Bag om Spis godt - Grød
Der er mange gode grunde til at spise grød: Grød er billig, nem at tilberede, godt for maven, fuld af næring og har et lavt fedtindhold. Og så er grød meget andet end morgenmad til de små. Med det store udbud af spændende korn og gryn samt alskens frugter og bær kan grød tilberedes på utallige måder og serveres både som morgenmad, forret, mellemret og dessert.
I bogen får du selvfølgelig opskrifter på klassikere som risengrød, øllebrød og rødgrød, men glæd dig også til at prøve nogle af de nye grødvarianter, f.eks. perlebyggrød med hyldeblomst og bær, quinoagrød med vanilje og jordbær eller rabarbergrød med hyldeblomst.
SPIS GODT-serien består af små kogebøger fyldt med skønne opskrifter, som alle er ledsaget af farvefotos. Hver bog har et tema og indeholder ca. 25 opskrifter – og helt ærligt, hvor mange flere opskrifter har man egentlig brug for, når man lige står og skal prøve noget nyt?
Vis mere