Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger af Marie Duedahl

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • af Marie Duedahl
  167,95 kr.

  No vil gerne have is. Mor siger næ. Men da mor går, ser No sit snit. Og pludselig regner det med is!

 • af Marie Duedahl
  167,95 kr.

  Ib og Gy er ude at cykle. Men hvad er nu det? En ko er stukket af! Den er helt vild.

 • af Marie Duedahl
  88,95 kr.

  Lui får en t-rex.Åh nej. Nu er den væk. Lyn-serien er en sjov og humoristisk fiktionsserie af Marie Duedahl. De lydrette bøger er inddelt i tre forskellige niveauer til den første læsning. “Lui får en t-rex” er en Lyn 1-bog, der egner sig til børn i 0.-1. klasse.Elevopgaver til bogen kan findes på forlagets hjemmeside. Lix: 4Let-tal: 7

 • - Tysk letlæsning til unge
  af Per Straarup Søndergaard, Kirsten Ahlburg & Marie Duedahl
  1.342,95 kr.

  Hip Deutsch er en serie af tyske letlæsningsbøger til unge i alderen 12-15 år. De letlæste romaner handler om aktuelle temaer og dilemmaer, som mange teenagere oplever i deres dagligdag. Bøgerne i Hip Deutsch-serien er oversat fra dansk til tysk og kan både bruges som en del af tyskundervisningen eller til frilæsning. Gloseliste er inkluderet i bøgerne.Denne bogpakke indeholder følgende ti titler:- Ach du liebes Lieschen- ADHS- Das Rennen- Fake- Gangsta- Lächeln, Klappe halten und gut aussehen!- Schnee- Schwartzfahrt- Sugar- Was machen wir jetzt?Elevopgaver til bøgerne kan findes på forlagets hjemmeside.

 • af Marie Duedahl
  118,95 kr.

  Marta og Knud skal til skolefest.Det bliver en fest,som de aldrig vil glemme.Med skeletter, brandbiler, vandballonerog en meget sur ugle.Mega-serien består af letlæsningsbøger med lav lix og højt sidetal. Serien henvender sig til begynderlæsere i indskolingen, der har appetit på udfordringer og gode historier.Elevopgaver til bogen kan findes på forlagets hjemmeside. Lix: 12

 • af Marie Duedahl
  43,94 - 197,95 kr.

  Biler, Biler, Biler. Villy elsker biler, ligesom mange andre drenge. En dag får Villy en tur i naboens store, flottte Land Rover. Det er så sejt for Villys far har kun en meget lille bil som ikke har kræfter til at køre ud på en mark, ned i en å eller ud i en dyb sø. LET-tal: 11 LIX: 5

 • af Marie Duedahl
  53,94 - 167,95 kr.

  Dette er en flergangsbog til den allerførste læseindlæring og afkodning i indskolingen, men er også målrettet ordblinde elever og elever med fonologiske vanskeligheder. Læs Lydret er en serie læsepædagogisk bearbejdede lette og lydrette bøger, som er inddelt i fire niveauer: Trin 0, 1, 2 og 3.Trin 2: Bøger på trin 2 indeholder lydrette ord på 1-5 bogstaver, 1-2 stavelser og 85 af de 120 almindelige ord. Få af ordene har to konsonanter i for- og udlyd, e-lyden [] i udlyd og blødt d.Der findes gratis læseforståelsesopgaver på læslydret.alinea.dk.

 • af Marie Duedahl
  97,95 - 187,95 kr.

  Mø vil til et bal. Hun er fin. Men så ser Mø en mus.Lettal: 7Lix: 4Bogen tilhører serien Lydret.Der findes frit tilgængelige opgaver til bogen på www.turbine-undervisning.dk.

 • af Marie Duedahl
  297,95 kr.

  Det er sommer i Skovby.Kleo og Theo oplever mange ting.En høne løber væk.En kat føder.En hest går i panik.En dame dør. Måske.En død mand bor i et hus. Måske.Der sker så meget,når det er sommer i Skovby.Lix: 7

 • af Marie Duedahl
  88,95 kr.

  Mega Kaj er vild med mad.Han er alt for tyk.Og så går det galt!BUM! SPLAT!Lyn-serien er en sjov og humoristisk fiktionsserie af Marie Duedahl. De lydrette bøger er inddelt i tre forskellige niveauer til den første læsning. “Mega Kaj” er en Lyn 3-bog, der egner sig til børn i 0.-2. klasse.Elevopgaver til bogen kan findes på forlagets hjemmeside. Lix: 5Let-tal: 11

 • af Marie Duedahl
  207,95 kr.

