Udvidet returret til d. 31. januar 2025

Bøger af Gitte Heidi Rasmussen

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
  • - 200 opskrifter på 200 kalorier
    af Gitte Heidi Rasmussen
    43,95 kr.

    Fem dage med ganske almindelig mad og to dage med næsten ingenting. Så enkle er principperne for den nye populære 5:2 slankekur. Måske er det derfor, at så mange mennesker er hoppet med på vognen, ikke mindst mændene, der sætter pris på det klare budskab: Max 600 kalorier dagligt, vælg selv hvilke to af ugens syv dage du faster. For kvindernes vedkommende hedder det 500 kalorier.'Den letteste vej til 5:2 kuren' indeholder 200 opskrifter på ca. 200 kalorier. Opskrifterne gør det enkelt at klare sig igennem kurens to ugentlige fastedage og sikrer at kuren bliver en succes. Bogen indeholder små lette måltider, der smager dejligt i sig selv og kan holde sulten for døren. Her er opskrifter på morgenmad, frokost og aftensmad, samt snack-light og energiboosters. kalorier. Desuden giver bogens forfatter, Gitte Heidi Rasmussen - der er ernærings- og husholdningsøkonom og ugebladet SØNDAGs ekspert i sund og slankende mad - en række tips til, hvordan du kommer hele vejen i mål.

  • - 200 opskrifter uden sukker og stivelse – og mere af det sunde fedt
    af Gitte Heidi Rasmussen
    43,94 kr.

    'Den letteste vej til LCHF kuren' indeholder 200 opskrifter på let og slankende hverdagsmad, der mætter, fordelt på morgenmad, frokost, aftensmad, snacks og energiboosters. Desuden giver bogens forfatter, Gitte Heidi Rasmussen - der er ernærings- og husholdningsøkonom og ugebladet SØNDAGs ekspert i sund og slankende mad - en række tips til, hvordan du kommer hele vejen i mål.LCHF er en nem og effektiv slankekur, hvor du hurtigt kan slippe af med de overflødige kilo. Low Carb High Fat opskrifterne indeholder proteinrige råvarer som fisk, æg, kød og nødder. Til gengæld er lyst brød, kartofler, pasta og ris bandlyst, lige såvel som de fleste rodfrugter og frugt. Med LCHF skal man kort sagt undgå dét, der indeholder for mange kulhydrater – men ikke spare på naturlige fedtstoffer, som også omfatter animalsk fedt. LCHF-kost har den positive virkning, at man bliver mæt, spiser mindre og derfor automatisk indtager færre kalorier. 

  • - Alt du behøver for at holde vægten
    af Gitte Heidi Rasmussen
    43,94 - 164,95 kr.

    1000 SUNDE OPSKRIFTER – ALT DU BEHØVER FOR AT HOLDE VÆGTEN er et overflødighedshorn af opskrifter samlet af ernærings- og husholdningsøkonom Gitte Heidi Rasmussen. Kogebogen har inspiration til mange års madlavning, og den giver dig et stort, solidt overblik, som du ikke lige googler dig til. I 1000 SUNDE OPSKRIFTER får du - inspiration til alle dagens måltider - sunde opskrifter til hverdags- og weekendmad - hurtige retter, der giver dig morgenmad og frokost på et par minutter og aftensmad på under et kvarter - retter med ingredienser, du kan købe i helt almindelige madbutikker. Omkring hver anden voksen dansker vejer for meget. Pas på dig selv! Spis efter bogen og hold vægten.

  • - 200 opskrifter med ekstra protein, der mætter og kickstarter forbrændingen
    af Gitte Heidi Rasmussen
    43,94 kr.

