Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Balalas fest - Anne Zenon - E-bog

Bag om Balalas fest

Balala er fra Irak og ny i klassen, og Sille er sikker på, at hun er ved at stjæle Tarik. Sille og Tarik var ellers i gang med at skrive en sang til byens jubilæum. En dag får Tarik overtalt Sille til, at han må komme med hende hjem, og han får set noget, han ikke skulle se. Sille føler sig tvunget til at smide Tarik ud af bandet, så hemmeligheden ikke slipper ud. Da Balala inviterer til fest samme dag, som Sille skal opføre sin sang, går det helt galt… Balalas fest er en bog om at føle sig udenfor og om hemmeligheder, flirt, fællesskab og en fest, der ændrer alt. Anne Zenon, født 1974, debuterede i 2019 med digtromanen Ikke noget at tale om, og i 2021 udkom hun med digtromanen Der er nogen der siger samt med børnebogen Rejsen efter en helt.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788794534390
  • Udgivet:
  • 18. April 2024
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af Balalas fest

Balala er fra Irak og ny i klassen, og Sille er sikker på, at hun er ved at stjæle Tarik. Sille og Tarik var ellers i gang med at skrive en sang til byens jubilæum. En dag får Tarik overtalt Sille til, at han må komme med hende hjem, og han får set noget, han ikke skulle se. Sille føler sig tvunget til at smide Tarik ud af bandet, så hemmeligheden ikke slipper ud.

Da Balala inviterer til fest samme dag, som Sille skal opføre sin sang, går det helt galt…

Balalas fest er en bog om at føle sig udenfor og om hemmeligheder, flirt, fællesskab og en fest, der ændrer alt.

Anne Zenon, født 1974, debuterede i 2019 med digtromanen Ikke noget at tale om, og i 2021 udkom hun med digtromanen Der er nogen der siger samt med børnebogen Rejsen efter en helt.

Brugerbedømmelser af Balalas festFind lignende bøger
Bogen Balalas fest findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.