Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Kål, kartofler og en kold kellerbier - Torben Kitaj - E-bog

- Rejsen til det gode tyske måltid

Bag om Kål, kartofler og en kold kellerbier

Fordommen om det tyske køkken er, at det kun består af pølser, wienerschnitzel og sauerkraut – og i øvrigt er usundt. Men bordet med fordomme om tysk mad trænger til at blive ryddet af! Kål, kartofler og en kold kellerbier er en gastronomisk rejsefører til Tyskland og handler om Tysklands mange andre velsmagende retter og de gode øl. Det tyske køkken er varieret og funderet på lokale råvarer og traditioner og er langt hen ad vejen sundt og bæredygtigt. Kål, kartofler og en kold kellerbier fortæller historien om, hvordan det er lykkedes at forfine det tyske køkken. Mesterkokken Tim Raue fra Berlin og mange andre tyske kokke har bidraget til bogen med deres originale opskrifter. Om forfatterne Christian Andersen Christian er journalist og forfatter til bl.a. Den nøgne øl. Han er ølanmelder på Jyllands-Posten siden 2006 og har desuden rejst Tyskland tyndt i jagten på de gode øl, og det gør han stadig. Torben Kitaj Torben er journalist og forfatter til bl.a. Berlinernes Berlin og 100 ting du ikke vidste om Tyskland og tyskerne. Tidligere udlandsredaktør og reporter på Tv-avisen med en stor forkærlighed for tysk samtidshistorie. E-bogen er lavet i fixed format

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788794258869
  • Udgivet:
  • 12. April 2022
  • Straks på e-mail.

Normalpris

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af Kål, kartofler og en kold kellerbier

Fordommen om det tyske køkken er, at det kun består af pølser, wienerschnitzel og sauerkraut – og i øvrigt er usundt.

Men bordet med fordomme om tysk mad trænger til at blive ryddet af!

Kål, kartofler og en kold kellerbier er en gastronomisk rejsefører til Tyskland og handler om Tysklands mange andre velsmagende retter og de gode øl.

Det tyske køkken er varieret og funderet på lokale råvarer og traditioner og er langt hen ad vejen sundt og bæredygtigt.

Kål, kartofler og en kold kellerbier fortæller historien om, hvordan det er lykkedes at forfine det tyske køkken. Mesterkokken Tim Raue fra Berlin og mange andre tyske kokke har bidraget til bogen med deres originale opskrifter.

Om forfatterne
Christian Andersen
Christian er journalist og forfatter til bl.a. Den nøgne øl. Han er ølanmelder på Jyllands-Posten siden 2006 og har desuden rejst Tyskland tyndt i jagten på de gode øl, og det gør han stadig.

Torben Kitaj
Torben er journalist og forfatter til bl.a. Berlinernes Berlin og 100 ting du ikke vidste om Tyskland og tyskerne. Tidligere udlandsredaktør og reporter på Tv-avisen med en stor forkærlighed for tysk samtidshistorie.

E-bogen er lavet i fixed format

Brugerbedømmelser af Kål, kartofler og en kold kellerbierFind lignende bøger
Bogen Kål, kartofler og en kold kellerbier findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.