    Drømmer du om at tabe dig - men er du træt af stramme kostplaner, kalorietælling og kedelige slankeretter, der hverken mætter eller smager af noget? Så er Den letteste vej til mere protein noget for dig. Her får du 200 sunde opskrifter med ekstra protein, der smager fantastisk - og både mætter og sætter gang i forbrændingen.Det giver ikke bare en sund krop og mere energi, det kickstarter også dit vægttab. Følger du opskrifterne nøje og spiser morgenmad, frokost, aftensmad og et mellemmåltid efter bogen, får du cirka 1.200 kalorier om dagen. Det giver et vægttab på op til 5 kilo på bare 4 uger.Kort sagt en simpel, men effektiv kur til dig, der gerne vil ned i vægt og samtidig spise dig mæt i lækker mad med kød, fisk og fjerkræ.Den letteste vej til proteinkuren er skrevet af ernærings- og husholdningsøkonom Gitte Heidi Rasmussen, der har skrevet en lang række kogebøger. Hun er desuden slankeekspert på ugebladet SØNDAG, hvor hun rådgiver læserne om sund og slankende mad.

  • - 200 nye opskrifter på 200 kalorier
    af Gitte Heidi Rasmussen
    43,94 kr.

    Fem dage med ganske almindelig mad og to dage med næsten ingenting. Så enkle er principperne for den populære 5:2 slankekur.I Den letteste vej til mere 5:2 har vi endnu en gang gjort det let for dig. Vi har samlet 200 nye opskrifter på 200 kalorier, så du slipper for at tælle kalorier op på dine fastedage. Du skal bare spise to-tre af de lette, velsmagende måltider fra bogen, så du rammer enten 500 kalorier (for kvinder) eller 600 kalorier (for mænd). Opskrifterne er til både morgen, middag og aften, og du får også inspiration til lette snacks og energiboostendesmåretter.Gitte Heidi Rasmussen er ernærings- og husholdningsøkonom. Hun er forfatter til en lang række kogebøger og er desuden slankeekspertpå ugebladet SØNDAG, hvor hun rådgiver læserne om sund og slankende mad.

  • - 200 lækre opskrifter, der fjerner de ekstra kilo - én gang for alle
    af Gitte Heidi Rasmussen
    43,94 kr.

    Drømmer du om flad mave, et mindre taljemål eller måske blot at komme nogle af de ekstra kilo på maven til livs? Glem mavebøjninger og timer i fitnesscenteret. Hemmeligheden er, hvad du spiser – og ikke mindst sammensætningen af, hvad du spiser. I ’Den letteste vej til flad mave’ får du opskriften på, hvordan du skruer din kost sammen, så kiloene på maven giver slip – én gang for alle. Bogen indeholder 200 lækre opskrifter med masser af grønt, magert kød og de gode fedtstoffer, der er helt afgørende for at få gang i vægttabet på maven. For at gøre det let for dig har vi samtidig skelet til kalorierne, og følger du bogens opskrifter nøje, kan du opnå et vægttab på 5 kilo på bare 4 uger. Med andre ord en enkel, men effektiv kur til dig, som gerne vil ned i vægt og samtidig spise dig mæt i lækker mad.

  • - 200 simple opskrifter med masser af kød, fisk og grøntsager og ingen stivelse
    af Gitte Heidi Rasmussen
    43,94 kr.

    Stenalderkost (eller palæo) er inden for ganske få år blevet en ekstremt populær måde at spise på. Konceptet er enkelt: Spis som vores forfædre i stenalderen, og bliv både slankere, stærkere, sundere og mere energisk. Med ”Den letteste vej til stenalderkost” bliver det nemt og bekvemt at følge palæo-principperne. Bogen indeholder 200 helt enkle opskrifter til alle dagens måltider. De består primært af frugt, nødder, bær, æg, fisk, kød og grøntsager og indeholder ikke stivelse. Der er tale om sund og naturlig mad, som din krop vil elske, fordi den gennem mange tusind år er blevet biologisk programmeret til at optage netop denne slags føde. Det har kort sagt aldrig været nemmere at gøre stenalderkost til en del af din hverdag – og finde din indre hulemand eller -kvinde frem igen. ”Den letteste vej til stenalderkost” er en del af Gyldendals populære ”Den letteste vej til”-serie, som også inkluderer bestsellerne ”Den letteste vej til 5:2 kuren” og ”Den letteste vej til LCHF kuren”.

  • - 200 opskrifter, der styrker maven og giver ny energi og velvære
    af Gitte Heidi Rasmussen
    43,94 kr.

