Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Mærkelige Mynthe (4) Mynthe & Markus - Dorte Roholte - E-bog

Bag om Mærkelige Mynthe (4) Mynthe & Markus

Dette er den fjerde bog i serien om Mynthe. Den første bog om Mynthe fik Bogslugerprisen og var nomineret til Orla-prisen. Mynthe er så glad for Markus og sin veninde Yasmin, men det nager hende, at hendes forældre ikke anerkender hendes evne til i glimt at vide ting, som andre ikke ved. Måske skal der en dramatisk hændelse til, før der bliver ændret på det? Men kan Mynthe altid stole på sin evne, eller kan hun også tage fejl? Det begynder hun at håbe på, da hun i drømme ser Markus sammen med en anden pige og får en frygtelig indsigt om hans familie.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788762734227
  • Udgivet:
  • 30. September 2019
  • Straks på e-mail.
Prøv Tales Streaming i 7 dage for 7 kr.
Herefter fra 75 kr./md. Ingen binding.

Normalpris

Beskrivelse af Mærkelige Mynthe (4) Mynthe & Markus

Dette er den fjerde bog i serien om Mynthe. Den første bog om Mynthe fik Bogslugerprisen og var nomineret til Orla-prisen.

Mynthe er så glad for Markus og sin veninde Yasmin, men det nager hende, at hendes forældre ikke anerkender hendes evne til i glimt at vide ting, som andre ikke ved. Måske skal der en dramatisk hændelse til, før der bliver ændret på det? Men kan Mynthe altid stole på sin evne, eller kan hun også tage fejl? Det begynder hun at håbe på, da hun i drømme ser Markus sammen med en anden pige og får en frygtelig indsigt om hans familie.

Brugerbedømmelser af Mærkelige Mynthe (4) Mynthe & MarkusFind lignende bøger
Bogen Mærkelige Mynthe (4) Mynthe & Markus findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.