Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Sort Hest & Hvid Hest holder jul - Kamilla Heinze - E-bog

Bag om Sort Hest & Hvid Hest holder jul

Nøj, hvor kan der være længe til jul. Selv, hvis det er dagen før dagen. Men hvis man har meget at lave, så får tiden lidt mere fut under hovene – hvis tiden da har hove? Måske har den fjer … eller gæller? Uanset hvad, så bruger Sort Hest & Hvid Hest tiden inden jul til at gøre sig klar til den store dag. Det hele er klaret – de har både vasket juledugen og nissehuerne i smørklat og kanel og pudset både sølv- og guldfisk, men hvad med juletræet og gaverne? Dem har de vel ikke glemt? Jo, det har de faktisk … Der bliver bidt hove, og ”nogen” har også ondt i maven. Det er endda lige før, at denne ”nogen” tyr til trætyveri, men det hele ender godt, og alle får det, de ønsker sig til jul. Endda selve julen. Det er da ikke så tosset – i hvert fald ikke så tosset som en guirlande, der går gennem hele byen – sådan en er der faktisk også med i historien. Der er også en gave til dig, der læser, men den må du først få at se, når bogen er læst. Lidt ligesom juleaften – man skal hele oplevelsen igennem, før det er gavetid. Glædelig jul og god læselyst.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788793377752
  • Udgivet:
  • 14. Marts 2023
  • Straks på e-mail.

Normalpris

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af Sort Hest & Hvid Hest holder jul

Nøj, hvor kan der være længe til jul. Selv, hvis det er dagen før dagen.
Men hvis man har meget at lave, så får tiden lidt mere fut under hovene – hvis tiden da har hove? Måske har den fjer … eller gæller?
Uanset hvad, så bruger Sort Hest & Hvid Hest tiden inden jul til at gøre sig klar til den store dag.
Det hele er klaret – de har både vasket juledugen og nissehuerne i smørklat og kanel og pudset både sølv- og guldfisk, men hvad med juletræet og gaverne? Dem har de vel ikke glemt?
Jo, det har de faktisk …
Der bliver bidt hove, og ”nogen” har også ondt i maven. Det er endda lige før, at denne ”nogen” tyr til trætyveri, men det hele ender godt, og alle får det, de ønsker sig til jul.
Endda selve julen.
Det er da ikke så tosset – i hvert fald ikke så tosset som en guirlande, der går gennem hele byen – sådan en er der faktisk også med i historien.
Der er også en gave til dig, der læser, men den må du først få at se, når bogen er læst. Lidt ligesom juleaften – man skal hele oplevelsen igennem, før det er gavetid.
Glædelig jul og god læselyst.

Brugerbedømmelser af Sort Hest & Hvid Hest holder julFind lignende bøger
Bogen Sort Hest & Hvid Hest holder jul findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.