fejl. Man læser den for hurtigt, da den er svær at lægge fra sig. Utrolig spændende og velskrevet. Netop som man tror, at man har en idè om plottet, tager historien en ny drejning. Jeg venter med spænding på næste historie om Kaldan og Schäfer.


Find lignende bøger
Bogen Pitbull findes i følgende kategorier:
Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.