Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger af Dorte Roholte

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • - BB
  af Dorte Roholte
  137,95 kr.

  Mynthe har længe ønsket at besøge sin oldemors fødeegn i det sydlige Polen, og nu går drømmen i opfyldelse. Turen går dog ikke som forventet. To dramatiske hændelser i løbet af ferien hjælper alligevel Mynthe på vej til at træffe den store beslutning om, hvad hun skal stille op med sin særlige evne. Og med sine stærke følelser for Markus, for ham kan hun ikke glemme.Den første bog i MÆRKELIGE MYNTHE fik BOGSLUGERPRISEN og var nomineret til ORLA-PRISEN.GOD GOD GOD!@MIT BOGSKAB OM MÆRKELIGE MYNTHEELSKER DEM!SARAS BLOGMange har ventet på dette nye bind i serien om MÆRKELIGE MYNTHE.Rigtig god bog! Anbefales varmt!LektørudtalelsenTitler i serien:Mærkelige Mynthe 1-3 Mynthes drømMærkelige Mynthe 4 Mynthe og MarkusMærkelige Mynthe 5 Kun for Mynthe

 • - et liv uden børn
  af Dorte Roholte & Marianne Christensen
  187,95 kr.

  “Slægt skal følge slægters gang,” står der i B.S. Ingemanns salme, og det er en udbredt opfattelse, at meningen med livet er at give det videre. Men hvad så, hvis man frivilligt eller ufrivilligt lever sit liv uden at få børn? Hvordan er det at blive det sidste led på grenen af ens eget stamtræ og dermed ikke give sine gener videre? Uddrag af bogen Marie: Jeg har intet forhold til, at noget af mig skulle leve videre. Jeg bidrager til verden med det, jeg gør lige nu. Marianne: Jeg måtte indstille mig på et liv uden børn, og jeg undertrykte sorgen over ikke at kunne opfylde den ultimative forventning til en kvinde, nemlig at blive mor. Om forfatterneMarianne Christensen er født i 1954 og uddannet lærer. Har i 20 år arbejdet som coach og underviser, historiefortæller i ind- og udland, og hun udgav i 2018 digtsamlingen Blå måne skinner hvidt lys. Kommunikation og forståelse for samspillet mellem mennesker har været bærende elementer i hele hendes livslange virke. Dorte Roholte er født i 1958 og oprindeligt apoteksuddannet, men siden 1989 har forfattergerningen været hendes levevej. I den tid har hun udgivet 80 bøger, de fleste for børn og unge, samt skrevet utallige tekster til magasiner og ugeblade, herunder interviews med læsere, der anonymt har fortalt om deres liv.

 • af Dorte Roholte
  68,94 - 137,95 kr.

  Mynthe er så glad for Markus og sin veninde Yasmin, men det nager hende, at hendes forældre ikke anerkender hendes evne til i glimt at vide ting, som andre ikke ved.Dette er den fjerde bog i serien om Mynthe. Den første bog fik Bogslugerprisen og var nomineret til Orla-prisen.

 • af Dorte Roholte
  117,95 kr.

  Spændende, romantisk og creepy historie om Emma, hvis nye hjem viser sig at have en dramatisk historie - som ikke er helt overstået endnu, selvom stedet har stået tomt længe...Det er ikke længe siden, Emma og hendes forældre flyttede til det store, gamle hus, der gemmer på en mørk fortid, og Emma har nok at se til. Sammen med hendes veninde, Sylvia, optrevler hun stedets historie og opdager nye hemmeligheder undervejs. Emma står midt i et mysterium og for at finde ud af, hvorfor Finn går igen, må hun følge spor, der fører tilbage til en tid, som flere af den lille landsbys beboere forsøger at glemme. For det er ikke alle, der er lige interesserede i, at sandheden kommer frem.Kolde Kys er den direkte fortsættelse til Mørke Møder. Andet bind i den spændende og romantiske trilogi, Drengehjemmet. Til selvlæsning fra ca. 11 år.

 • - BB
  af Dorte Roholte
  189,95 kr.

  Samlet udgave af Mærkelige Mynthe bind 1-2-3.Natten før sin 13-års fødselsdag drømmer Mynthe, at hun er veninde med Yasmin og lige har kysset med Markus. Det er den mest livagtige drøm, hun nogensinde har haft. Men hvem er Yasmin og Markus? For Mynthe er jo veninde med Klara og forelsket i Klaras storebror Klement.De første bøger om Mynthe er samlet her. Den første bog om Mynthe fik Bogslugerprisen og var nomineret til Orla-prisen.GOD GOD GOD!@MIT BOGSKAB OM MÆRKELIGE MYNTHEELSKER DEM!SARAS BLOGTitler i serien:Mærkelige Mynthe 1-3 Mynthes drømMærkelige Mynthe 4 Mynthe og MarkusMærkelige Mynthe 5 Kun for Mynthe

 • af Dorte Roholte
  117,95 kr.

  Spændende, romantisk og creepy historie om Emma, hvis nye hjem viser sig at have en dramatisk historie - som ikke er helt overstået endnu, selvom stedet har stået tomt længe...13-årige Emma skal flytte. Det er ikke med hendes gode vilje, men forældrene vil "starte forfra" og har kastet deres håb og penge efter et gammelt drengehjem, som de nu vil lave til Bed & Breakfast. Ude midt i ingenting, i en død zone uden wi-fi. Emma er i krise, men hurtigt overskygges hendes egne problemer af mystiske hændelser i det store, gamle hus. Hvorfor lukkes alle døre pludselig mellem stuerne, når de er efterladt åbne, og hvem er den lækre Finn i det gammeldags tøj, der dukker op og fortæller om drengehjemmets grumme historie? Hvad skete der egentlig dengang i 1960'erne, da dele af hjemmet brændte ned? Og hvorfor vil ingen tale om det?Mørke Møder er første bind i den paranormale trilogi, Drengehjemmet, af den populære forfatter Dorte Roholte. For Mærkelige Mynthe vandt forfatteren Bogslugerprisen 2014 og var indstillet til Orlaprisen 2015.Pressen skriver: »Emma og de øvrige personer er autentiske, og man føler virkelig med Emma, når hun kæmper for at få omgivelserne til at tro på det hun oplever. Der er lagt op til seriøse gys, og denne histories største problem er, at det kan blive hårdt at vente på den næste bog i trilogien. Der spilles både på traditionelle gys og mere usædvanlig uhygge. Fin opbygning og fængslende læsning.«- Birte Strandby, Bogvægten»Et klart hit, hvis man kan lide en god historie med genfærd og hemmeligheder ... Jeg var i hvert fald helt opslugt af historien, som slutter midt i alt det spændende, så hit med bind to lige nu, tak!«- @pbechm.reads »Elsker man det uhyggelige, det uforklarlige - også kaldet det paranormale - er første bind af denne nye trilogi et hit. 13-årige Emma er med sine forældre flyttet ind i et gammelt drengehjem, og det kan nok være, at vægge, gulve og rum gemmer på historier.«***** - Helle Kastholm Hansen, Ekstra Bladet»Velskrevet og spændende historie, hvor uhyggen langsomt kommer snigende. Bogen har et godt flow, et nutidigt sprog og tematiserer familieliv, venskab og en tilsyneladende umulig forelskelse. En rigtig god bog til piger, der gerne vil vil læse om hverdagsliv, krydret med lidt mystik.«- Signe Rugtved Andersen, Lektør»Mørke møder er første del i trilogien Drengehjemmet. Det er en historie, der både handler om veninder, lækre fyre og genfærd, og det virker måske som en lidt mærkelig kombination, men det fungerer faktisk godt. Man gyser lidt, men er også fascineret af en smuk og vistnok død ung mand, hvis historie man gerne vil kende.«- Weekendavisen

 • af Dorte Roholte
  63,94 - 65,95 kr.

  Der er ikke nogen der fortæller Viola, at hun efterhånden er blevet for overvægtig. Hverken forældrene eller hjerte-veninden Simone. Men efterhånden går det op for Viola, at hun ikke er glad og tilfreds i sin egen krop og hun beslutter sig for at gøre noget ved det. Med forældrenes støtte taber hun sig, og efterhånden dukker en langt mere selvsikker og glad Viola op, og hun får også mere mod på det med drengene. Men hvorfor opfører Simone sig pludselig så dårligt overfor Viola?Dorte Roholte (f. 1958) har skrevet en lang række børne- og ungdomsbøger samt bøger for voksne. Hun debuterede i 1991 med novellesamlingen "Nye omgivelser" og har siden da udgivet talrige bøger i forskellige genrer.

 • af Dorte Roholte
  36,95 kr.

  Jens virkede som den helt rigtige for hende, syntes Lene, og hun var blevet mere og mere sikker for hver gang, de havde mødtes. I aften havde hun gjort sig ekstra umage med både maden og sin makeup og havde forventet, at han ville blive. Men da hun kom ned fra badeværelset, stod han pludselig med jakken på. Hvad var det, der holdt ham tilbage fra at gå det næste skridt? Var han slet ikke tiltrukket af hende?Kysægte er en novelle fra ugebladet Hjemmet.

 • af Dorte Roholte
  63,94 - 75,95 kr.

  "Deroppe bor ham Markus og hans mor og hans lillesøster Malou."„Dér, hvor gardinerne er trukket for?"„Mm, det er de næsten altid, i hvert fald om dagen." Hans mor er deroppe. Hun er bange. Mynthe måtte næsten gøre vold på sig selv for at lade være med at glo mere på vinduerne og følge med Yasmin.✶ Efter sin 13 års fødselsdag kan Mynthe ikke blot læse folks tanker og sanse ting, der vil ske i fremtiden, hendes drømme går også nogle gange i opfyldelse. Det gælder forældrenes skilsmisse, flytningen og den nye skole. Men bliver hun virkelig veninde med den afvisende Yasmin, og kommer hun til at kysse med den spændende Markus? For hvad så med Oliver? Og … er det alle hendes drømme, der bliver til virkelighed?

 • af Dorte Roholte
  63,94 - 73,95 kr.

  Efter sin 13 års fødselsdag kan Mynthe ikke blot læse folks tanker og sanse ting, det vil ske i fremtiden, hendes drømme går også nogle gange i opfyldelse. Det gælder forældrenes skilsmisse, flytningen og den nye skole. Men bliver hun virkelig veninde med den afvisende Yasmin, og kommer hun til at kysse med den spændende Markus? For hvad så med Oliver? Og … er det alle hendes drømme, der bliver til virkelighed? Læs også "Mærkelige Mynthe", der er Dorte Roholtes første bog om Mynthe.

 • af Dorte Roholte
  182,95 kr.

  Alma falder igen tilbage til fortiden, denne gang under 2. Verdenskrig. Hun møder den fantastiske og modige Hansi, og hun er ulykkelig, da hun vågner op i nutiden. Alma vil tilbage til ham for enhver pris, så hun risikerer både venskab og helbred, da hun selv provokerer et insulinchok ... Altid Alma #3 er sidste bind af en trilogi om ukuelige Alma, hvis sukkersyge sender hende på drømmeture til fortiden.

 • af Dorte Roholte
  37,95 kr.

  The Von Hansen family is going on holiday. Mum, Dad, Alexander, Viktoria and Anton are at the airport on their way to check in. Grandma is also there to say goodbye. They have been queuing for a long time and there are lots of people. In a moment they will be on board the plane … but then Dad has to show his passport at the counter, and he realises he’s forgotten to renew it.Dorte Roholte (1958) has written a large number of books for children and young people, as well as for adults. She made her debut in 1991 with the collection of short stories New Surroundings and has since published numerous books in various genres.

 • af Dorte Roholte
  57,95 kr.

  Strange things are happening!The night before Maya's 13th birthday, she's swept up in a dream so real, it knocks her socks off - especially when it actually happens! As if juggling friends, secret crushes and homework wasn't enough of a roller coaster ride... Now Maya needs to untangle the mystery of her brand-new superpowers. Can she figure out the hows and whys before time runs out? Discovering unusual abilities and navigating extraordinary circumstances, this is ideal for fans of ´Percy Jackson and the Olympians´ on Disney+. Dorte Roholte (b. 1958) has written a large number of books for children and young people as well as for adults. She made her debut in 1991 with the collection of short stories ´New surroundings´ and has since published numerous books in various genres.

 • af Dorte Roholte
  343,95 kr.

  Alma falder igen tilbage til fortiden, denne gang under 2. Verdenskrig. Hun møder den fantastiske og modige Hansi, og hun er ulykkelig, da hun vågner op i nutiden. Alma vil tilbage til ham for enhver pris, så hun risikerer både venskab og helbred, da hun selv provokerer et insulinchok ... ALTID ALMA #3 er sidste bind af en trilogi om ukuelige Alma, hvis sukkersyge sender hende på drømmeture til fortiden. Hverdagsfortælling, socialrealisme og spænding. Danske Dorte Roholte vil rigtigt meget med denne serie om Alma. I første del af trilogien formår hun at gøre historien både spændende, rørende og interessant nok til, at det føles ærgerligt at måtte vente på de kommende bind i serien. Anbefales indkøbt bredt af folkebiblioteker og PLC.LEKTØRUDTALELSEN på første bind Dorte Roholte har udgivet ca. 80 bøger, langt de fleste for børn og unge. Dorte Roholte fik SKRIVERPRISEN og blev nomineret til ORLA for første bind af serien om MÆRKELIGE MYNTHE med de overnaturlige evner.

 • af Dorte Roholte
  31,95 - 47,95 kr.

  Den moderlösa Boel växer upp med sin känslokalla far på en avlägsen herrgård i Falkenholt. Boel förväntas göra som andra flickor i hennes ålder – hon måste lära sig att sy och brodera, och lära sig hur man blir en bra hustru för sin framtida make. Men bara tanken på äktenskap tråkar ut Boel.Boel har nästan inga minnen av sin mor. Hon är nyfiken på att få veta mer om henne och övertalar damen som uppfostrade henne, Magna, att berätta historier om det förflutna. Långsamt inser Boel att den värld hon levt i inte är vad den utser sig att vara, och att hon själv kanske inte heller är den hon trodde att hon var ...Dorte Roholte (f. 1958) har skrivit en lång rad barn- och ungdomsböcker samt böcker för vuxna. Hon debuterade 1991 med novellsamlingen “Nye omgivelser” och har sedan dess gett ut många böcker I olika genrer.

 • af Dorte Roholte
  41,95 - 47,95 kr.

  Flora är Mollys snälla, roliga och lite galna kompis. Tillsammans hittar de på alla möjliga, fantastiska saker. Men gradvis börjar Floras påhitt tänja på gränserna och till sist är det inte alltid så kul längre. Och kanske inte heller så normalt. Flora är vaken på nätterna, hon stjäl och hittar på livsfarliga saker och verkar helt ur balans. Molly vet inte vad hon ska göra, och plötsligt försvinner Flora bara. Vad är det som händer med henne?Dorte Roholte (f. 1958) har skrivit ett stort antal böcker för barn och ungdomar samt för vuxna. Hon debuterade 1991 med novellsamlingen "Nye omgivelser" och har sedan dess publicerat många böcker i olika genrer.

 • af Dorte Roholte
  55,95 kr.

  Flora ist Mollys liebe, witzige und schräge Freundin. Zusammen lassen die beiden sich die abgefahrensten Dinge einfallen. Mit der Zeit wird Flora aber immer seltsamer, und mit der Zeit hört der Spaß auf. Flora wirkt ganz außer sich: Sie kann nicht schlafen, begeht Diebstahl und begibt sich sogar in Lebensgefahr. Molly weiß nicht, was sie tun soll, und auf einmal verschwindet Flora. Was passiert da bloß mit ihr?Dorte Roholte (geb. 1958) ist Autorin einer langen Reihe an Kinder- und Jugendbüchern samt Büchern für Erwachsene. Sie debütierte 1991 mit dem Erzählband „Nye omgivelser" (Neue Gefilde) und hat seitdem zahlreiche Bücher unterschiedlicher Genres veröffentlicht.

 • af Dorte Roholte
  41,95 - 48,95 kr.

  I Fårup Fjord på danska landsbygden är det full fart under sommaren. 13-åriga Terne sköter ormarna i sin pappas terrarium, beklagar sig över sin nördiga storebror Björn och smider hemliga planer med sin bästa vän Emma. Terne blir också förälskad i den söta köpenhamnskillen Hugo, som semestrar hos sin mystiska pappa och styvmamma, som är nyinflyttade och som driver en minigolfbana i närheten av Ternes hem. Tillsammans med Emma försöker Terne leka detektiv och få belöningar för att fånga snattare och avslöja flera andra skumma affärer. Det är spännande – men plötsligt blir det hela lite för nära, lite för spännande och också ganska farligt ... Dorte Roholte (f. 1958) har skrivit ett stort antal böcker för barn och ungdomar samt för vuxna. Hon debuterade 1991 med novellsamlingen "Nye omgivelser" och har sedan dess publicerat många böcker i olika genrer.

 • af Dorte Roholte
  47,95 - 47,95 kr.

  13-åriga Liva har massor av problem. Hennes bästa tjejkompis får en annan kompis, mormor blir sjuk, pappa ska ha tvillingar med sin nya fru och när hon sitter barnvakt stöter mannen i familjen på henne. Men värst av allt: Hennes förfärliga styvbror Benjamin flyttar in. Och han är helt enkelt superirriterande ... och konstig. Och dum. Och... Benjamin tycker tydligen samma sak om henne. Men varför tänker Liva på honom hela tiden? Varför vill hon plötsligt kyssa honom? Och kan man göra det när man är styvsyskon och bor under samma tak?Dorte Roholte (f. 1958) har skrivit en lång rad barn- och ungdomsböcker samt böcker för vuxna. Hon debuterade 1991 med novellsamlingen "Nye omgivelser" och har därefter gett ut ett flertal titlar i olika genrer.

 • af Dorte Roholte
  36,95 - 65,95 kr.

  Dorte skriver dagbog. Hun er vild med den lækre Emil fra 6. klasse. Men hvordan får hun ham gjort interesseret i sig?Dorte Roholte (f. 1958) har skrevet en lang række børne- og ungdomsbøger samt bøger for voksne. Hun debuterede i 1991 med novellesamlingen "Nye omgivelser" og har siden da udgivet talrige bøger i forskellige genrer.

 • af Dorte Roholte
  55,95 kr.

  Die Halbwaise Boel wächst auf dem abgelegenen Gutshof ihres gefühlskalten Vaters auf. Als sie älter wird, erkennt sie, dass viele Dinge nicht so sind, wie sie immer angenommen hatte, und sie nicht die ist, die sie zu sein geglaubt hatte.„Lass mich los", zische ich und versuche mich zu befreien, aber vergeblich. Nie hätte ich gedacht, dass ein altes Weib über solche Kräfte verfügt [....] „Du gehörst nicht hierher", fährt sie fort und starrt mich aus weit aufgerissenen Augen an. „Du gehörst nirgendwo hin. Du bist nicht die, nach der du aussiehst. Das ist dein Schicksal. Du bist nie die gewesen, die du wirklich bist!"Dorte Roholte (geb. 1958) hat zahlreiche Kinder- und Jugendbücher, aber auch Literatur für Erwachsene geschrieben. 1991 debütierte sie mit der Novellensammlung Nye omgivelser (Neue Umgebungen) und hat seitdem Bücher in unterschiedlichen Genres veröffentlicht.

 • af Dorte Roholte
  55,95 kr.

  Die dreizehnjährige Liva hat eine Menge Probleme. Ihre beste Freundin freundet sich mit einem anderen Mädchen an, ihre Oma wird krank, ihr Vater erwartet plötzlich Zwillinge mit seiner neuen Frau, und der Mann, dessen Kinder sie babysittet, macht sich an sie ran. Doch das Schlimmste von allem: Ihr schrecklicher Stiefbruder zieht bei ihr ein. Dorte Roholte (geb. 1958) ist Autorin einer langen Reihe an Kinder- und Jugendbüchern samt Büchern für Erwachsene. Sie debütierte 1991 mit dem Erzählband „Nye omgivelser" (Neue Gefilde) und hat seitdem zahlreiche Bücher unterschiedlicher Genres veröffentlicht.

 • af Dorte Roholte
  38,95 kr.