    VEJEN TIL EN SUND MAVE. Mere end to millioner danskere har dagligt problemer med fordøjelsen, og det går ud over energi, velvære og ikke mindst livskvalitet, men sådan behøver det ikke at være. Synderen er ofte den mad, vi spiser – og få ændringer i kosten er nok til at få generne til at forsvinde. I ’Den letteste vej til sund fordøjelse’ får du 200 enkle opskrifter, der booster sundheden i mave og tarm – og giver dig den daglige velvære tilbage. En sund fordøjelse er også den lige vej til mere sundhed generelt, fordi det er i mave og tarm, at næringsstofferne i maden bliver optaget. Fungerer den proces ikke optimalt, får kroppen ikke de byggesten, den skal bruge for at holde dig sund, glad og fuld af energi. Der er med andre ord mange gode grunde til at give din fordøjelse de optimale vilkår. Bogens opskrifter er baseret på nogle simple retningslinjer, der får mave og tarm i balance. Retterne er enkle og velsmagende, og råvarerne fås i almindelige supermarkeder.

  • - 200 opskrifter med få kulhydrater, men masser af smag og livsglæde
    af Gitte Heidi Rasmussen
    43,94 kr.

    Vil du gerne tabe dig? En effektiv metode til at komme af med de ekstra kilo er at skære ned på mængden af kulhydrater i din kost – eller med et engelsk udtryk at spise low carb. Ud over at give et hurtigt vægttab tiltaler metoden mange, fordi du kan spise dig mæt i velsmagende mad – samtidig med at du går ned i vægt. I denne bog får du 200 opskrifter, der gør det let og lækkert at leve low carb. Grundreglen er enkel: Skær ned på kulhydraterne. Det vil sige undgå sukker, frugt, brød, ris, pasta, bælgfrugter, kartofler og rodfrugter. I stedet skal du spise dig mæt i kød, fisk, fjerkræ, nødder, ost, lækre dressinger og masser grønt. Følger du bogen nøje og spiser morgenmad, frokost, aftensmad og måske et enkelt mellemmåltid efter opskrifterne, får du cirka 1.200 kalorier pr. dag. Det giver dig et vægttab på 4-6 kilo på 4 uger. Gitte Heidi Rasmussen er ernærings- og husholdningsøkonom. Hun har skrevet en lang række kogebøger og er desuden slankeekspert på ugebladet SØNDAG, hvor hun rådgiver læserne om sund og slankende mad.

  • af Gitte Heidi Rasmussen
    43,94 kr.

    Der er mange gode grunde til at spise grød: Grød er billig, nem at tilberede, godt for maven, fuld af næring og har et lavt fedtindhold. Og så er grød hot! Simpelthen hot! 

  • af Gitte Heidi Rasmussen
    44,95 kr.

    Rodfrugter er billige, sunde, mættende og fulde af smag, og så kan de bruges på utallige måder: De kan steges, bages eller grilles i ovnen, de kan bruges i supper og gryderetter, de kan moses, og de kan spises rå som salater og i coleslaws.I SPIS GODT - RODFRUGTER får du frisk inspiration til, hvordan rodfrugter som rødbede, persillerod, selleri, pastinak og jordskok kan blive små hverdagsfavoritter i dit køkken. Prøv f.eks. gulerods-pastinakmos med ristet hvidløg og ost, rødbedesalat med gedeost og græskarkerner eller rodfrugter en papillotte.SPIS GODT-serien består af små kogebøger fyldt med skønne opskrifter, som alle er ledsaget af farvefotos. Hver bog har et tema og indeholder ca. 25 opskrifter – og helt ærligt, hvor mange flere opskrifter har man egentlig brug for, når man lige står og skal prøve noget nyt?

  • af Gitte Heidi Rasmussen
    44,95 kr.

