Gør som tusindvis af andre bogelskere
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.
Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik.Du kan altid afmelde dig igen.
vi taler ikke om børnene vi knalderbørnene er ikke synkroniseretde kører en 7/7 tilsammen er visom et ur der går forkerten hær af stedsøskende ude af takt Nyskilte Kathrine i midten af 30´erne pendler mellem moderskab og pludselig opstået ungdom i 9/5-ordning. Efter skilsmissen befinder hun sig et fremmed sted i sit liv, hvor musik og sex konkurrerer med madpakker og sengetider. Kathrine indleder et lidenskabeligt forhold til en sanger. Hun kaster sig hovedkulds ind i forholdet og mister sig selv. Kathrine er primærfamiliens mønsterbryder og eneste akademiker i arbejderfamilien, men hun er ikke trådt ud af mønsteret med at lade sig styre af en mand. Dette mønster gælder ikke mindst i forhold til hendes far, og et personligt opgør er uundgåeligt. Anne Zenon, f. 1974, er uddannet cand. comm. og arbejder som kommunikationsrådgiver. Anne Zenon var med til at grundlægge Novelleforlaget, der i en årrække udgav digitale noveller. Digtromanen "Ikke noget at tale om" er hendes litterære debut.
Hvad stiller man op, når man bliver anklaget for vold overfor sit eget barn?Skolelæreren Lotte får et opkald fra kommunen med mistanke om, at hun har slået sin søn. Selvom kommunen tror, at der er tale om chikane, så har de rettet blikket mod familien, og Lotte tvivler mere og mere på sin rolle som mor i takt med, at eksmanden presser hende der, hvor det gør mest ondt.Digtromanen skifter mellem tre tidsspor. Fra nutidens kamp om børnene kommer vi tilbage til dengang, Lotte møder børnenes far, hvor hun lader sig overbevise om, at hun har fundet manden i sit liv. Bogens tredje spor handler om Lottes opvækst i en familie med fysisk og psykisk vold, hvor hun skal være sød og finde sig i hvad som helst, mens forældrene kan sole sig i at tage sig af svage børn.Der er nogen der siger er en digtroman om, hvordan man finder troen på sig selv, mens man bliver pillet fra hinanden med brutal manipulation i de nærmeste relationer.Anne Zenon, f. 1974, debuterede som forfatter med digtromanen Ikke noget at tale om, en rapkæftet digtroman om skilsmisse, krise, moderskab og dysfunktionelle familierelationer. Bogen blev flot modtaget og var nomineret til årets debutant. Forfatteren er optaget af de nære relationer, og hvordan sproget ikke altid kan bruges til at tale sammen. I Annes nye bog demonstrerer hun, hvor stor en fortælling, der kan ligge i bogens korte linjer og ikke mindst mellem dem.
Rejsen efter en helt er en børnebog skrevet af mor og søn, Anne Zenon & Elliot Zenon Wikholm.Kan man være en helt, når man er lille og slap?Rejsen efter en helt er historien om Asta på 10 år, der er skuespiller på et teater. Hun er markant mindre end sine jævnaldrende og endda end sin tvillingesøster Malle. Asta spiller hovedrollen i en forestilling om helte. I takt med øvelserne skrider frem, og Asta skal præstere med sang og vilde ideer fra instruktøren, begynder Asta at tvivle på sig selv. En dag da Asta skal flyve på scenen, rammer hun direkte ind i væggen.Klask!Asta føler sig til grin og gemmer sig i Eventyrskoven. Mens søsteren kalder på hende, falder Asta i en grotte, der leder ind til en digital spilleverden. Derinde har Asta alle de kræfter, hun nogensinde har drømt om, og bliver ven med papegøjen Telleio.Malle følger med for at redde sin tvillingesøster. Men Asta er træt af at være den lille og har fået smag for eventyr. De to søstre møder en stribet ’gamemaster’, spydige flagermus og en frygtet drage. I spilleverdenen Fantalis opdager søstrene også, at de måske har taget fejl af hinanden.Hvad lærer Asta om helte, og har hun mod på at komme tilbage til den rigtige verden igen?Bogen er illustreret af Elahe Farokhi
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.
Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik.