Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger af Klaus Nørgaard Jørgensen

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • af Klaus Nørgaard Jørgensen
  130,95 - 217,95 kr.

  Vejen til Asandur er en ny bog i fantasyserien om A San Dur, Den udødeliges hule.Warn er en af de få jægere fra Doggerland, der overlever, da katastrofen rammer, og området oversvømmes. Han har vidst fra ganske ung, at han er anderledes end alle andre. På sin rejse mod højlandet udvikles hans evner gradvist, og det går op for ham, at han er udset til at spille en rolle i kampen mellem det gode og det onde. Han er ”Den udødelige”, han er A San.

 • af Klaus Nørgaard Jørgensen
  147,95 - 149,95 kr.

  De 10 er sci-fi-historien om en forfatter, der under et tordenvejr bliver hvirvlet ind i den første af en række tidssekvenser, hvor han i hver sekvens, i en yngre udgave af sig selv, skal løse en opgave. Ti opgaver i alt i samme område, men til forskellige tider, fra fortid til fremtid. Undervejs ændrer reglerne sig. Hvem kan han stole på, hvem er hans fjende, og hvad pokker er det egentlig, han har givet sig i lag med? Indsatsen er hans liv, men hvad er reelt præmien?

 • af Klaus Nørgaard Jørgensen
  147,95 - 227,95 kr.

  Bjørn vokser op i en smedefamilie omkring år nul. I generationer har hans klan forsøgt at skabe sig et fristed i grænselandet mellem Romerriget og Bjergfolkene efter udvandringen fra øriget Thy, nord for Jylland. Da katastrofen pludselig indtræffer, beslutter han sig at gå ”hjem”. Rejsen mod nord bliver en rejse, hvor Bjørns kræfter og evner lidt efter lidt udvikles, og seeren Ursus træder mere og mere frem. Kampen mellem det gode og det onde bliver pludselig en realitet. Med tiden vækkes kræfter i ham, han aldrig havde forestillet sig fandtes. Kræfter, der sætter ham og hans nærmeste i spidsen for kampen mod det onde.

 • af Klaus Nørgaard Jørgensen
  147,95 - 247,95 kr.

  Halvdan Ranessøn kommer hjem efter flere års rejse og finder sin far, Rane, forhutlet, fordrukken og forvirret. Forladt af alle, undtagen en trofast trælkvinde, begynder kampen for at få hævn og genskabe familiens ære og formue.Er du til kamp og heltegerninger, skipperskrøner, fagre møer og stolte vikinger – det hele krydret med bramfri tale og en god portion humor – så er dette et godt bud på nogle timers underholdende læsning Rane – Arven er tredje og sidste bind af historien om Rane – Den første viking.

 • - Rastløs
  af Klaus Nørgaard Jørgensen
  147,95 - 247,95 kr.

  Hvide Svane - Rastløs er bind 1 af 2 i fortællingen om den unge Johan med de store evner. Johan, der efter en svær barndom som forældreløs pludselig får en chance. Gode mennesker ser mulighederne i ham. Kvinden, han forelsker sig i som ganske ung, kan ikke blive hans, og så starter en eventyrlig rejse. Vi følger ham i tiden op til og under Første Verdenskrig i jagten på en ny tilværelse. Mange kvinder finder behag i ham, men han elsker kun få og mest af alle hende – sin første kærlighed, den kvinde han aldrig glemte.

 • - Anna, min egen Anna
  af Klaus Nørgaard Jørgensen
  147,95 - 217,95 kr.

  Hvide Svane – Anna, min egen Anna er bind 2 af 2 i fortællingen om Johan og Annas kærlighed. Det er fortællingen om Annas ankomst til Amerika og deres møde med det lokalsamfund som de, lidt tilfældig bliver en del af. Fra lille Danmark i 1919 til det sted i Rocky Mountains, hvor de vælger at lægge hele deres livsgerning. Vi følger dem i tiden op til og under anden verdenskrig, og ser deres forhold udvikle sig. Vi oplever, set gennem Johans øjne: kærlighed og kamp, drama og dåd, svaghed og savn.

 • af Klaus Nørgaard Jørgensen
  147,95 - 149,95 kr.