    Indisk mad er både utroligt smagfuldt og varieret. I Indien serveres alle retterne på en gang, så man kan tage lidt af hvert. Typisk består et indisk måltid af en kødret, en grønsagsret, en chutney eller relish samt ris eller brød. Mange af retterne kan med fordel laves i forvejen, så man ikke skal stå med det hele i sidste øjeblik. Prøv f.eks. tandoori kylling, vindaloo curry eller mango lassi.SPIS GODT-serien består af små kogebøger fyldt med skønne opskrifter, som alle er ledsaget af farvefotos. Hver bog har et tema og indeholder ca. 25 opskrifter – og helt ærligt, hvor mange flere opskrifter har man egentlig brug for, når man lige står og skal prøve noget nyt?

  • af Gitte Heidi Rasmussen
    44,95 kr.

    Selv med simple tricks og lidt slik, chokolade og konditorfarve kan en almindelig chokoladekage eller sandkage forvandles til små kager fulde af fantasi.Sjove hjemmebagte kager er et hit hos både børn og voksne. De er supernemme at bage og sjove at pynte, og de kan serveres til børnefødselsdag, til venindekomsammen, til Halloween, til jul eller til valentinsdag. Prøv f.eks. kagemænd og kagekoner, Rudolf med den røde tud-muffins eller cappuccinokager.SPIS GODT-serien består af små kogebøger fyldt med skønne opskrifter, som alle er ledsaget af farvefotos. Hver bog har et tema og indeholder ca. 25 opskrifter – og helt ærligt, hvor mange flere opskrifter har man egentlig brug for, når man lige står og skal prøve noget nyt?

  • af Gitte Heidi Rasmussen
    44,95 kr.

    En god madpakke er vigtig, hvis man skal klare dagens strabadser og undgå de usunde fristelser i dagens løb. Midt på formiddagen begynder den første sult at melde sig, og så er det godt med lidt gnavegrønt og et par brødstave.Hen på eftermiddagen er den som regel gal med sulten igen, og hos mange er det trangen til lidt sødt og lækkert, der melder sig. Derfor er det godt med lidt frisk eller tørret frugt, eller måske er du mere til et lille glas med græsk yoghurt og friske bær og nødder vendt i lidt honning.Når du midt på dagen står og skal stille den lidt større sult, kan du f.eks. prøve en sandwich med kalkun, parmaskinke og æblesalsa, frikadeller og grønt på spyd eller en naansandwich med kylling og raita.SPIS GODT-serien består af små kogebøger fyldt med skønne opskrifter, som alle er ledsaget af farvefotos. Hver bog har et tema og indeholder ca. 25 opskrifter – og helt ærligt, hvor mange flere opskrifter har man egentlig brug for, når man lige står og skal prøve noget nyt?

  • af Gitte Heidi Rasmussen
    44,95 kr.

    Det er ikke svært at lave flotte konditorkager. I bogen her får du eksperthjælp, så du kan imponere dine gæster med små, hjemmelavede mesterværker, fyldt med creme, overtrukket med chokolade eller pyntet med marcipan.Du får grundopskrifter på mørdej, kagecreme, lagkagebunde og vandbakkelser, så du er klædt på til at lave lækre sager som f.eks. Othellolagkage, gåsebryst, Sarah Bernhardkager mm.SPIS GODT-serien består af små kogebøger fyldt med skønne opskrifter, som alle er ledsaget af farvefotos. Hver bog har et tema og indeholder ca. 25 opskrifter – og helt ærligt, hvor mange flere opskrifter har man egentlig brug for, når man lige står og skal prøve noget nyt?

  • af Gitte Heidi Rasmussen
    44,95 kr.

    Sushi er utrolig populær som take away. Forklaringen er enkel: Sushi smager godt, mætter godt, er sundt og ser utrolig indbydende ud. Prøv at lave din egen sushi! Så får du den superfrisk og meget billigere, og det er sjovt og ikke spor svært at få et flot resultat med de smukke råvarer.I bogen får du alle de klassiske opskrifter på maki, nigiri og wraps, og du får forslag til en række spændende varianter. Prøv f.eks. maki med tun og forårsløg, riswraps med and og mango, nigiri med oksekød og miso eller måske en sushisandwich med rejer, agurk og kiwi.SPIS GODT-serien består af små kogebøger fyldt med skønne opskrifter, som alle er ledsaget af farvefotos. Hver bog har et tema og indeholder ca. 25 opskrifter – og helt ærligt, hvor mange flere opskrifter har man egentlig brug for, når man lige står og skal prøve noget nyt?

