Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger af Christine Bojsen Træden

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • - 8 sexnoveller - Ekstra Bladets læseres frækkeste fantasier
  af Christine Bojsen Træden, Susanne Nielsen, Ginnie Brøchner, mfl.
  72,95 kr.

  LYSTEkstra Bladets læseres frækkeste fantasier8 sexnovellerEkstra Bladet udskrev sammen med Politikens Forlag en novellekonkurrence, hvor de bad Ekstra Bladets læsere indsende noveller med deres inderste fantasier eller med frækt udlevet sex. Her er de otte bedste samlet i en bog. Vær med, når Lisa har sin stripper-debut og får mere, end hun havde turde håbe på, når 'Sommerfuglen' endelig møder Dark Knight i et øde beliggende sommerhus, og når Selina bliver medlem af The Mile High Club højt oppe i luften over Mexico.

 • af Christine Bojsen Træden
  103,95 - 147,95 kr.

  Lukketid er en kollektivroman, der har sit afsæt i H&M på Strøget i København en uge før jul i 1999. Køen til kvindernes prøverum er ved at eksplodere af varme, dårlig lugt og julemuzak. Vi møder elleve kvinder, hvis veje krydses i julehandlens ulvetime, og vi er med dem hver især en uge efter, hvor det er juleaften og igen ugen efter, nytårsaften 1999. Hvad sker der i hver enkelt kvindes liv på disse meget følelsesladede højtidsaftener, hvor alt skal være perfekt, men aldrig er det? Køen tikker en tak frem som en roulette, der forsøger at accelerere, men går i stå efter et enkelt ryk. Hun lander på et af felterne, måske er det nummer ni, og ser på det undertøj, hun har valgt. Bh og trusse med sorte blonder, en rød corsage med strømpeholdere og en sort gennemsigtig top af satin. Hun smiler ved tanken om prøven på mandag og ved bare, at det bliver perfekt. Christine Bojsen Træden, f. 1966, er af dansk fransk oprindelse. Hun er forfatter, og Lukketid er hendes første roman. Forfatteren har tidligere skrevet digte og noveller. Siden 2014 har hun skrevet sangtekster for musiker og sangerinde Ninna Milner. Samarbejdet er resulteret i to album Songs for Sentient Beings, 2016, og Treasures of the Heart, 2020.

 • af Christine Bojsen Træden
  63,94 kr.

  "Lukketid" er en kollektivroman, der har sit afsæt i H&M på Strøget i København en uge før jul i 1999. Køen til kvindernes prøverum er ved at eksplodere af varme, dårlig lugt og julemuzak. Vi møder elleve kvinder, hvis veje krydses i julehandlens ulvetime, og vi er med dem hver især en uge efter, hvor det er juleaften og igen ugen efter, nytårsaften 1999. Hvad sker der i hver enkelt kvindes liv på disse meget følelsesladede højtidsaftener, hvor alt skal være perfekt, men aldrig er det?Dansk-franske Christine Bojsen Træden (f. 1966) er forfatter. Hun har tidligere udgivet digte og noveller, og i 2021 udgav hun sin første roman, "Lukketid". Siden 2014 har hun desuden skrevet sangtekster for musiker og sangerinde Ninna Milner – et samarbejde, der indtil videre har resulteret i to albums.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.