  Hoppegøjser-universet er godnathistorier på en ny måde, med små sjove rim og lidt skøre historier, som giver fantasien frit spil.Handlingen har ofte et lille tvist omkring det at hjælpe hinanden og være en god kammerat, børnerimene giver en god oplevelse ved sengetid, og her er rig lejlighed til at snakke lidt om, hvorfor man somme tider gør nogle ting og helst ikke andre.De kan også sagtens læses som ren godnatunderholdning.Sidst i bogen er der et helt kapitel med børnerim om havens dyr, fra de mindste til de største – fra Ormen Gorm til Ræven Rasmus.HoppeGøjsern og hans venner er Klaus Nørgaard Jørgensens anden bog og hans debut som børnebogsforfatter.

 • af Klaus Nørgaard Jørgensen
  130,95 - 199,95 kr.

  Rane er gået i land og bor på Mosegården, men en sadistisk gode efterstræber hans søn Halvdan, og til sidst bliver det for meget.Det kommer til et opgør, og Rane forrådes flere gange, inden han får sin hævn. Undervejs får han nok en gang lejlighed til at være styrmand for konger.Er du til kamp og heltegerninger, skipperskrøner, fagre møer og stolte vikinger – det hele krydret med bramfri tale og en god portion humor – så er dette et godt bud på nogle timers underholdende læsning.Rane – Jauns forbandelse er andet bind af historien om Rane – Den første viking.

 • af Klaus Nørgaard Jørgensen
  123,95 - 144,95 kr.

  19-årige Mikkel strander i England den 9. april 1940 og står uden arbejde. Ad omveje bliver han mekaniker på de engelske Avro Lancaster-bombemaskiner og ender kort efter som agterskytte på selv samme. Han oplever dramaet i luften over Europa på tætteste hold og overlever både flak og nedskydning.En fiktiv historie, der er bygget oven på en historisk ramme.

 • af Klaus Nørgaard Jørgensen
  123,95 - 199,95 kr.

  Et nedfrysningseksperiment vender op og ned på Adams liv, da Jorden under hans nedfrysning rammes af tre store meteorer.Adam overlever, og efter en farefuld rejse med veninden og kollegaen Eva får de plads på rumskibet Exodus X, der styres af computeren Sid.Overlevelse, tilpasning og strabadser. Humor og kærlighed – nu og for evigt? Er du til spænding og sci-fi, så er her historien om Adam – Den perfekte mand.

 • af Klaus Nørgaard Jørgensen
  130,95 - 187,95 kr.

  Rane er en rask ung mand. Født i Birka i det, der nu er Sverige. Hans forældre er fra Aros. Hans far er en småfordrukken skibsbygger, og han sender Rane ud at sejle for at hjælpe med at afvikle faderens gæld. Det bliver starten på et eventyrligt liv til søs. Rane klarer sig godt, og ved skæbnens tilskikkelse kommer han til at lede det angreb på klosteret i Lindisfarne, som kommer til at indvarsle det, vi nu kalder Vikingetiden.En fiktiv historie om en virkelig begivenhed.Er du til kamp og heltegerninger, fagre møer og stolte vikinger – det hele krydret med bramfri tale og en god portion humor, så er dette et godt bud på nogle timers underholdende læsning.

 • af Klaus Nørgaard Jørgensen
  144,95 kr.

  Mikkel er blevet herremand på Borgbjerg og gift med Elise, den tidligere priorinde.Han får til opgave at hjælpe med at holde de holstenske tropper ude af Sønderjylland og bliver sendt til Ribe-egnen. Her bliver han såret i kamp, og det lægger grundstenen til legenden om ”Der Grote Ritter”.Ridderen, der med sine ”donnerteufels” slog holstenerne med list, snilde og mandsmod.Hans ry og omdømme sender ham til Gotland, med den svære opgave at sende kong Erik ”Ad Pommern til”.

 • af Klaus Nørgaard Jørgensen
  144,95 kr.

  Mikkel kommer som ung i klemme og må søge tilflugt i Øm Kloster. Herfra sendes han på rejse til Færøerne som beskytter af tre nonner og deres priorinde. Skibet bliver ramt af storm, og så begynder kampen for at komme hjem.Trældom, kamp, kærlighed og en eventyrlig rejse er elementerne i det første bind om ridderen Mikkel og hans fantastiske liv.

 • af Klaus Nørgaard Jørgensen
  130,95 kr.

