Markedets billigste bøger
Dag-til-dag levering
Anne Zenon

Bøger af Anne Zenon

Anne Zenon har skrevet digtromanen ”Ikke noget at tale om”, der er en rapkæftet digtroman om skilsmisse, krise, moderskab og dysfunktionelle familierelationer. Forfatteren har desuden fået udgivet to satiriske noveller i litteraturtidsskriftet uDkAnt.

Hun er uddannet cand.comm. og har været kommunikationsrådgiver i to årtier, hvor hun bl.a. har skrevet journalistiske tekster og været redaktør. Der har løbet været et ben i den kreative verden, som fx at være billedkunstner i en årrække. I 2009 startede hun Novelleforlaget, der udgav digitale noveller i ipad’ens første dage. Novelleforlaget var med til at sætte lyd på litteraturen i Danmark og prøvede også på andre måder nye grænser for litteraturens udbredelse. Udover at være forfatter og være medlem af den skønlitterære styrelse i Dansk Forfatterforening, har hun i dag virksomheden HistorieAgenten, der sætter fokus på den gode historie inden for kunstverdenen.

Fotokreditering: René Mølskov

Show more
Filter
Filter
Genre
 • (1)
Type
 • (2)
 • (1)
 • (1)
Format
 • (2)
 • (1)
 • (1)
Sprog
 • (2)
Pris
DKK
Tag
 • (1)
Sorter efterSorter Populære
 • af Anne Zenon
  102,95 - 128,95 kr.

  vi taler ikke om børnene vi knalderbørnene er ikke synkroniseretde kører en 7/7 tilsammen er visom et ur der går forkerten hær af stedsøskende ude af takt Nyskilte Kathrine i midten af 30´erne pendler mellem moderskab og pludselig opstået ungdom i 9/5-ordning. Efter skilsmissen befinder hun sig et fremmed sted i sit liv, hvor musik og sex konkurrerer med madpakker og sengetider. Kathrine indleder et lidenskabeligt forhold til en sanger. Hun kaster sig hovedkulds ind i forholdet og mister sig selv. Kathrine er primærfamiliens mønsterbryder og eneste akademiker i arbejderfamilien, men hun er ikke trådt ud af mønsteret med at lade sig styre af en mand. Dette mønster gælder ikke mindst i forhold til hendes far, og et personligt opgør er uundgåeligt. Anne Zenon, f. 1974, er uddannet cand. comm. og arbejder som kommunikationsrådgiver. Anne Zenon var med til at grundlægge Novelleforlaget, der i en årrække udgav digitale noveller. Digtromanen "Ikke noget at tale om" er hendes litterære debut.

 • af Anne Zenon
  168,95 kr.

  Hvad stiller man op, når man bliver anklaget for vold overfor sit eget barn?Skolelæreren Lotte får et opkald fra kommunen med mistanke om, at hun har slået sin søn. Selvom kommunen tror, at der er tale om chikane, så har de rettet blikket mod familien, og Lotte tvivler mere og mere på sin rolle som mor i takt med, at eksmanden presser hende der, hvor det gør mest ondt.Digtromanen skifter mellem tre tidsspor. Fra nutidens kamp om børnene kommer vi tilbage til dengang, Lotte møder børnenes far, hvor hun lader sig overbevise om, at hun har fundet manden i sit liv. Bogens tredje spor handler om Lottes opvækst i en familie med fysisk og psykisk vold, hvor hun skal være sød og finde sig i hvad som helst, mens forældrene kan sole sig i at tage sig af svage børn.Der er nogen der siger er en digtroman om, hvordan man finder troen på sig selv, mens man bliver pillet fra hinanden med brutal manipulation i de nærmeste relationer.Anne Zenon, f. 1974, debuterede som forfatter med digtromanen Ikke noget at tale om, en rapkæftet digtroman om skilsmisse, krise, moderskab og dysfunktionelle familierelationer. Bogen blev flot modtaget og var nomineret til årets debutant. Forfatteren er optaget af de nære relationer, og hvordan sproget ikke altid kan bruges til at tale sammen. I Annes nye bog demonstrerer hun, hvor stor en fortælling, der kan ligge i bogens korte linjer og ikke mindst mellem dem.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.