Markedets billigste bøger
Dag-til-dag levering
Julie Hastrup

Bøger af Julie Hastrup

Julie Hastrup er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole, og hun har efterfølgende været journalist hos TV2/Lorry og Danmarks Radio. I 2009 debuterede hun med "En torn i øjet", som er det første bind i serien om drabsefterforsker Rebekka Holm, og bogen blev en omgående bestseller. Derefter fulgte "Det blinde punkt" i 2010, "Blodig genvej" i 2011, "Portræt af døden" i 2013 og "Farlig fortid" i 2015. I starten af 2017 udgav Julie Hastrup den sjette selvstændige roman om Rebekka Holm "Mirakelmanden", og i 2018 er hun klar med en ny Rebekka Holm-sag i "Blodspor".
Hendes bøger er solgt til udgivelse i en lang række lande og alene i Danmark er Rebekka Holm-serien trykt i over én million eksemplarer.
Julie Hastrup er født i Ringkøbing, men bor i dag i København med sin mand og to børn.
Find Julie Hastrups bøger i udvalget nedenfor.
Show more
Filter
Filter
Genre
 • (10)
 • (10)
 • (2)
 • (1)
Type
 • (12)
 • (9)
 • (8)
Format
 • (11)
 • (9)
 • (8)
 • (3)
Sprog
 • (10)
 • (3)
Pris
DKK
Bedømmelse
 • (1)
 • (1)
 • (1)
 • (1)
 • (1)
Serie
 • (8)
 • (4)
 • (1)
Tag
 • (1)
 • (1)
 • (1)
 • (1)
 • (1)
 • (1)
 • (1)
 • (1)
 • (1)
Vis mere
Sorter efterSorter
 • af Julie Hastrup
  88,95 - 202,95 kr.

  Niclas ligger så alvorligt svækket på hospitalet efter et mordforsøg, at han hverken kan tale eller bevæge sig. Han får besøg af sin kæreste og kollega, drabsefterforsker Rebekka Holm, som i længere tid har gået med blandede følelser. Kan man stadig elske sin elskede, selvom han er blevet en anden, en fremmed? Samtidig med at tvivlen vokser hende til hoved, vokser også hadet til Niclas ven Håkan, som var årsagen til, at Niclas ikke fik den rette hjælp, han hurtigt havde brug for. Ingen ved, om Håkan stadig er i live. Hvis han er, hvilken hævn vil så være den mest tilfredsstillende?I København leder den respekterede psykolog Nikolaj Bille en terapigruppe i det nyetablerede Sorgens Hus. Her hjælper han efterladte, der har fået diagnosen kompliceret sorg. En dag dukker en ung kvinde op i gruppen. Ud over sin voldsomme sorg rummer hun også en farlig hævntørst, en hævntørst, som langsomt breder sig i sorggruppen. Da Rebekka kommer hjem fra Stockholm, bliver hun kontaktet af en barndomsven, der beder om et godt råd, fordi hans søn Elias modtager flere anonyme dødstrusler. De samme dødstrusler som Rebekka netop selv modtager. Da Elias pludselig forsvinder, og der viser sig en forbindelse til Nikolaj Billes sorggruppe, kommer Rebekka uforvarende i kontakt med hævntørst af den farligste slags. ‘Vildskud er en nervepirrende krimi om sorg, hævn og selvtægt og om at mennesker ikke altid er dem, som de udgiver sig for at være.

 • af Julie Hastrup
  80,00 - 171,95 kr.