  Thor må træde til, da dalen løbes over ende af fremmede enheder. Han bliver sendt ind i spidsen af en specialstyrke, og hans liv vendes endnu en gang på hovedet i kampen for de gamle nordboers efterkommere. En kamp, der fører ham vidt omkring, og som har tråde over hele verden.

 • af Klaus Nørgaard Jørgensen
  130,95 kr.

  Mikkel er blevet herremand på Borgbjerg og gift med Elise, den tidligere priorinde.Han får til opgave at hjælpe med at holde de holstenske tropper ude af Sønderjylland og bliver sendt til Ribe-egnen. Her bliver han såret i kamp, og det lægger grundstenen til legenden om ”Der Grote Ritter”.Ridderen, der med sine ”donnerteufels” slog holstenerne med list, snilde og mandsmod.Hans ry og omdømme sender ham til Gotland, med den svære opgave at sende kong Erik ”Ad Pommern til”.Kamp og kærlighed, helte og humor er nøgleordene i anden og sidste del af historien om Mikkel Munk.

 • af Klaus Nørgaard Jørgensen
  130,95 kr.

  Thor styrter ned på Grønland under en overflyvning. Han overlever sammen med en stewardesse, og her begynder hans kamp for at overleve i det arktiske klima. En kamp, der tager en uventet drejning, da de støder på efterkommere af de sidste nordboere, 600 år efter de formodes at være uddøde.

 • af Klaus Nørgaard Jørgensen
  130,95 kr.

  Mikkel kommer som ung i klemme og må søge tilflugt i Øm Kloster. Herfra sendes han på rejse til Færøerne som beskytter af tre nonner og deres priorinde. Skibet bliver ramt af storm, og så begynder kampen for at komme hjem.Trældom, kamp, kærlighed og en eventyrlig rejse er elementerne i det første bind om ridderen Mikkel og hans fantastiske liv.

 • af Klaus Nørgaard Jørgensen
  128,95 kr.

  Vikingen Ulf er blevet voksen og herremand på Bjorgbjerg i Blegind. Knud den Store er endnu kun en prins, og han har brug for Ulfs hjælp til at blive konge. Ulf træder til og drager afsted, og med sit mod, sin frækhed og kække bemærkninger klarer han selv de problematiske situationer. Klaus Nørgaard Jørgensen er født i Århus i 1961 og bor nu i Blegind.

 • af Klaus Nørgaard Jørgensen
  128,95 kr.

  Fra Ulfs fødsel bag trælborgens palisader i Blegind til han ender som herremand, bliver hans livs eventyr og rejser fortalt med en stor portion humor. Undervejs strander han på en rejse i Vinland og oplever på sin tur store eventyr, dramatik og kærlighed. I de sene 900-år opleves Ulf i hverdagen, hvor han kæmper for livet, for æren og for hævn. Han kæmper sammen med sin far for familien og for sin konge. Klaus Nørgaard Jørgensen er født i Århus i 1961 og bor nu i Blegind.

 • af Klaus Nørgaard Jørgensen
  162,95 kr.

  Thor må træde til, da dalen løbes over ende af fremmede enheder. Han bliver sendt ind i spidsen af en specialstyrke, og hans liv vendes endnu en gang på hovedet i kampen for de gamle nordboers efterkommere. En kamp, der fører ham vidt omkring, og som har tråde over hele verden. Uddrag af bogenHun så bare måbende på mig. ”Sig mig engang, fattede du ikke, at din slags ikke er velkomne her!” sagde hun småmobset og besluttede sig for at vise handlekraft med et skingert: ”Forsvind!” ”Uha da, du var da næsten ved at gøre mig bange med sådan et opbud af trods og vilje! – gider du at hente den øl og bestille min bøf, så kan du komme tilbage og fortsætte med at råbe bagefter… !” Hun trak nu, til min store overraskelse, en gammel politifløjte frem og blæste i den, som gjaldt det hendes liv. Straks kom der tre hærdebrede kokke løbende til og to tjenere. Hun så triumferende på mig, men inden hun nåede at sige mere, lød det fra den største af kokkene: ”Det var som syv satan! Thor, din gamle småbørnsskænder, hvad laver du her?” Om forfatteren Klaus Nørgaard Jørgensen er forfatter og bosat i Blegind. Landsbyen som en stor del af hans forfatterskab tager sit udgangspunkt i. Med denne bog, som med Adam – Det perfekte menneske, har han fået et historisk mysterie sat ind i en science fiction-ramme – Her er det ”Hvor blev nordboerne af?” Og rammen er: ”Tænk nu, hvis de slet ikke var forsvundet fra Grønland, men havde fundet en måde at overleve på indlandsisen.” Det hele bundet sammen med spænding og humor. Dette er andet og sidste bind om nordboerne i Tågebjerget.

