Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger af Klaus Høeck

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • af Klaus Høeck
  221,95 kr.

  Password handler om alting i hele verden, og det hele kommer i en lind strøm, uforudsigeligt, uden logisk eller på anden måde prioriteret rækkefølge.Klaus Høeck digter bl.a. om sin elskede have og roserne i den, om bønderne, han mener tager livet af såvel fugle som vilde blomster og bier i omegnen, om whisky, fuglene og rådyrene, om gamle venner, om sin påklædning fra inderst til yderst, om musik og billedkunst, om at tage brusebad om lørdagen, om at gå en tur i skoven. Og så handler den som døden, som selvfølgelig gerne må vente lidt, men som nok skal finde ham en dag. 

 • af Klaus Høeck
  72,95 - 130,95 kr.

  Ny udgave.Klaus Høecks Sorte sonetter er ikoniske digte fra 1981, udråbt som en af de stærkeste repræsentanter for den danske politiske digtning i anden halvdel af det tyvende århundrede; værket læses endnu og bliver ved med at inspirere yngre generationer. Sorte sonetter er digte om palæstinensisk terror, fortalt i et vildt og grænsesprængende sprog, nogle gange syngende, nogle gange råbende; et forsøg på at forstå noget, som måske ikke kan forstås, tænde et lys for retfærdigheden, standse det syge og sorte hjerte. Efter fyrre år er digtene stadig lige politisk vedkommende, og deres radikale formeksperimenter virker endnu friske og poetisk nyskabende.

 • af Klaus Høeck
  151,95 kr.

  Digtsamling, med enkle digte, struktureret i et sindrigt udtænkt system. Heartland er skrevet i to retninger en horisontal og en mere vertikal, der repræsenterer henholdsvis tiden, der går og stedet, der står.

 • af Klaus Høeck
  77,95 kr.

  -

 • - med 18 ordsnit
  af Klaus Høeck
  292,95 kr.

  "Et nyt storværk i dansk poesi, der tåler sammenligning med det bedste af Ole Sarvig og Inger Christensen 1/4 Man bliver begejstret. Man bliver glad. Denne kolossale bog kan alt: Omsorg, udholdenhed, frækhed, tålmodighed og humor." - Politiken.

 • af Klaus Høeck
  43,94 - 132,95 kr.

  Genudgivelse af den vigtige digtsamling fra en af vore mest originale og nyskabende lyrikere herhjemme. »Kom ud til Nørrebro, kom herud og se/ asfaltens vrede og det sårede stål./ Kom og se fem kvadratkilometers mål/ fyldt til randen med røg og fornedrelse.« Varme, indignation og revolutionær gejst fylder denne samling.

 • - Poems galore
  af Klaus Høeck
  73,95 - 256,95 kr.

  My Heart - Poems galore er Klaus Høecks første digtsamling siden Legacy, der udkom i 2015. En digtsamling med kraft og energi, umættelig nysgerrighed, livsappetit, viden og erfaring, underfundighed og uhøjtidelighed. Høeck kaster sig over alverdens emner: fortid og nutid, jazz og klassisk, roser og torne, sorg og glæde, venner og bekendte. Kort sagt: My Heart. Klaus Høeck fylder 80 år 27. november 2018.

 • af Klaus Høeck
  72,95 - 292,95 kr.

  Umiskendelig Høeck-digtsamling, der med selvironi og afklaret humor opsummerer et helt livs erfaringer med familie, ægtefælle, naboer, kolleger.

 • af Klaus Høeck
  43,94 kr.

  Endnu en af forfatterens store digtsamlinger. Denne er udformet som en række af variationer over digterens fødenavn, Klaus Høeck Johnsen, og alle knytter de sig til en erindring - om liv, tid, familie, digtere, musik. Hver variationsrække består af cirka 100 digte, som snor sig ind og ud af hinanden.

 • af Klaus Høeck
  43,94 - 221,95 kr.

  Denne store digtsamling er en ode til livet og livsglæden. En lovsang til alt det, der lever og gror.

 • af Klaus Høeck
  220,95 kr.

  Stor og sindrigt komponeret digtsamling, der med udgangspunkt i det nære liv nærmer sig tilværelsens store spørgsmål. "Hans kloge kunstneriske studium af universets byggesten er på én gang elementært i betydningen: enkelt og imponerende klart." Erik Skyum-Nielsen i Information

 • af Klaus Høeck
  292,95 kr.

  Grundstammen i samlingen er enkel nok: Det er simpelthen de 100 oftest benyttede ord i Klaus Høecks samlede produktion, der er omdrejningspunktet i bogen. Det er de 100 centrale ord, han digter over; og han rejser land og rige rundt med dem, deraf titlen: Live.Han er på Fyn og i Jylland, han er i Vendsyssel og på Mors, han er på Møn og Langeland, han rejser landet rundt med sine ord og digter lokaliteterne ind i dem, eller omvendt: lokaliteterne ind i ordene, ind i digtene.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.