Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger af Kamilla Heinze

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • - Чорний кінь і Білий кінь всиновлюють дитину
  af Kamilla Heinze
  237,95 kr.

  Sort Hest og Hvid Hest får et plejebarn er skrevet og illustreret af forfatter Kamilla Heinze.Hver side er med både dansk og ukrainsk tekst. Så man kan læse bogen sammen med både danske og ukrainske børn. I denne bog får de to heste et plejebarn, da de tager imod den lille ukrainske pige Mira og hendes due. Mira er sammen med sin mor flygtet fra det krigsramte Ukraine, men de er blevet væk fra hinanden undervejs. De to heste tager sig kærligt af Mira og gør alt, hvad de kan for at få hende til at føle sig hjemme, selvom de ikke deler modersmål. Igennem kreative lege lærer hestene og Mira hinandens sprog, og Mira føler sig hurtigt tryg hos de to heste. Men på trods af hestenes omsorgsfuldhed, savner Mira sit hjemland og mest af alt sin mor. Hestene sætter straks en eftersøgning i gang, så mor og datter kan genforenes. Der bliver brugt alt fra papirfly til sneglepost for at finde Miras mor. Undervejs i eftersøgningen får de også hjælp af en sød gartner, der taler ukrainsk og hjælper Mira med at dele sin historie. Sort Hest og Hvid Hest får et plejebarn er en dejlig og rørende historie om familie, kærlighed og venskab. Med denne bog viser Kamilla Heinze også, at sproglige forskelle kan overkommes, når man møder hinanden med omsorg og forståelse.

 • af Kamilla Heinze
  247,95 kr.

  Sort Hest og Hvid Hest skal holde jul. Der er mange ting, de skal have klar. Det er svært at nå det hele og ikke mindst huske det hele. For hvad gør man, når man glemmer gaven til sin bedste ven? Eller ikke kan finde et juletræ? Sidst i bogen er en overraskelse til læseren. Lær, hvordan du tegner Sort Hest og Hvid Hest.

 • af Kamilla Heinze
  111,95 - 247,95 kr.

  Sort Hest & Hvid Hest vil bygge et halloweenslot til byens børn. Hvid Hest, der ikke kan få nok af gys og gru, vil naturligvis finde et ægte spøgelse til deres halloweenslot. Sproget kan være spøjst som de to heste, hvor der måske en gang i mellem skal en hjælpende hånd til. Der er plads til grin, spørgsmål og til fordybelse i bogen.

 • af Kamilla Heinze
  111,95 kr.

  Det handler om ikke at give op. Sådan er det i hvert fald for Sort Hest & Hvid Hest, der viljestærkt forsøger at anskaffe sig et arbejde. Men hvilket arbejde vil de to heste være gode til? Sort Hest & Hvid Hest afprøver forskellige jobs for at finde dét sted, hvor de passer ind. Men så let opgiver de to ikke at få et job. Ikke længe efter lykkes det dem at finde et fællesjob som taxachauffører. Det går bare heller ikke, for biler er ikke bygget til heste ...Sort Hest & Hvid Hest søger et arbejde, er den første børnebog i serien om de to finurlige hestevenner. Bogen handler om at fortsætte, selvom man møder modstand, og at det er okay, at man ikke passer ind alle steder. Læseren bliver taget med ind i et univers, hvor jobjagten er i gang, og hømuffins og kaffe er et hit. Sproget kan være spøjst som de to heste, hvor der måske en gang imellem skal en hjælpende hånd til. Bogen giver plads til grin, spørgsmål og fordybelse. Kamilla Heinzes nye børnebogsserie henvender sig til mange aldersgrupper. Selve illustrationerne giver en fortælling i sig selv, hvor de mindste børn kan få glæde af dem. Det særprægede sprog med sjove vendinger er oplagt til højtlæsning, hvor tekst og illustrationer bliver forenet.

 • af Kamilla Heinze
  247,95 kr.

  , er den første børnebog i serien om de to finurlige hestevenner. Bogen handler om at forsætte, selvom man møder modstand, og at det er okay, at man ikke passer ind alle steder. Læseren bliver taget med ind i et univers, hvor jobjagten er i gang og hømuffins og kaffe er et hit. Sproget kan være spøjst som de to heste, hvor der måske en gang i mellem skal en hjælpende hånd til. Der er plads til grin, spørgsmål og til fordybelse i bogen.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.