  Familien Friis bliver fundet skuddræbt i deres stue i det ellers trygge parcelhuskvarter nord for København. Familien består af et midaldrende ægtepar og parrets to sønner og udadtil har kernefamilien været alt de, de fleste drømmer om. Det er et kaotisk og gruopvækkende gerningssted, der venter drabsefterforsker, Rebekka Holm, og hendes team i efterforskningsafdelingen. Moren i familien er som den eneste blevet bundet til en stol, og Rebekka kan hurtigt konstatere, at hendes drab er ekstraordinært grusomt, da hun ser, at hun har fået skudt ansigtet af. De store spørgsmål er nu: Hvorfor lige familien Friis? Hvad ulmer under kernefamiliens overflade? Og hvem kan få sig selv til at myrde en hel familie? Rebekka kæmper selv med sin egen ulykkelige situation efter at hendes kæreste Niclas blev myrdet i Finland. Opklaringen af sagen om Familien Friis, bliver Rebekkas eneste måde at holde sig selv oven vande, og den altid dedikerede efterforsker giver alt af sig selv i forsøget på at afdække de hemmeligheder og løgne, der kan have været med til at dræbe en hel familie på én gang. Julie Hastrup er tilbage med endnu en spændende og hårrejsende krimi!

 • af Julie Hastrup
  80,00 - 88,95 kr.

  Drabsefterforsker Rebekka Holm er sygemeldt efter et voldeligt overfald, og derfor rejser hun til Stockholm for at komme sig hos sin svenske kollega og kæreste Niclas Lundell. Men den afslappende miniferie udvikler sig i løbet af få dage til et mareridt. Niclas har travlt med sin egen private efterforskning af omstændighederne ved sin tidligere kones død, men han afviser Rebekkas tilbud om hjælp. Optændt af frustration og nysgerrighed går hun selv i gang med at undersøge, hvad der egentlig skete, da Magdalena Lundell omkom. Lidt efter lidt erfarer hun, at Niclas har holdt vigtig information om sit ægteskab hemmelig, hvilket får Rebekka til at tvivle på, om hun overhovedet kan stole på ham. Samtidig opdager hun, at Magdalena i det skjulte arbejdede på en historie, som handlede om forsvundne mennesker, der har lidt grufulde skæbner, og som alle kan kædes sammen med én dødsensfarlig person. Rebekka er nødt til at gå i Magdalenas fodspor, som fører hende til Finland, hvor hun spindes ind i en vanvittig morders dræbende net … Mirakelmanden er sjette selvstændige bind i serien om den danske drabsefterforsker Rebekka Holm.

 • af Julie Hastrup
  41,00 - 88,95 kr.

  Rebekka Holm bliver kaldt ud til en ny sag, og den viser sig ikke at være enestående: I løbet af kort tid findes to kvinder i 80'er-tøj og makeup myrdet, og nu skal der arbejdes stærkt.I "Portræt af døden" møder vi atter engang Rebekka Holm. Denne gang skal hun opklare en højest mærkværdig sag, hvor to kvinder findes myrdet med små injektionsstik i nakken. En seriemorder skal fanges, og helst før der falder flere ofre ved hans hånd."Portræt af døden" er en dramatisk og underholdende krimi i serien om Rebekka Holm af Julie Hastrup.

 • af Julie Hastrup
  41,00 - 88,95 kr.

