Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

HoppeGøjsern og hans venner - Klaus Nørgaard Jørgensen - E-bog

Bag om HoppeGøjsern og hans venner

Hoppegøjser-universet er godnathistorier på en ny måde, med små sjove rim og lidt skøre historier, som giver fantasien frit spil. Handlingen har ofte et lille tvist omkring det at hjælpe hinanden og være en god kammerat, børnerimene giver en god oplevelse ved sengetid, og her er rig lejlighed til at snakke lidt om, hvorfor man somme tider gør nogle ting og helst ikke andre. De kan også sagtens læses som ren godnatunderholdning. Sidst i bogen er der et helt kapitel med børnerim om havens dyr, fra de mindste til de største – fra Ormen Gorm til Ræven Rasmus. HoppeGøjsern og hans venner er Klaus Nørgaard Jørgensens anden bog og hans debut som børnebogsforfatter.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788772372631
  • Udgivet:
  • 27. Oktober 2022
  • Straks på e-mail.

Normalpris

Fordelspris

Beskrivelse af HoppeGøjsern og hans venner

Hoppegøjser-universet er godnathistorier på en ny måde, med små sjove rim og lidt skøre historier, som giver fantasien frit spil.

Handlingen har ofte et lille tvist omkring det at hjælpe hinanden og være en god kammerat, børnerimene giver en god oplevelse ved sengetid, og her er rig lejlighed til at snakke lidt om, hvorfor man somme tider gør nogle ting og helst ikke andre.

De kan også sagtens læses som ren godnatunderholdning.

Sidst i bogen er der et helt kapitel med børnerim om havens dyr, fra de mindste til de største – fra Ormen Gorm til Ræven Rasmus.

HoppeGøjsern og hans venner er Klaus Nørgaard Jørgensens anden bog og hans debut som børnebogsforfatter.

Brugerbedømmelser af HoppeGøjsern og hans vennerFind lignende bøger
Bogen HoppeGøjsern og hans venner findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.