Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Hvalpebogen - Gwen Bailey - E-bog

Bag om Hvalpebogen

Bogen gennemgår bl.a. hundens kropssprog og sanser, og der er masser af gode råd til nye hundeejere: hvalpe og børn, hvalpe og andre hunde, hvalpe og katte, første nat i hvalpens nye hjem etc. Der er kapitler om hvalpens socialisering, om stuerenhed, om lege og legetøj, om at forhindre aggressivitet, om pasning og pelspleje og om lydighedstræning. Bogens tilgang er praktisk og målrettet. De mere teoretiske afsnit er meget korte. Hvalpeejere skal anskaffe "Hvalpebogen" af Gwen Baily, (Aschehoug, 1998), forklarer projektleder i Dyrenes Beskyttelse Jørgen Damkjer Lund og uddyber. Det gode ved den er, at den omtaler hvalpens udviklingsstadier og vigtigheden af, at hunden bliver ordentligt socialiseret. Desuden omtaler bogen, hvordan man forebygger, at der opstår problemer med hunden.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788711905241
 • Udgivet:
 • 8. November 2018
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af Hvalpebogen

Bogen gennemgår bl.a. hundens kropssprog og sanser, og der er masser af gode råd til nye hundeejere: hvalpe og børn, hvalpe og andre hunde, hvalpe og katte, første nat i hvalpens nye hjem etc.

Der er kapitler om hvalpens socialisering, om stuerenhed, om lege og legetøj, om at forhindre aggressivitet, om pasning og pelspleje og om lydighedstræning.

Bogens tilgang er praktisk og målrettet. De mere teoretiske afsnit er meget korte.

Hvalpeejere skal anskaffe "Hvalpebogen" af Gwen Baily, (Aschehoug, 1998), forklarer projektleder i Dyrenes Beskyttelse Jørgen Damkjer Lund og uddyber. Det gode ved den er, at den omtaler hvalpens udviklingsstadier og vigtigheden af, at hunden bliver ordentligt socialiseret. Desuden omtaler bogen, hvordan man forebygger, at der opstår problemer med hunden.

Brugerbedømmelser af Hvalpebogen

 • Sanne S. 6. April 2022

  Anbefalelsesværdig bog.

 • Pia B. 2. August 2020

  God bog med nyttig viden. God som opslagsbog til førstegangshundeejere.


Find lignende bøger
Bogen Hvalpebogen findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.