Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger af Christian Andersen

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
  • - Bogen om pilsneren
    af Christian Andersen & Jens Eiken
    297,95 kr.

    Bogen "Den nøgne øl" er skrevet af den anerkendte, danske øl-skribent Christian Andersen og Jens Eiken, brygmester og farmaceut med en lang og præmieret karriere indenfor nogle af verdens største bryggerier. De vil med bogen sætte pilsneren på både ølentusiasternes og den almindelige øldrikkers dagsorden. Bogen skal genrejse respekten for det gode pilsnerøl.Selvom historien om pilsneren er den måske væsentligste fortælling i øllets 7000 år lange historie, lever pilsneren desværre en lidt hengemt tilværelse hos den moderne øldrikker.Den nøgne øl beskriver pilsneren som en raffineret drik.Bogen byder læseren på viden om pilsneren og giver hende/ham lyst til at udforske dens mange sensoriske udtryk. Bogen er bl.a. skrevet på baggrund af studieture til USA, Tyskland og Tjekkiet. Der er interviews med verdens bedste pilsner-bryggere og anmeldelser af deres og mange andre bryggeres pilsnere. Aromaer og smage beskrives nøje, og bogen indeholder den hidtil mest tilbundsgående sensoriske beskrivelse af pilsneren.Bogen beskriver de mange forskellige typer og undertyper af pilsnere, men vil også lancere nye, alternative underkategorier.Et nyt smageskema udviklet særligt til pilsneren vil også være en af bogens nyheder.Til ølbryggerne præsenteres 10 opskrifter på kendte, legendariske pilsnere samt nyudviklede pilsnere, så professionelle såvel som håndbryggere selv kan forsøge at lave deres egne pilsnere.

  • - Rejsen til det gode tyske måltid
    af Torben Kitaj & Christian Andersen
    176,95 kr.

    Fordommen om det tyske køkken er, at det kun består af pølser, wienerschnitzel og sauerkraut – og i øvrigt er usundt.Men bordet med fordomme om tysk mad trænger til at blive ryddet af!Kål, kartofler og en kold kellerbier er en gastronomisk rejsefører til Tyskland og handler om Tysklands mange andre velsmagende retter og de gode øl.Det tyske køkken er varieret og funderet på lokale råvarer og traditioner og er langt hen ad vejen sundt og bæredygtigt.Kål, kartofler og en kold kellerbier fortæller historien om, hvordan det er lykkedes at forfine det tyske køkken. Mesterkokken Tim Raue fra Berlin og mange andre tyske kokke har bidraget til bogen med deres originale opskrifter.Om forfatterneChristian AndersenChristian er journalist og forfatter til bl.a. Den nøgne øl. Han er ølanmelder på Jyllands-Posten siden 2006 og har desuden rejst Tyskland tyndt i jagten på de gode øl, og det gør han stadig.Torben KitajTorben er journalist og forfatter til bl.a. Berlinernes Berlin og 100 ting du ikke vidste om Tyskland og tyskerne. Tidligere udlandsredaktør og reporter på Tv-avisen med en stor forkærlighed for tysk samtidshistorie.E-bogen er lavet i fixed format

  • af Christian Andersen
    397,95 kr.

    "The industry has abused an otherwise good beer type for many years. Now consumers want the good old pilsner back." Kevin Davey, Master Brewer, Gold Dot Beer, Oregon, USA THE NAKED BEER is a book about pilsner - the most popular type of beer in the world. While other beer types have come and gone, pilsner has remained a steadfast choice for nearly two centuries. After decades of over-commercialisation, this may be pilsner's moment, as it undergoes a resurgence among craft beer brewers eager to embrace the challenge of crafting a beer that tests their technique to the full without relying on gimmicks. This book aims to illustrate that pilsner, in all its diversity and quality, deserves a central role in the ongoing beer revolution; indeed, as beer guru Jeff Alworth argues, pilsner is already the "secret weapon" in that revolution. THE NAKED BEER features: - Reports from breweries in the USA, Germany and the Czech Republic - Interviews with the best pilsner brewers in the world - Chapters covering the history, culture and science of pilsner - A deep dive into the aroma and taste of pilsner, with a new and improved tasting scheme - Reviews of 72 pilsner brands - 10 pilsner recipes to try at home! Written by beer expert Christian Andersen and Master Brewer Jens Eiken, THE NAKED BEER is set to become the go-to book for anyone interested in this most poised and subtle of beers. Born in an improbable blend of local culture, foreign espionage, and brewing ingenuity, Pilsner emerged as the 'killer app' of beers in 1842. As it raced across Europe and then the world, Pilsner swept aside centuries-old beer styles and established itself as king. Since then it's been perfected and ruined, celebrated and scorned, industrialised and crafted. Here, discover the story of - and as even many craft brewers will say - the greatest beer style in the world. GARRETT OLIVER Master Brewer and Editor-in-Chief of The Oxford Companion to Beer - The Brooklyn Brewery Pilsner is back where it belongs - in the heart of the beer revolution. Finally, the consumers and the craft brewers appreciate this sleeping giant of a beer style. Only good brewers can, and must, brew a perfect pilsner. (Our dry hopped pilsner 'Lost Lager' is an excellent example of this development, and the consumers love it!) The Naked Beer is a thorough book about this beer style, which is full of flavour and potential! JASON POND Group Brewmaster - BrewDog

  • af Christian Andersen
    74,95 kr.

    De fleste dyreejere vil svare ja, hvis man spørger, om deres dyr er blandt deres bedste venner. Og vi vil gøre meget for at glæde vores venner med pels, fjer, hove, skæl eller poter – men det er ikke sikkert, vi altid ved hvordan. Denne bog rummer svaret.I bogen, som er den første af sin slags på dansk, gives en dybtgående introduktion til healing af dyr: Hvad er det? Hvordan fungerer det? Og hvad kan det gøre for dyrenes og vores liv? Hele vejen igennem bogen lærer læseren simple, effektive og let håndgribelige teknikker til at hjælpe sine dyr i praksis.Forfatteren tager læseren med på sin egen rejse ind i healingens univers og besvarer løbende de mange klassiske spørgsmål om healing. Bogen beskriver 15 øvelser, som hjælper læseren til at finde sine egne healende evner og til at heale sig selv og sine dyr. Derudover er der beskrevet 9 healingsprogrammer, som giver en konkret trin-for-trin-plan til at afhjælpe klassiske problemstillinger hos vores kæledyr. Læseren får motivation og redskaber til at gøre en forskel for sine dyr og hjælpe dem i højere grad i hverdagen.Mathilde Denning arbejder professionelt med terapi til og healing af alle slags dyr. Hun holder uddannelser, kurser og foredrag i både ind- og udland samt rejser rundt i hele Danmark for at kommunikere med dyr. Hun har siden 2014 drevet en succesfuld Facebook-blog med emnet: Dyrenes Univers. Hendes passion er at hjælpe andre med i højere grad at integrere telepati i dagligdagen med deres dyr.

  • - Band 2
    af Christian Andersen
    453,95 kr.

  • af Christian Andersen, Allen Riebau, Michael Arbaugh & mfl.
    1.577,95 kr.

    A better understanding of air pollution and smoke interactions is needed in order to protect the public health. This book offers such an understanding and examines wide-scale monitoring efforts, and development of models predicting spatial and temporal distribution of air pollution and smoke resulting from forests fires and other sources.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.