 • af Klaus Nørgaard Jørgensen
  162,95 kr.

  Thor styrter ned på Grønland under en overflyvning. Han overlever sammen med en stewardesse, og her begynder hans kamp for at overleve i det arktiske klima. En kamp, der tager en uventet drejning, da de støder på efterkommere af de sidste nordboere, 600 år efter de formodes at være uddøde. Uddrag af bogenSpidsen af den tynde kniv holdt hun ind i det lille bål, og da den glødede gult, stak hun den direkte i såret. Jeg var forberedt på, at hun ville brænde såret ud, men ikke på intensiteten af smerten. Jeg bed tænderne sammen og lænede mig tilbage og var væk et øjeblik. Da jeg slog øjnene op igen, så hun på mig og spurgte med et drilsk grin: ”Dånede du lige, som en ung pige?” ”Tys, kvinde – din mand er træt og forsøgte blot at få en lille lur!” ”Thor, Jeg tror lige, Loke tog magten over din mund – indrøm, du dånede!” ”Kvinde, Jeg tror lige, du forglemte dig, kom herover, og tag imod din straf!” ”Uuh – tror du, at du kan mande dig op til det, eller skal du have en ”lur” mere, hvis det gør ondt!” Om forfatteren Klaus Nørgaard Jørgensen er forfatter og bosat i Blegind. Landsbyen, som en stor del af hans forfatterskab tager sit udgangspunkt i. Med denne bog, som med Adam – Det perfekte menneske, har han fået et historisk mysterie sat ind i en science fiction-ramme – Her er det: ”Hvor blev nordboerne af?” Og rammen er: ”Tænk nu, hvis de slet ikke var forsvundet fra Grønland, men havde fundet en måde at overleve på indlandsisen.” Det hele bundet sammen med spænding og humor. Dette er bind et af to om nordboerne i Tågebjerget.

 • - Trælbundet
  af Klaus Nørgaard Jørgensen
  162,95 kr.

  Mikkel kommer som ung i klemme og må søge tilflugt i Øm Kloster. Herfra sendes han på rejse til Færøerne som beskytter af tre nonner og deres priorinde. Skibet bliver ramt af storm, og så begynder kampen for at komme hjem. Trældom, kamp, kærlighed og en eventyrlig rejse er elementerne i det første bind om ridderen Mikkel og hans fantastiske liv Uddrag af bogen Da vi gik i land i Ragusa, så jeg en kystbåd magen til de franske og gik ned og fandt kaptajnen. Han kunne godt sejle os til Frankrig for hundrede dukater – det var en voldsom overpris, så jeg foreslog halvtreds, og at han så kunne beholde sit liv og sin båd for den fornærmelse. Han trak på skulderne og foreslog, at jeg havde et forhold til et æsel, og sænkede samtidig prisen til firs. Jeg trak på skulderen og sagde tres og tilbød at købe hans søster fri af det bordel, hvor hun solgte sin krop. Han nikkede og sagde halvfjerds, for så havde han også råd til at købe sin mor fri. Jeg accepterede prisen og rakte ham min hånd. Han tog den og sagde: ”Jeg ville have sejlet for femogtres!” ”Det er helt i orden, jeg ville have accepteret en pris på femoghalvfjerds!” Om forfatteren Klaus Nørgaard Jørgensen er forfatter og bosat i Blegind. Landsbyen, som en stor del af hans forfatterskab tager sit udgangspunkt i. Med sine bøger i Viking-serien og Flintesmedens søn-serien, har han brugt en historisk ramme som kulisse for en fiktiv handling og bundet det hele sammen med spænding og humor. Dette er første bind i Ridder-serien.

 • - Borgbjerg
  af Klaus Nørgaard Jørgensen
  162,95 kr.