  Beskrivelse: Den 22-årige lokale skønhed, Anna Gudbergsen, bliver myrdet i udkanten af Fruerskoven ved Ringkøbing Fjord. Mordet er særdeles brutalt: Anna Gudbergsen er slået ned med en golfkølle, stukket 21 gange med en kniv og til sidst kvalt. Det lokale politi tilkalder med det samme Rigspolitiets Rejsehold, i skikkelse af den 33-årige Rebekka Holm, som er specialist i gerningsmandsprofiler.Rebekka er født og opvokset i Ringkøbing, men har ikke været hjemme i 10 år, på trods af at forældrene stadig bor der. Hun tager modvilligt tilbage til sin fødeby og har svært ved at opretholde den professionelle facade, som hun ellers er kendt for på politigården i København.Sammen med den lokale kriminalbetjent, - Michael Bertelsen, hvirvles hun hurtigt ind i et spind af løgne, intriger og forstillelse, som lurer lige under overfladen i det ellers så idylliske lokalsamfund.Undervejs i opklaringen forsvinder den to-årige Anna sporløst i Bilka, og byens borgere er ude af sig selv af angst og mistro. Presset på Rebekka vokser og samtidig erkender hun, at hun ikke længere kan flygte fra sin egen sorte fortid.Nøglen til opklaringen af mordet på Anna Gudbergsen, den lille Annasforsvinden og ikke mindst forsoningen med Rebekkas egne indre dæmonerskal findes i fortiden, og det bliver en sindoprivende kamp på flere planer for vores heltinde. For hvad skete der egentlig i hendes fortid?En torn i øjet er en isnende spændende krimi, samtidig med, at det er fortællingen om at slå sit barn ihjel - fysisk eller psykisk. Men det er også historien om forældres afvisning og svigt og om hvordan forældrekærlighed må stå sin prøve, når ens ene barn – direkte eller indirekte - er skyld i ens andet barns død.

 • af Julie Hastrup
  41,00 - 88,95 kr.

  "Farlig fortid" er det femte selvstændige bind i Julie Hastrups populære krimiserie om drabsefterforskeren Rebekka Holm.En kold februarnat forulykker en ambulance på en jysk landevej. Den ene ambulanceredder findes dræbt i vognen, den anden er hårdt kvæstet. Patienten - en livstidsfange fra Østjyllands Statsfængsel - er pist væk. Dagen efter, lidt uden for Ringkøbing, bliver en tidligere landmand stukket ihjel med en høtyv, og den lokale præst opdager chokeret sin egen dødsannonce i avisen. Få dage senere findes han dræbt i sin kirke.I "Farlig fortid" vender Rebekka Holm hjem til barndomsbyen Ringkøbing for at hjælpe sin mor efter farens død. Den altid ambitiøse Rebekka kan ikke holde sig fra efterforskningen og bliver omgående involveret i en sag, der blotlægger nye og gamle synder og på mystisk vis knytter sig til en række hændelser, der fandt sted i sommeren 1989.

 • af Julie Hastrup
  41,00 - 88,95 kr.

  Kriminalefterforskeren Rebekka Holm bliver i "Blodig genvej" sat på en hård sag, da hun skal undersøge den 9-årige Sofie Kyhn Larsens mystiske forsvinden fra Valbyparken, hvor hun var på udflugt med sin familie. Sofies mobiltelefon bliver hurtigt fundet, men ellers er der ingen spor efter gerningsmanden. Rebekka Holm og hendes makker, Reza Aghajan, må finde rede i de få, forvirrende spor der er i deres kamp for at finde Sofie i tide. Pludselig tager sagen dog en meget personlig drejning for Rebekka, da efterforskningen begynder at række ind i hendes privatliv. Kender hun kidnapperen?"Blodig genvej" er Julie Hastrups tredje bog om Rebekka Holm.

 • af Julie Hastrup
  41,00 - 88,95 kr.

  "Det blinde punkt" er den spændende fortsættelse til den første bestsellerkrimi om drabsefterforskeren Rebekka Holm.Rebekka Holm bliver sat på sagen, da en midaldrende socialrådgiver findes myrdet på Kastellet. Desværre blev hun først fundet efter en gartner uforvarende kørte hende over med sin plæneklipper. Rebekka og partneren Reza Aghajan har kun få spor at gå efter. Rebekka bliver samtidig involveret i en anden sag, da der er en serie-voldtægtsmand løs i København og Sverige. Svensk politi vælger at sende en efterforsker til Danmark. Mens Rebekka kæmper med efterforskningen i "Det blinde punkt", begynder personlige problemer dog at trænge sig på.

 • af Julie Hastrup
  222,95 kr.