  Niemand sagt Viola, dass sie zu dick geworden ist. Weder ihre Eltern noch ihre beste Freundin Simone. Allmählich wird Viola aber klar, dass sie sich in ihrem Körper nicht wohlfühlt, weshalb sie beschließt, etwas daran zu ändern. Mit der Unterstützung ihrer Eltern nimmt sie ab, und nach und nach kommt eine selbstbewusstere und glücklichere Viola zum Vorschein, die nun auch bei den Jungen besser ankommt. Doch warum benimmt Simone sich auf einmal so daneben?Dorte Roholte (geb. 1958) ist Autorin einer langen Reihe an Kinder- und Jugendbüchern samt Büchern für Erwachsene. Sie debütierte 1991 mit dem Erzählband „Nye omgivelser" (Neue Gefilde) und hat seitdem zahlreiche Bücher unterschiedlicher Genres veröffentlicht.

 • af Dorte Roholte
  55,95 kr.

  Mynthe ist ein normales Mädchen. Bis sie in der Nacht vor ihrem 13. Geburtstag träumt, dass sie mit einer neuen Freundin und einem Jungen, den sie nicht kennt, in einem neuen Haus lebt. Der Traum ist nur der Beginn von unzähligen Visionen. Als sie ihrer besten Freundin davon erzählt, kommt es zu einem Konflikt. Wird Mynthe einen Weg finden, mit dieser beängstigenden Fähigkeit umzugehen?Dorte Roholte schreibt schon ihr ganzes Leben lang und hat viele Bücher für Kinder und Jugendliche herausgebracht. Sie beherrscht die Kunst, eine Handlung zu erzählen, die so spannend ist, dass man das Buch nicht mehr beiseitelegen will. Sie schreibt zudem Texte für Webseiten, Magazine und Zeitschriften.

 • af Dorte Roholte
  55,95 kr.

  Die Geschichte spielt am Fårup Fjord, von den Hauptfiguren Fuck-up Fjord genannt, weit draußen auf dem Land, wo es im Sommer von deutschen Touristen nur so wimmelt und im Winter gar nichts los ist. Nun ist aber Sommer, und die dreizehnjährige Terne jobbt im Schlangenterrarium ihres Vaters, während sie sich über ihren uncoolen, fünfzehnjährigen Bruder Bjørn beschwert und geheime Pläne mit ihrer besten Freundin Emma schmiedet. Dann verliebt sich Terne in den süßen Kopenhagener Hugo, der über die Ferien seinen mysteriösen Vater und seine Stiefmutter besucht, die neu zugezogen sind und in der Nähe von Ternes Zuhause einen Minigolfplatz betreiben. Zusammen mit Emma spielt Terne Detektiv und versucht, eine Belohnung für das Schnappen von Ladendieben einzukassieren – und weitere zwielichtige Dinge aufzudecken. Das ist aufregend, doch plötzlich wird daraus eine heikle Angelegenheit – etwas zu spannend und auch ziemlich gefährlich ... zum Schluss sind sogar Kobra Børge und die Polizei involviert – und Ternes Verhältnis zu Hugo schwebt in großer Gefahr.Dorte Roholte (geb. 1958) ist Autorin einer langen Reihe an Kinder- und Jugendbüchern samt Büchern für Erwachsene. Sie debütierte 1991 mit dem Erzählband „Nye omgivelser" (Neue Gefilde) und hat seitdem zahlreiche Bücher unterschiedlicher Genres veröffentlicht.

 • af Dorte Roholte
  137,95 kr.

  Alma er ved at få styr på, hvordan hun skal undgå at få for lavt blodsukker og insulinchok, og den ellers uopnåelige Tue har opdaget hendes eksistens. Det er Alma henrykt over, men til gengæld er det nedtur, at døren til hendes drømmeuddannelse er lukket på grund af hendes diabetes og hun kæmper stadigvæk med sin sorgfulde mors periodevise alkoholmisbrug.Alma og hjerteveninden Freya bliver inviteret med til en fest hos én af Tues kammerater. Men det går galt, og Alma mister bevidstheden. Hun vågner op igen i 1919, hvor hun er forældreløs køkkenpige hos en familie af det bedre borgerskab i København. I Danmark raser Den Spanske Syge og koster liv til højre og venstre, og Alma møder Karen Blixen, der stadig er kendt i hendes nutid, og som får indflydelse på hendes fremtid … Altid Alma #2 er andet bind af en trilogi om ukuelige Alma, hvis sukkersyge sender hende på drømmeture til fortiden.

