Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger af Christian Jungersen

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • af Christian Jungersen
  74,95 - 139,95 kr.

  “Det du især må være forberedt på, er at din mand mister al indlevelse i dig og i hvordan du har det.”Mia er lærer. Frederik leder en privatskole. På en ferietur til Mallorca med deres sekstenårige søn begynder Frederik at opføre sig underligt. Det viser sig, at han har en hjernesvulst, der gradvist har ændret hans personlighed. Mia må nu beskytte sig selv og deres søn mod det afstumpede og fremmede væsen, der bor i hendes mands krop.Da Frederik afsløres i et millionbedrageri, begynder et spil om skyld og ansvar, for er den skyldige ham selv eller hjerneskaden? Styres raske menneskers handlinger ikke lige så meget af biologien i vores hjerner? Og var den mand, Mia forelskede sig i, den syge eller den raske?Du forsvinder er en djævelsk og filosofisk kærligheds­roman om at finde sin egen vej ud af katastrofen, om mænd, kvinder og forstæder. Og om sjælen.

 • af Christian Jungersen
  74,95 - 137,95 kr.

  På det lille Dansk Center for Information om Folkedrab på Østerbro arbejder fire kvinder: Camilla, Anne-Lise, Malene og Iben. Da Iben en dag modtager en anonym trusselsmail på engelsk, begynder mistankerne at svirre på den lille arbejdsplads. Er den fra én af aktørerne i de store folkedrab – for eksempel serberen Mirko Zigic – som de publicerer artikler om på nettet, eller er den sendt inde fra huset, for eksempel fra computeren inde hos Anne-Lise, som Iben og Malene mistænker for at lide af en personlighedsforstyrrelse?Christian Jungersens psykologiske thriller er en historie om kvinders venskab samt en filosofisk roman om ondskab på både mikro- og makroplan.En romanteknisk åbenbaring ... En suverænitet der sjældent ses i Danmark. Helt ned i detaljen er miljøbeskrivelserne fængende og på kornet.Tue Andersen Nexø i InformationFineste literære kvalitet, fuldstændig gennemarbejdet ... Uhyggelig på en gysende realistisk måde og ganske enkel klog ... Det er godt nok en mand, der har styr på den kvindelige psyke. Phew, det er, så man ryster.Christa Leve Poulsen i BørsenSindsoprivende roman ... En djævelsk dreven fortælleteknik ... En mægtig fortælling, der ikke føles en linje for lang ... Læsere, der har sukket efter nye romaner fra Anders Bodelsen og Peter Høeg, har her en fuldgod erstatning at gribe ud efter. UNDTAGELSEN har bestseller-gener i sig.John Chr. Jørgensen i Ekstra Bladet

 • - 1-2
  af Christian Jungersen
  145,95 - 219,94 kr.

  Med DU KAN ALT er Christian Jungersen tilbage med en ny, stor samtidsroman.Velkommen til et luksuriøst balinesisk resort, baren på taget af et femstjernet hotel i Rio de Janeiro, en udslusningspension for ungdomskriminelle, et fængsel i Iran for politiske modstandere, den lille sjællandske by Krummerup og Assistens Kirkegård om natten.Da Pers søn flytter hjemmefra, og hans kone vil skilles efter 22 års ægteskab, siger han sit job op for at blive selvstændig. Han vil udnytte sin nye frihed, han vil opbygge en virksomhed inden for terapi og coaching, og han vil vise sine medmennesker en ny måde at leve på. Per vil det hele, han siger ja til livet og inviterer en tidligere kriminel til at bo hos sig i en lille lejlighed på Vesterbro, han møder den karismatiske Simin og bliver involveret i et drama omkring det iranske eksilmiljø i Danmark. Der brænder en ild i Per, og så begynder det en dag også at brænde rundt om ham.DU KAN ALT er en eksplosion af en roman om ti omtumlede år i Pers liv og en bog, der stiller spørgsmålet: Kan vi skabe et nyt liv, den dag det bliver nødvendigt? Kan vi gøre det igen og igen? Og hvad koster det?  

 • af Christian Jungersen
  66,95 - 163,95 kr.

  Efter en vellykket hjerteoperation begynder toogfirsårige Poul Martin at udforske sit liv, som han nu har fået mulighed for at beholde lidt længere.Især indfanges han af venskabet med Eduard - klassekammeraten fra 1920'ernes rige borgerskab - som forekommer ham lige så uigennemskuelig i dag som dengang.Mere end et halvt århundrede tidligere var de hinandens bedste venner, tilsyneladende forenet i et ungdomsoprør mod tidens etablerede værdier, men da Poul Martin stifter familie, og Eduard vender hjem efter flere års ophold i de franske tropekolonier, begynder venskabet at slå revner.Fra sin hospitalsseng rejser Poul Martin ind og ud af fortiden, mens han forsøger at gennemskue begivenhederne og også at opspore Eduard for at gense ham en sidste gang."Så klart og gribende, at man føler, det er to mennesker, han selv har mødt ... et fuldkomment greb om fortællingen." – P1, Kulturnyt"Det er en flot og grandios roman." – Nikolaj M. Lassen, Weekendavisen"Jungersen er en blændende god skribent ... Får læseren til at klæbe ved bogen, indtil sidste side er vendt."– Mai Misfeldt, Berlingske Tidende"Man kan kun være imponeret over Christian Jungersens indlevelsesevne og sans for raffineret psykologisk spil og udmarvende relationer mellem mennesker ..." – Anne Wegener, Information"Stilistisk veludviklet, elegant opbygget og med en historie, der langsomt stiger i styrke ..." – Louise Puck, Kristeligt Dagblad(5 stjerner)"Et forrygende indblik i en gammel mands grundholdning, livsvilkår og psyke." – Holger Ruppert, B.T.Christian Jungersen (f. 1962) debuterede i 1999 med Krat, som blev tildelt Debutantprisen og nomineret til Weekendavisens Litteraturpris. I 2004 fulgte Undtagelsen, som blev belønnet med De Gyldne Laurbær.