  Mikkel er blevet herremand på Borgbjerg og gift med Elise, den tidligere priorinde. Han får til opgave at hjælpe med at holde de holstenske tropper ude af Sønderjylland og bliver sendt til Ribe-egnen. Her bliver han såret i kamp, og det lægger grundstenen til legenden om ”Der Grote Ritter”. Ridderen, der med sine ”donnerteufels” slog holstenerne med list, snilde og mandsmod. Hans ry og omdømme sender ham til Gotland, med den svære opgave at sende kong Erik ”Ad Pommern til”. Kamp og kærlighed, helte og humor er nøgleordene i anden og sidste del af historien om Mikkel Munk. Uddrag af bogen Siv sad i en seng ved siden af, med en bakke foran sig. Hun smilede beruset til mig og hilste med vinglasset til Gerd: ”Den dumme kælling ramte mig lige i røven! – Far – jeg rendte sgu sværdet ret igennem hende, så kan hun jo se, om hun kommer sig af det!” Siv slog en latter op og sluttede med at kaste voldsomt op. Gerd nåede lige at gribe glasset og trække hendes hoved fri af sengen med et ”Så tror jeg, frøkenen har fået vin nok for i aften”, og fortsatte, ”hvis der er et par raske unge mænd, der vil bære sengen på plads, så trækker vi os tilbage, mens I mandfolk får snakket om det, mænd snakker om, når nu lillepigen har klaret ærterne for jer!” Om forfatteren Klaus Nørgaard Jørgensen er forfatter og bosat i Blegind. Landsbyen som en stor del af hans forfatterskab tager sit udgangspunkt i. Med denne bog, som med hans bøger i Viking-serien og Flintesmedens søn-serien, har han brugt en historisk ramme som kulisse for en fiktiv handling og bundet det hele sammen med spænding og humor. Dette er andet og sidste bind i Ridder-serien

 • af Klaus Nørgaard Jørgensen
  147,95 kr.

  Vikingeknøsen Ulf er blevet voksen og herremand på Borgbjerg i Blegind. Knud den Store er endnu kun prins Knud og har brug for Ulfs hjælp til at blive konge. Endnu en gang må Ulf træde til og drage ud, når ingen andre kan løfte opgaven. Med mod, frækhed og en kæk bemærkning klarer han selv de vanskeligste situationer.Han skildrer selv sit eventyrlige livs største oplevelser. Hvad enten det gælder sorger eller glæder, kampe eller kærlighed, så er du med på første række. Ulf Skjald – Den sidste viking er anden del af historien om Ulf Skjald.

 • - Den sidste viking
  af Klaus Nørgaard Jørgensen
  187,95 kr.

  Vikingeknøsen Ulf er blevet voksen og herremand på Borgbjerg i Blegind. Knud den Store er endnu kun prins Knud og har brug for Ulfs hjælp til at blive konge. Endnu en gang må Ulf træde til og drage ud, når ingen andre kan løfte opgaven. Med mod, frækhed og en kæk bemærkning klarer han selv de vanskeligste situationer. Han skildrer selv sit eventyrlige livs største oplevelser. Hvad enten det gælder sorger eller glæder, kampe eller kærlighed, så er du med på første række. Ulf Skjald – Den sidste viking er anden del af historien om Ulf Skjald. Uddrag af bogen ”Og så mangler jeg en til at tage vare på husholdningen på Aros – hus. En, der kan stå for den daglige husholdning og som kan være fruens højre hånd.” Gerd rejste sig – men jeg rystede på hovedet – ”Ikke dig, Gerd, du har kun et at se til: at mine børn og dine børnebørn trives. Du har gjort nok. Næ, jeg havde mere Ditte i tankerne. Skal du være husbestyrerinde på Aroshus?” ”Jamen hvem skal så bestyre Borgbjergs gryder?” ”Gæt en gang, bette Dittepige, gæt engang!” lød det fra Gyda. ”Men få nu ikke nøkker, Jeg er stadig lensmandens mor og som sådan langt, langt over dig i stand.” ”Det kan meget vel være, men når lensmanden er på stor visit, så er jeg husbestyrerinde, og du er som kogekone på Borgbjerg underlagt mig og som sådan under mig i stand, så gem selv dine nøkker, min trinde ven.” Om forfatteren Klaus Nørgaard Jørgensen er født i Aarhus i 1961 og bor nu i Blegind.

 • af Klaus Nørgaard Jørgensen
  130,95 kr.