 • af Dorte Roholte
  55,95 - 69,95 kr.

  Minttu on aivan tavallinen 13-vuotias tyttö. Tai ainakin oli, kunnes hän näkee syntymäpäiväänsä edeltävänä yönä merkillistä unta. Unessa hänellä on uusi koti, uusi ystävä ja uusi ihastus. Se on vasta alkua: yllättäen Minttu osaa ennustaa tulevaa ja aavistaa asioita, joita hänen ei pitäisi tietää. Aluksi erityiskyky tuntuu jännittävältä, ja Minttu kertoo salaisuutensa parhaalle ystävälleen Klaralle. Kaikki aavistukset eivät kuitenkaan ole kivoja eikä niitä voi jakaa. Pian Minttu joutuu keskelle konfliktia, joka koettelee ystävyyssuhteita. Samalla Minttu selvittää omaa taustaansa. Käy ilmi, että myös Mintun isoäidillä on ennustamisen taito. Isoäidin avulla Minttu oppii luottamaan mystiseen kykyynsä.Dorte Roholte (s. 1958) on kirjoittanut lukuisia lasten-, nuorten- ja aikuistenkirjoja. Hänen esikoisteoksensa julkaistiin vuonna 1991, ja sen jälkeen Roholte on julkaissut paljon teoksia eri tyylilajeissa.

 • af Dorte Roholte
  23,95 kr.

  Familjen von Hansen ska få en hund! Anton och Viktoria är överlyckliga och pappa ser sin chans att få lite motion. Familjen åker till ett hundinternat och faller pladask för Olle, en fin hund som tyvärr är svår att uppfostra: Han kan varken sitta, ge tass eller rulla runt. Å andra sidan kan han gräva hål i trädgården och öppna dörrar. Han gillar också att tugga på mammas väska. Att ha hund kräver mycket mer arbete än Anton och Viktoria trodde. Hur kan de få Olle att lyda dem? Kanske har farmor några knep?Dorte Roholte (f. 1958) har skrivit en lång rad barn- och ungdomsböcker samt böcker för vuxna. Hon debuterade 1991 med novellsamlingen "Nye omgivelser" och har därefter gett ut ett flertal böcker i olika genrer.

 • af Dorte Roholte
  23,95 kr.

  Mamma och pappa har en överraskning till Anton och Viktoria. De tror att det är en hund eller katt som de alltid har drömt om – men i stället ska de få en lillebror som varken får heta Missy eller Fralle. Han kan bara tjuta och skrika och tar all mammas och pappas tid. Och som om inte det var nog tycker alla att han är helt underbar ...Dorte Roholte (f. 1958) har skrivit en lång rad barn- och ungdomsböcker samt böcker för vuxna. Hon debuterade 1991 med novellsamlingen "Nye omgivelser" och har därefter gett ut ett flertal böcker i olika genrer.

 • af Dorte Roholte
  55,95 - 69,95 kr.

  13-vuotiaalla Olivialla ei ole hyvä päivä: Hän saa kuulla, että mummo on sairastunut, isä odottaa kaksosia uuden vaimonsa kanssa ja mikä pahinta, hänen isäpuolensa poika muuttaa heille asumaan. Benjamin on todella ärsyttävä ja outo – ja ilmeisesti Benjamin on samaa mieltä hänestä. Mutta miksi Olivia ajattelee häntä jatkuvasti? Kun Olivian paras ystävä alkaa viettää aikaa muissa piireissä ja lastenvahtikeikoilla työnantaja hieroo lähempää tuttavuutta kuin Olivia haluaisi, saattaa Benjamin lopulta olla parasta, mitä Olivialle on tapahtunut...Dorte Roholte (s. 1958) on kirjoittanut lukuisia lasten-, nuorten- ja aikuistenkirjoja. Hänen esikoisteoksensa julkaistiin vuonna 1991, ja sen jälkeen Roholte on julkaissut paljon teoksia eri tyylilajeissa.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.