Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Vildskud - Julie Hastrup - Lydbog

Bag om Vildskud

Niclas ligger så alvorligt svækket på hospitalet efter et mordforsøg, at han hverken kan tale eller bevæge sig. Han får besøg af sin kæreste og kollega, drabsefterforsker Rebekka Holm, som i længere tid har gået med blandede følelser. Kan man stadig elske sin elskede, selvom han er blevet en anden, en fremmed? Samtidig med at tvivlen vokser hende til hoved, vokser også hadet til Niclas ven Håkan, som var årsagen til, at Niclas ikke fik den rette hjælp, han hurtigt havde brug for. Ingen ved, om Håkan stadig er i live. Hvis han er, hvilken hævn vil så være den mest tilfredsstillende? I København leder den respekterede psykolog Nikolaj Bille en terapigruppe i det nyetablerede Sorgens Hus. Her hjælper han efterladte, der har fået diagnosen kompliceret sorg. En dag dukker en ung kvinde op i gruppen. Ud over sin voldsomme sorg rummer hun også en farlig hævntørst, en hævntørst, som langsomt breder sig i sorggruppen. Da Rebekka kommer hjem fra Stockholm, bliver hun kontaktet af en barndomsven, der beder om et godt råd, fordi hans søn Elias modtager flere anonyme dødstrusler. De samme dødstrusler som Rebekka netop selv modtager. Da Elias pludselig forsvinder, og der viser sig en forbindelse til Nikolaj Billes sorggruppe, kommer Rebekka uforvarende i kontakt med hævntørst af den farligste slags. ‘Vildskud er en nervepirrende krimi om sorg, hævn og selvtægt og om at mennesker ikke altid er dem, som de udgiver sig for at være.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788740064339
 • Format:
 • MP3
 • Udgivet:
 • 28. Maj 2020
 • Oplæser:
 • Karen Abrahamsen
 • Straks på e-mail.
Prøv Tales Streaming i 7 dage for 7 kr.
Herefter fra 75 kr./md. Ingen binding.

Normalpris

Beskrivelse af Vildskud

Niclas ligger så alvorligt svækket på hospitalet efter et mordforsøg, at han hverken kan tale eller bevæge sig. Han får besøg af sin kæreste og kollega, drabsefterforsker Rebekka Holm, som i længere tid har gået med blandede følelser. Kan man stadig elske sin elskede, selvom han er blevet en anden, en fremmed? Samtidig med at tvivlen vokser hende til hoved, vokser også hadet til Niclas ven Håkan, som var årsagen til, at Niclas ikke fik den rette hjælp, han hurtigt havde brug for. Ingen ved, om Håkan stadig er i live. Hvis han er, hvilken hævn vil så være den mest tilfredsstillende?
I København leder den respekterede psykolog Nikolaj Bille en terapigruppe i det nyetablerede Sorgens Hus. Her hjælper han efterladte, der har fået diagnosen kompliceret sorg. En dag dukker en ung kvinde op i gruppen. Ud over sin voldsomme sorg rummer hun også en farlig hævntørst, en hævntørst, som langsomt breder sig i sorggruppen.
Da Rebekka kommer hjem fra Stockholm, bliver hun kontaktet af en barndomsven, der beder om et godt råd, fordi hans søn Elias modtager flere anonyme dødstrusler. De samme dødstrusler som Rebekka netop selv modtager. Da Elias pludselig forsvinder, og der viser sig en forbindelse til Nikolaj Billes sorggruppe, kommer Rebekka uforvarende i kontakt med hævntørst af den farligste slags. ‘Vildskud er en nervepirrende krimi om sorg, hævn og selvtægt og om at mennesker ikke altid er dem, som de udgiver sig for at være.

Forlagets beskrivelse af Vildskud

Johanna Ejby har mistet sin lille datter på en ferie i Italien. Livet er splintret, hun kan ikke få stumperne til at hænge sammen og begynder derfor i en sorggruppe for mennesker med kompliceret sorg.

En dag starter en ung kvinde i sorggruppen. Ud over sin voldsomme sorg rummer hun også en farlig hævntørst, en hævntørst, som langsomt breder sig i sorggruppen. For hvor langt vil man gå for at hævne den, man har mistet?

Drabsefterforsker REBEKKA HOLM kæmper med at acceptere, at hendes svenske kæreste og kollega, Niclas, efter et drabsforsøg ikke længere er den Niclas, hun kendte. Og ingen kan garantere hende, at han nogensinde vil blive det igen.
En dag bliver hun kontaktet af en barndomsven, hvis unge søn, Elias, har fået nogle truende breve og anonyme telefonopkald – og det mærkelige er, at Rebekka selv har modtaget flere anonyme telefonopkald den seneste tid. Er der nogen sammenhæng?

Den unge Elias forsvinder pludselig, Rebekka får atter flere tavse opkald, og i sorggruppen kulminerer hævntørsten i et inferno af ulykker – og drab.

VILDSKUD er en nervepirrende krimi om sorg, hævn og selvtægt og om at mennesker ikke altid er dem, som de giver sig ud for at være.

Brugerbedømmelser af Vildskud

 • Kasper J. 4. Juni 2020

  En sindssyg spændende krimi, og selvom jeg ikke er blevet færdig med bogen endnu, kan jeg allerede varmt anbefale bogen. 5 stjerner indtil videre.

 • Krimiormen s. 28. Maj 2020

  ”Vildskud” er det 8. bind i krimi-serien med Rebekka Holm i hovedrollen skrevet af Julie Hastrup. ”Vildskud” kan dog sagtens læses uafhængigt af de foregående bind i serien. Psykologen Nikolaj Bille leder en sorggruppe for mennesker med kompliceret sorg.

  Fuldstændig genialt. ”Vildskud” ligger absolut indenfor topklassen af danske krimier. Virkelig velskrevet med et plot udover det sædvanlige. ”Vildskud” er absolut en krimi i særklasse og indeholder alt det en rigtig page-turner skal og mere til.

  ”Vildskud” er skrevet i et flydende sprog, med skønne karakterer og har alt det en god historie skal have fra sorg, hævn, uhygge, drama, spænding, intensitet og en overraskende slutning. Forbered dig på at ”Vildskud” holder læseren fanget lige fra første side.

  Selvom man er et stykke inde i historien, inden det første egentlige mord, så er der virkelig fuld fart over spændingen hele vejen igennem bogen. ”Vildskud” får mine bedste anbefalinger med på vejen som en krimi, hvor der ingen løse ender er når sidste side er læst.

  Faktisk er ”Vildskud” én af de bedste krimier jeg har læst og Julie Hastrup er stormet ind på min liste over danske yndlings krimiforfattere. Sådan skal en god krimi skæres, helt enkelt.

  Vurdering: 6/6 Roser

  http://www.krimiormen.dk


Find lignende bøger
Bogen Vildskud findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.