  • af Gitte Heidi Rasmussen
    44,95 kr.

    Muffins kan pyntes med glasur, smeltet chokolade, icing, krymmel og figurer, og det er kun lysten og fantasien der sætter grænser. Børnene vil elske at pynte kagerne, specielt hvis de har et udvalg af krymmel, dekorationsglasurer og figurer til deres rådighed. Prøv f.eks. jordbær-kokosmuffins, blåbærmuffins med hvid chokolade eller citronmuffins med marengs.SPIS GODT-serien består af små kogebøger fyldt med skønne opskrifter, som alle er ledsaget af farvefotos. Hver bog har et tema og indeholder ca. 25 opskrifter – og helt ærligt, hvor mange flere opskrifter har man egentlig brug for, når man lige står og skal prøve noget nyt?

  • af Gitte Heidi Rasmussen
    44,95 kr.

    I denne bog er den klassiske tartelet nyfortolket som en sprød skal, der kan fyldes med alverdens lækkerier. Du får selvfølgelig stadig opskriften på klassisk høns i asparges, men her er også moderne varianter som fransk svampe-artiskoktartelet og tartelet med røget laks, cremefraiche og lakserogn. Der er desuden også opskrifter på fillokurve med æblesalat og brie eller fillokurve med mascarponecreme og bær, der kan erstatte osteanretningen eller desserten.SPIS GODT-serien består af små kogebøger fyldt med skønne opskrifter, som alle er ledsaget af farvefotos. Hver bog har et tema og indeholder ca. 25 opskrifter – og helt ærligt, hvor mange flere opskrifter har man egentlig brug for, når man lige står og skal prøve noget nyt?

  • af Gitte Heidi Rasmussen
    44,95 kr.

    Hvem kan ikke lide en frisk smoothie, der er lavet på frugt blendet med f.eks. yoghurt, mælk, banan og måske frugtsaft eller juice til en forfriskende, cremet drik? Smoothies egner sig til morgenmad, som mellemmåltid, dessert eller som en kølig sommerdrik. De er lynhurtige at lave og mætter godt. Og så er det en dejlig måde at få dækket en del af det daglige behov for vitaminer, mineraler og fibre.Med SPIS GODT - SMOOTHIES får du ny inspration til dine smoothies. Prøv f.eks. en jordbær-melonsmoothie, en lassi med mango, eller måske er du mere til en Bellini-smoothie eller en ananas-bananabreezer?SPIS GODT-serien består af små kogebøger fyldt med skønne opskrifter, som alle er ledsaget af farvefotos. Hver bog har et tema og indeholder ca. 25 opskrifter – og helt ærligt, hvor mange flere opskrifter har man egentlig brug for, når man lige står og skal prøve noget nyt?

  • af Gitte Heidi Rasmussen
    44,95 kr.

    Raw food er et princip. Maden i en raw food-diæt er tilberedt af friske, økologiske råvarer, der for at bevare den fulde næringsværdi ikke må opvarmes til mere end 42 grader.Denne bog er ikke en guide til „ægte“ raw food, men bogen giver dig inspiration til, hvordan du med fokus på frugt og grønt i rå udgave kan få varieret hverdagsmaden med et sundt og grønt supplement. Prøv f.eks. spansk tomatsuppe, en broccolisalat med tørret frugt og pecannødder eller æblechips med kokosis.SPIS GODT-serien består af små kogebøger fyldt med skønne opskrifter, som alle er ledsaget af farvefotos. Hver bog har et tema og indeholder ca. 25 opskrifter – og helt ærligt, hvor mange flere opskrifter har man egentlig brug for, når man lige står og skal prøve noget nyt?

  • af Gitte Heidi Rasmussen
    44,95 kr.