  En ung kvinde findes død efter et politisk event på en lille ø i Øresund.Drabseft erforsker Rebekka Holm er chokeret over, at hendes svenske kæreste, Niclas, har gjort det forbi. Men hun har fået kontakt med sin unge niece Sara, og de to er glade for at lære hinanden at kende.På Politigården er Rebekka i klemme. Hendes partner Jonas er væk, og Rebekka bliver kaldt ud til et mistænkeligt dødsfald med sin enerverende souschef Simonsen. De sejler ud til en lille ø en halv times sejlads fra Nyhavn, Ungdomsøen. I øens gamle militæranlæg bor en gruppe frivillige, der arrangerer begivenheder for andre unge, og det er under et politisk arrangement, at en pige ved navn Frida bliver fundet død i en skakt inde i anlæggets labyrinter af gange og rum.Fridas veninde Gro har samvittighedskvaler, fordi hun lod Frida gå alene op fra stranden, hvor de badede om natten. Hvorfor gik Frida så pludseligt?Rebekka opsøger Fridas forældre og opdager, at den unge Frida havde en tung bagage med sig. På retsmedicinsk får hun fl ere oplysninger, der tyder på, at der var noget helt galt omkring Frida, noget der rækker ind i en ukendt og skræmmende verden. Og pludselig er også Rebekkas niece, Sara, involveret i sagen. Sara vil gøre alt for at imponere sin faster Rebekka. Det bliver livsfarligt.

 • af Julie Hastrup
  9,00 kr.

  Julie Hastrup har prøvet noget nyt med sin ottende roman om Rebekka Holm, og det er at skrive på en følelse. Følelsen er hævn, og hævntørsten blev vækket, da hun blev ringet op og fik at vide, at hendes søn var blevet overfaldet. Her fortæller hun om, hvordan det var at skrive et plot på en ny måde, og om hvordan hun i sin tid udtænkte Rebekka, for forholdet mellem Rebekka og Julie er stadig stærkt efter otte bøger.Vært Janus CamaraTilrettelagt af Tobias SørensenUdgivet af Politikens Forlag

 • af Julie Hastrup
  69,15 kr.

  In einer kalten Marznacht kommt ein Krankenwagen in der Nahe von Ringkobing von der Fahrbahn ab. Der Patient ist ein zu lebenslanger Haft verurteilter Morder, der nach dem Unfall spurlos verschwindet. Als kurz darauf ein Pfarrer und ein Landwirt ermordet werden, wird Kommissarin Rebecca Holm zu den Ermittlungen hinzugezogen. Bei einem der Opfer findet sie ein altes Foto, auf dem sechs jungen Leute abgelichtet sind. Darunter nicht nur die beiden Toten, sondern auch der entflohene Morder, dessen Rachefeldzug gerade erst begonnen hat.

 • af Julie Hastrup
  69,15 kr.

  Eine stark geschminkte Frau sitzt reglos auf einer Bank am Lyngbysee. Sie wurde ermordet, doch was das Motiv betrifft, tappt Rebekka Holm von der Mordkommission Kopenhagen lange im Dunkeln. War es Selbstmord? Eine Beziehungstat? Als kurz darauf eine zweite Tote auf derselben Bank entdeckt wird, muss sich die danische Kommissarin darauf einstellen, dass es sich doch um einen Serienmorder handeln konnte, der gerade erst angefangen hat zu toten.

 • af Julie Hastrup
  69,15 kr.

  An einem heien Sommertag verschwindet die 9-jahrige Sophie Larsen von einem Spielplatz in Kopenhagen. Kurz darauf wird sie tot aufgefunden. Als ein weiteres Madchen vermisst wird, gerat der Fall fur die Ermittlerin Rebekka Holm zum Wettlauf gegen die Zeit. Zu ihrem Entsetzen weisen die wenigen Spuren, die der Tater hinterlasst, bald darauf hin, dass er ihr naher sein muss, als sie es fur moglich halt: Zu viel spricht dafur, dass er aus den eigenen Reihen kommt.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.