Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Sorte sonetter - Klaus Høeck - E-bog

Bag om Sorte sonetter

Ny udgave. Klaus Høecks Sorte sonetter er ikoniske digte fra 1981, udråbt som en af de stærkeste repræsentanter for den danske politiske digtning i anden halvdel af det tyvende århundrede; værket læses endnu og bliver ved med at inspirere yngre generationer.  Sorte sonetter er digte om palæstinensisk terror, fortalt i et vildt og grænsesprængende sprog, nogle gange syngende, nogle gange råbende; et forsøg på at forstå noget, som måske ikke kan forstås, tænde et lys for retfærdigheden, standse det syge og sorte hjerte.  Efter fyrre år er digtene stadig lige politisk vedkommende, og deres radikale formeksperimenter virker endnu friske og poetisk nyskabende.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788702315486
 • Udgivet:
 • 27. Januar 2022
 • Straks på e-mail.

Normalpris

Anmeldelser af Sorte sonetter

  Beskrivelse af Sorte sonetter

  Ny udgave.

  Klaus Høecks Sorte sonetter er ikoniske digte fra 1981, udråbt som en af de stærkeste repræsentanter for den danske politiske digtning i anden halvdel af det tyvende århundrede; værket læses endnu og bliver ved med at inspirere yngre generationer. 

  Sorte sonetter er digte om palæstinensisk terror, fortalt i et vildt og grænsesprængende sprog, nogle gange syngende, nogle gange råbende; et forsøg på at forstå noget, som måske ikke kan forstås, tænde et lys for retfærdigheden, standse det syge og sorte hjerte. 

  Efter fyrre år er digtene stadig lige politisk vedkommende, og deres radikale formeksperimenter virker endnu friske og poetisk nyskabende.

  Forlagets beskrivelse af Sorte sonetter

  Klaus Høecks "Sorte sonetter" er ikoniske digte fra 1981, udråbt som en af de stærkeste repræsentanter for den danske politiske digtning i anden halvdel af det tyvende århundrede; værket læses endnu og bliver ved med at inspirere yngre generationer. 
  "Sorte sonetter" er digte om palæstinensisk terror, fortalt i et vildt og grænsesprængende sprog, nogle gange syngende, nogle gange råbende; et forsøg på at forstå noget, som måske ikke kan forstås, tænde et lys for retfærdigheden, standse det syge og sorte hjerte. 
  Efter fyrre år er digtene stadig lige politisk vedkommende, og deres radikale formeksperimenter virker endnu friske og poetisk nyskabende.

  Brugerbedømmelser af Sorte sonetter  Find lignende bøger
  Bogen Sorte sonetter findes i følgende kategorier:

  Gør som tusindvis af andre bogelskere

  Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.