Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger af Ashley Audrain

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • - 2021's Most Astonishing Debut
  af Ashley Audrain
  105,95 kr.

 • af Ashley Audrain
  107,95 kr.

  A tense, page-turning psychological drama about the making and breaking of a familyand a woman whose experience of motherhood is nothing at all what she hoped forand everything she feared Blythe Connor is determined that she will be the warm, comforting mother to her new baby Violet.

 • af Ashley Audrain
  180,95 kr.

  Et medrivende psykologisk drama om en families skabelse og destruktion.Blythe O’Connor ønsker ikke, at historien skal gentage sig. Violet er hendes første barn, og hun vil give hende al den kærlighed, hun fortjener. Den kærlighed, Blythe ikke selv fik af sin egen mor. Men det er aldrig nemt at blive forælder, og Violet er ikke noget nemt barn. Hun smiler aldrig, og snart føler Blythe, at hun gør alting forkert – og at der muligvis er noget alvorligt galt, enten med hende selv eller datteren. Hendes mand Fox siger at det er noget, hun bilder sig ind, men Violet er heller ikke på samme måde, når hun er sammen med sin far. Og han forstår ikke, hvad Blythe måtte gennemgå, da hun var barn. Det er der ingen, der gør.Blythe vil gerne være en god mor. Men hvad nu hvis det ikke er nok for Violet? Eller Fox? Og hvad nu, hvis hun bare ikke bemærker mørket, der kommer snigende?Mor og datter. Engel eller monster? Vi vælger ikke selv hvad vi arver, eller hvem vi bliver til …Instinktet er en kraftpræstation af et drama, den slags bog man bare ikke kan lægge fra sig. Den tvinger sin læser til at stille spørgsmålstegn ved alt hvad vi ved om forældreskab, hvad vi skylder vores børn, og hvad der sker, når det at blive mor vækker dyb rædsel nærmere end stor lykke.

 • af Ashley Audrain
  157,95 kr.

 • af Ashley Audrain
  196,95 kr.

  Et gribende psykologisk drama om en families skabelse og ødelæggelse.Blythe O'Connor ønsker ikke, at historien gentager sig. Violet er hendes første barn og skal give hende al den kærlighed, hun har brug for. Den kærlighed, Blythe ikke fik fra sin egen mor. Men det er aldrig let at være forælder, og Violet er bestemt ikke noget let barn at håndtere. Hun smiler aldrig, og snart fik Blythe den idé om, at hun fejlede med alt - og at hun eller hendes datter kunne være i alvorlige problemer. Fox, hendes mand siger, at det var noget, hun forestillede sig, men Violet er også helt anderledes, når hun var sammen med sin far. Og han kan ikke gennemskue, hvad Blythe var igennem  som barn. Det er der ingen, der gør.Blythe vil være en god mor. Men tænk hvis det ikke er tilstrækkeligt for Violet? Eller Fox? Hvad hvis hun ikke bemærkede det nærliggende mørke? Mor og datter. Engel eller monster? Vi vælger ikke, hvad vi skal arve, eller hvem vi ender med at blive til. ‘Instinktet’ er et fantastisk drama og den slags bog, man ikke bare lægger fra sig igen, når man først er begyndt. Det fremkalder en dybere frygt hos læserne og tvinger dem til at stille spørgsmålstegn ved alt omkring forældreskab, hvad vi skylder vores børn, og hvad der sker, når det at blive forældre vækker en stor frygt frem for en stor glæde. 

 • - A Novel
  af Ashley Audrain
  117,95 - 234,95 kr.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.