 • af Christian Jungersen
  52,95 kr.

  Efter en vellykket hjerteoperation begynder toogfirsårige Poul Martin at udforske sit liv, som han nu har fået mulighed for at beholde lidt længere. Især indfanges han af venskabet med Eduard - klassekammeraten fra 1920'ernes rige borgerskab - som forekommer ham lige så uigennemskuelig i dag som dengang. Mere end et halvt århundrede tidligere var de hinandens bedste venner, tilsyneladende forenet i et ungdomsoprør mod tidens etablerede værdier, men da Poul Martin stifter familie, og Eduard vender hjem efter flere års ophold i de franske tropekolonier, begynder venskabet at slå revner. Fra sin hospitalsseng rejser Poul Martin ind og ud af fortiden, mens han forsøger at gennemskue begivenhederne og også at opspore Eduard for at gense ham en sidste gang. Citater:Så klart og gribende, at man føler, det er to mennesker, han selv har mødt … et fuldkomment greb om fortællingen. – P1, Kulturnyt Det er en flot og grandios roman. – Nikolaj M. Lassen, Weekendavisen Jungersen er en blændende god skribent … Får læseren til at klæbe ved bogen, indtil sidste side er vendt. – Mai Misfeldt, Berlingske Tidende Man kan kun være imponeret over Christian Jungersens indlevelsesevne og sans for raffineret psykologisk spil og udmarvende relationer mellem mennesker … – Anne Wegener, Information Stilistisk veludviklet, elegant opbygget og med en historie, der langsomt stiger i styrke … – Louise Puck, Kristeligt Dagblad Et forrygende indblik i en gammel mands grundholdning, livsvilkår og psyke. – Holger Ruppert, B.T.

 • af Christian Jungersen
  74,95 kr.

  VOLD er en selvstændig single fra Christian Jungersens roman DU KAN ALT.Fortællingen er en dramatisk mordhistorie om en ung mand som er kommet forfærdelig galt ind på livet – og ikke mindst en historie om den terapeut der forsøger at hjælpe ham. Den bringer os langt ind i Danmarks kriminelle verden, hvor du forhåbentlig kommer til at se med nye øjne på livet som kriminel.Romanen DU KAN ALT rummer mange forskellige temaer, genrer og stemninger. VOLD er én af fem singler fra romanen. De andre singler er JEG ER PENGE, RUMBLE IN THE JUNGLE, SANDHEDEN og SKRIGET.

 • af Christian Jungersen
  74,95 kr.

  SKRIGET er en selvstændig single fra Christian Jungersens roman DU KAN ALT.Fortællingen er en kærlighedshistorie om mødet mellem to vidt forskellige mennesker der stormfuldt forsøger at få kærligheden til at lykkes. Historien fordyber sig i parforholdet mellem en kvinde der hænger fast i en ulykkelig fortid, og en mand der omvendt er stolt af at have kappet båndene til næsten alt. Du kommer også ind i det iranske flygtningemiljø, hvor mange desperat ønsker at starte på en frisk her i Danmark.Romanen DU KAN ALT rummer mange forskellige temaer, genrer og stemninger. SKRIGET er én af fem singler fra romanen. De andre singler er JEG ER PENGE, RUMBLE IN THE JUNGLE, SANDHEDEN og VOLD.

 • af Christian Jungersen
  44,95 - 74,95 kr.

  JEG ER PENGE er en selvstændig single fra Christian Jungersens roman DU KAN ALT.Fortællingen er en komedie, der udelukkende foregår i paradis på jord – et femstjernet hotel på Bali. Millionærer fra hele verden mødes her for at tabe sig – og for at få sex, hvis de kan finde den.Romanen DU KAN ALT rummer mange forskellige temaer, genrer og stemninger. JEG ER PENGE er én af fem singler fra romanen. De andre singler er RUMBLE IN THE JUNGLE, VOLD, SANDHEDEN og SKRIGET.

 • af Christian Jungersen
  44,95 - 74,95 kr.

  SANDHEDEN er en selvstændig single fra Christian Jungersens roman DU KAN ALT.Denne novelle bliver ved med at bore i spørgsmålet: “Er det nu også hele sandheden?”DU KAN ALT rummer mange forskellige temaer, genrer og stemninger. SANDHEDEN er én af fem singler fra romanen. De andre singler er JEG ER PENGE, RUMBLE IN THE JUNGLE, SKRIGET og VOLD.

 • af Christian Jungersen
  44,95 - 74,95 kr.

  THE RUMBLE IN THE JUNGLE er en selvstændig single fra Christian Jungersens roman DU KAN ALT.Per er 48 år, da hans søn flytter hjemmefra, og fortællingen følger far og søn på en enkelt kaotisk nat, som de for altid vil huske, og som bringer dem tættere på hinanden.Romanen DU KAN ALT rummer mange forskellige temaer, genrer ogstemninger. THE RUMBLE IN THE JUNGLE er én af fem singler fra romanen. De andre singler er JEG ER PENGE, VOLD, SANDHEDEN og SKRIGET.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.