  En livsrejseskildring og eventyrfortælling om stenaldermanden Ulvs liv som bonde. Fra han som yngste søn af en flintesmed er på sin første rejse, til han som gammel selv fortæller om sit livs eventyr og rejser, krydret med en god portion humor. Stedet er det sydlige Jylland i omegnen af Als.Han oplever igennem livet frygtelige tab, store eventyr, jagt, kamp og hævn og ikke mindst kærligheden til sine kvinder.I en brydningstid følger vi ham som jæger, bonde, kriger, elsker og far.Hans eventyrlige livs største oplevelser, delt med hans mage, den enarmede, rapkæftede Då.

 • af Klaus Nørgaard Jørgensen
  130,95 kr.

  En livsrejseskildring og eventyrfortælling om stenaldermanden Ulvs liv som bonde. Fra han som yngste søn af en flintesmed er på sin første rejse, til han som gammel selv fortæller om sit livs eventyr og rejser, krydret med en god portion humor. Stedet er det sydlige Jylland i omegnen af Als.Han oplever igennem livet frygtelige tab, store eventyr, jagt, kamp og hævn og ikke mindst kærligheden til sine kvinder.I en brydningstid følger vi ham som jæger, bonde, kriger, elsker og far.Hans eventyrlige livs største oplevelser, delt med hans mage, den enarmede, rapkæftede Då.

 • af Klaus Nørgaard Jørgensen
  130,95 kr.

  En livsrejseskildring og eventyrfortælling om stenalderdrengen Ulvs dramatiske liv. Fra han som yngste søn af en flintesmed er på sin første rejse, til han som gammel selv fortæller om sit livs eventyr og rejser, krydret med en god portion humor. Stedet er det sydlige Jylland i omegnen af Als.Han oplever igennem livet frygtelige tab, store eventyr, jagt, kamp og hævn og ikke mindst kærligheden til sine kvinder.I en brydningstid følger vi ham som jæger, bonde, kriger, elsker og far.Hans eventyrlige livs største oplevelser, delt med hans mage, den enarmede, rapkæftede Då.

 • af Klaus Nørgaard Jørgensen
  130,95 kr.

  En livsrejseskildring og eventyrfortælling om den unge vikingeknøs Bjarkes dramatiske liv, fra han bliver født en støvet sommerdag ved Volkhovflodens bred i Rusland. Vi følger ham på hans færd gennem Europa, på vej hjem til det Danmark, han kun har hørt om. Som romersk lejesoldat, til bygmester i Frankrig. Som bygmester på Dannevirke for Harald Blåtand, og indtil han til sidst må stå til regnskab overfor Svend Tveskæg. Han fortæller om sit eventyrlige livs største oplevelser, og du er hermed inviteret med på 1. række.

 • af Klaus Nørgaard Jørgensen
  172,95 kr.

  En livsrejseskildring og eventyrfortælling om stenaldermanden Ulvs liv som bonde. Fra han som yngste søn af en flintesmed er på sin første rejse, til han som gammel selv fortæller om sit livs eventyr og rejser, krydret med en god portion humor. Stedet er det sydlige Jylland i omegnen af Als. Han oplever igennem livet frygtelige tab, store eventyr, jagt, kamp og hævn og ikke mindst kærligheden til sine kvinder. I en brydningstid følger vi ham som jæger, bonde, kriger, elsker og far. Hans eventyrlige livs største oplevelser, delt med hans mage, den enarmede, rapkæftede Då. Uddrag af bogen”Holdt du vejret der, Ravn, det gjorde du da vist,” sagde Då og skubbede til ranslerne ved hendes fødder. ”Giver du en hånd?” ”Ja,” svarede han, og i det samme vendte hun sig lynhurtigt om, så hun stod med ansigtet ganske tæt ved hans. ”Mener du det?” sagde hun med sin dybe hæse stemme og stak armstumpen op i ansigtet på ham, samtidig med, at hun trak kniven frem: ”Sådan for alvor?” For anden gang, på alt for kort tid, blev den unge mand synlig nervøs. ”Ulv? – hvad gjorde du ved mig den første dag vi mødtes?” ”Jeg skar din arm af!” og henvendt til Ravn: ”Du ser bleg ud – Ravn, er du syg?” Og så kunne vi ikke tage mere, men brød fuldstændig sammen af grin. Om forfatteren Klaus Nørgaard Jørgensen er født i Aarhus i 1961 og bor nu i Blegind.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.