Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger af Gwen Bailey

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • af Gwen Bailey
  92,95 - 199,95 kr.

  Bogen gennemgår bl.a. hundens kropssprog og sanser, og der er masser af gode råd til nye hundeejere: hvalpe og børn, hvalpe og andre hunde, hvalpe og katte, første nat i hvalpens nye hjem etc.Der er kapitler om hvalpens socialisering, om stuerenhed, om lege og legetøj, om at forhindre aggressivitet, om pasning og pelspleje og om lydighedstræning. Bogens tilgang er praktisk og målrettet.De mere teoretiske afsnit er meget korte. "Hvalpeejere skal anskaffe "Hvalpebogen" af Gwen Baily, (Aschehoug, 1998)", forklarer projektleder i Dyrenes Beskyttelse Jørgen Damkjer Lund og uddyber. "Det gode ved den er, at den omtaler hvalpens udviklingsstadier og vigtigheden af, at hunden bliver ordentligt socialiseret. Desuden omtaler bogen, hvordan man forebygger, at der opstår problemer med hunden. "

 • - let træning af din hvalp
  af Gwen Bailey
  162,95 kr.

  Fra lette øvelser for den lille hvalp til mere avanceret træning. Alle apekter i lydighedstræning med metoder, der er venlige og positive. Med klare illustrationer er øvelserne lette at følge skridt for skridt. En naturlig måde at træne sin hund på.

 • - Frigør din hunds potentiale
  af Gwen Bailey
  236,95 kr.

  Frigør din hunds potentiale, så du får en lydig og tilfreds ledsager - en hund du kan være stolt af. I detaljer forklares hvordan din hunds hjerne fungerer, de vigtigste livsstadier gennemgås og dens adfærd udforskes, så du virkelig forstår, hvordan din hund lærer. Et komplet træningsprogram lige fra valget af den rigtige hund, gennem centrale øvelser såsom at sidde og lægge sig, og videre til avancerede øvelser og imponerende trick og aktiviteter, der garanteret får det bedste frem i din hund. Gwen Baileys positive træning bygger på motivering og forståelse og resulterer i en glad og stimuleret hund og muliggør at I kan opbygge et givende forhold for livet.

 • - Frigør din hvalps potentiale
  af Gwen Bailey
  212,95 kr.

  Denne bog dækker alle din hvalps behov for træning - skrevet af den meget populære Gwen Bailey.Praktisk guide med ny indsigt i, hvordan en hvalp oplever livet – og hvordan du vælger den rigtige hvalp, hjælper den med at finde sig til rette i det nye hjem, socialiserer den, leger med den og giver den omsorg og kærlighed, som den fortjener.Et let forståeligt positivt træningsprogram tager dig og hvalpen gennem vigtige øvelser for hundens fremtid og viser også nogle sjove lege – og hjælper dig med at opbygge et lykkeligt og udbytterigt forhold til din perfekte hvalp.

 • - Frigør din hvalps potentiale
  af Gwen Bailey
  99,95 kr.

  Denne bog dækker alle din hvalps behov for træning.Praktisk guide med ny indsigt i, hvordan en hvalp oplever livet – og hvordan du vælger den rigtige hvalp, hjælper den med at finde sig til rette i det nye hjem, socialiserer den, leger med den og giver den omsorg og kærlighed, som den fortjener.Et let forståeligt positivt træningsprogram tager dig og hvalpen gennem vigtige øvelser for hundens fremtid og viser også nogle sjove lege – og hjælper dig med at opbygge et lykkeligt og udbytterigt forhold til din perfekte hvalp.

 • - Frigør din hunds potentiale
  af Gwen Bailey
  99,95 kr.

  Frigør din hunds potentiale, så du får en lydig og tilfreds ledsager - og en hund, du kan være stolt af.Det forklares, hvordan din hunds hjerne fungerer, de vigtigste livsstadier gennemgås og dens adfærd udforskes, så du virkelig forstår, hvordan din hund lærer.Et komplet træningsprogram fra valget af den rigtige hund, gennem centrale øvelser såsom at sidde og dække og videre til avancerede øvelser og imponerende trick og aktiviteter, der garanteret får det bedste frem i din hund.Gwen Baileys positive træning, bygger på motivering og forståelse og resulterer i en glad og stimuleret hund, der muliggør, at du kan opbygge et givende forhold for livet.

 • - Take Britain's Number One Puppy Care Book With You!
  af Gwen Bailey
  127,95 kr.

  The Perfect Puppy is one of the most popular puppy-care guides in the world, having sold over 350,000 copies

 • - beskrivelse af over 200 racer
  af Gwen Bailey
  97,95 kr.

  Hvilken hund vil passe dig og din familie? Hvilken slags hund vil den søde hvalp blive? Hvilken race vil passe til din livsstil? Detaljeret beskrivelse af over 200 hunderacer vil hjælpe dig. Hunderacer er meget forskellige mht. temperament, lærevillighed, pelspleje mv. Alt dette vises i oversigter med over 200 hunderacer, så man hurtigt kan danne sig et overblik over hvilke hunde, der passer til ens livsstil og ønsker. Alle hunderacer er afbildet med foto.

 • af Gwen Bailey
  37,95 kr.

  Hvilken slags hund bliver den lille søde hvalp?Hvilken race passer til din livsstil?Denne overskuelige bog med over 200 racer vist med fotos, med beskrivelse af den ideelle hundeejer og racens medfødte karakter, varianter, typiske sygdomme, udseende.

 • af Gwen Bailey
  105,95 kr.

 • - A New Approach to Achieving a Happy, Healthy Hound
  af Gwen Bailey
  197,95 kr.

  Discover what your dog naturally needs for a healthy, happy life.

 • - Unleash your puppy's potential
  af Gwen Bailey
  147,95 kr.

  Unleash your puppy's potentialHow to Train a Superpuppy offers a complete care programme telling you everything you need to know about house training, socialisation, feeding, exercising and vaccinating so that you can raise a healthy, happy puppy. Helpful advice is also given on choosing the right breed for your family.Leading puppy trainer and behaviourist Gwen Bailey pioneers a uniquely holistic, natural and positive approach to understanding puppy behaviour and the step-by-step photography (including 'puppy-eye' views) helps explain basic obedience training more clearly than ever before. Plus the special games and activities make How to Train a Superpuppy accessible for all members of the family so everyone can play a part in raising the perfect puppy.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.