    Der er mange gode grunde til at spise grød: Grød er billig, nem at tilberede, godt for maven, fuld af næring og har et lavt fedtindhold. Og så er grød meget andet end morgenmad til de små. Med det store udbud af spændende korn og gryn samt alskens frugter og bær kan grød tilberedes på utallige måder og serveres både som morgenmad, forret, mellemret og dessert.I bogen får du selvfølgelig opskrifter på klassikere som risengrød, øllebrød og rødgrød, men glæd dig også til at prøve nogle af de nye grødvarianter, f.eks. perlebyggrød med hyldeblomst og bær, quinoagrød med vanilje og jordbær eller rabarbergrød med hyldeblomst.SPIS GODT-serien består af små kogebøger fyldt med skønne opskrifter, som alle er ledsaget af farvefotos. Hver bog har et tema og indeholder ca. 25 opskrifter – og helt ærligt, hvor mange flere opskrifter har man egentlig brug for, når man lige står og skal prøve noget nyt?

  • af Gitte Heidi Rasmussen
    44,95 kr.

    Smørrebrød er en dansk nationalret. Tidligere var det meget almindeligt at invitere på smørrebrød, gerne højtbelagt og med meget lidt brød. Det blev også kaldt snitter, og en snitte bestod typisk af 1/3 skive rugbrød belagt med 4-5 skiver pålæg og masser af pynt.Nutidens smørrebrød er lidt anderledes, nu må der gerne være en tyk skive brød under, og pålægget har også fået et mere moderne twist, men ellers ligner det vores gamle, velkendte smørrebrød. Prøv f.eks. kryddersild med smilende æg, løg og kørvelcreme, roastbeef med rødbede/æble-remoulade eller en sommerlig kartoffelmad med rygeost, radiser og bacon.SPIS GODT-serien består af små kogebøger fyldt med skønne opskrifter, som alle er ledsaget af farvefotos. Hver bog har et tema og indeholder ca. 25 opskrifter – og helt ærligt, hvor mange flere opskrifter har man egentlig brug for, når man lige står og skal prøve noget nyt?

  • - 200 opskrifter på skøn mad med masser af vitaminer
    af Gitte Heidi Rasmussen
    43,94 kr.

    Vil du gerne spise lækker mad med masser af sprøde, rå grøntsager, friske bær, gryn, korn og sunde nødder? Måske skrue ned for kødet og op for det grønne? Og drømmer du samtidig om en krop, der strutter af energi, velvære og overskud? Så er raw food lige noget for dig.Raw food handler om at få det optimale ud af dine friske råvarer og flest mulig sunde næringsstoffer, vitaminer og mineraler i hver bid – og samtidig have fokus på velsmag og madglæde. Kort fortalt skal du spise masser af rå grøntsager, bær, gryn, korn, nødder og frø – og undgå fødevarer, der har været varmet op til mere end 42 grader. Årsagen er, at en stor del af de sunde næringsstoffer, vitaminer og mineraler i friske råvarer skulle forsvinde, når du varmer maden op. Undgår du opvarmning, får du med andre ord det optimale ud af råvarerne – og som bonus en slank krop fyldt med vitaminer.I 'Den letteste vej til raw food' får du 200 enkle og velsmagende opskrifter, der gør det nemt at følge raw food-trenden. Udover opskrifter til morgen, middag og aften får du også mellemmåltider og sunde, søde desserter, du kan sige ja til med god samvittighed. Bogen er skrevet af Gitte Heidi Rasmussen, der er ernærings- og husholdningsøkonom. Hun har skrevet en lang række kogebøger og er desuden slankeekspert på ugebladet SØNDAG, hvor hun rådgiver læserne om sund og slankende mad.

  • af Gitte Heidi Rasmussen & Inge Skovdal
    43,94 kr.

    'Forårsfristelser' er en dejlig uhøjtidelig kogebog, der giver læserne lyst til at prøve kræfter med årstidens vidunderlige råvarer. Bogens mere end 90 opskrifter er til såvel hverdag som fest; morgen, middag og aften. Bogen indeholder desuden mange smukke fotos med tips til borddækning, pynt og små sysler med børnene. 'Forårsfristelser' er skrevet af Gitte Heidi Rasmussen og Inge Skovdal, der også står bag 'Vintermad der varmer' og 'Solskin og sommermad'.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.