  Nina skal i skole. Alle børn har far og mor med. Nina har Ib, Kai og Bodil med.Nina har en far og en far. Og en mor.Lettal: 12Lix: 5Bogen tilhører serien Lydret.Frit tilgængelige opgaver.

 • af Marie Duedahl
  43,94 - 257,95 kr.

  Thit holder fest - En fortælling lige i hjertet Alba fylder snart 7 år, men hendes mor og far har ikke tænkt sig at fejre hende. Det synes Thit er rigtig synd for Alba. Derfor beslutter Thit, at der skal holdes fest for Alba op på loftet. Alba bliver glad og de to piger skriver invitationer som bliver delt ud i klassen. Men det er ikke alle klassekammeraterne, der er lige venligt stemt overfor Alba.Gad vide om det nu også var en god ide med den fest? Serien om Thit er medrivende små fortællinger med både stor smerte og lykkelig forløsning. Lilian Brøgger har med stor kærlighed og varme skildret miljøet i Thits kvarter. Serien er udgivet i Lille Dingo til selvstændig læsning. Læs også Thit og den tamme krage, Thit får en uven, Politi hos Thit og Thit og den blå bil. LIX: 8 LET-tal: 18 Målgruppe: 1. klasse

 • af Marie Duedahl
  198,95 kr.

  En kænguru er løs.Der er en dusør på den.Far og Hasan vil have den dusør!Lix: 5Lettal: 12Der findes frit tilgængelige opgaver til bogen på www.turbine-undervisning.dk.

 • af Marie Duedahl
  198,95 kr.

  Ella sover med ti dyr hver nat.I nat skal Mø sove hos Ella.Ella er flov over de ti dyr.De må væk!Lix: 4Lettal: 11Der findes frit tilgængelige opgaver til bogen på www.turbine-undervisning.dk.

 • af Marie Duedahl
  198,95 kr.

  Rap. Rap.Alma går rundt og ser.Er der en and her?Nej.Alma får pip!Lix: 3Lettal: 11Der findes frit tilgængelige opgaver til bogen på www.turbine-undervisning.dk.

 • af Marie Duedahl
  63,94 - 167,95 kr.

  Det er jul. Dy glæder sig. Men hvad er det? Der er mus i maden og hul i gaverne! Det er en fæl jul!

 • af Marie Duedahl
  151,95 - 167,95 kr.

  Hvor er Astas sko? Hvor er mors sko? Er der en tyv på spil? En sko-tyv? Asta vil opklare mysteriet!

 • af Marie Duedahl
  151,95 - 167,95 kr.

  No og Ib er i Tivoli. De vil ud i en robåd. Det er der også andre, der vil. Hvad mon der sker? Og hvorfor ender No med at komme i avisen?

 • af Marie Duedahl
  81,95 - 167,95 kr.

  Kim har høns. De har lagt ti æg. Men nu er de væk! Hvor kan de være? Uha. Det er en hel krimi.

 • af Marie Duedahl
  81,95 - 167,95 kr.

  Kim og mormor er i Bilka. De skal købe ind. Men nu er mormor væk! Hvor kan hun være? Uha. Det er en hel krimi.

 • af Marie Duedahl
  81,95 - 167,95 kr.

  Odin og far er på tur. De skal ligge i telt. Men hvad er det? Der er myg! Og en ørn og en bjørn! Odin synes, det er farligt. Men far er ikke urolig.

 • af Marie Duedahl
  151,95 - 167,95 kr.

  Saga skal starte i skole. Hun har fået nyt tøj. Og en fin taske. Men hvordan er det at starte i skole? Er der mon et bæst? Får man tæv? Eller kan man godt have det skægt?

 • af Marie Duedahl
  151,95 - 167,95 kr.

  Kim har en bror. Han hedder Gryn. Men nu er han væk! Hvor kan han være? Uha. Det er en hel krimi.

 • af Marie Duedahl
  151,95 - 167,95 kr.

  Mo har fået en bil af Kai. Det er en fed bil! En rigtig rå bil. Mo drømmer om at køre til USA. Der kan man opleve mange ting.

 • af Marie Duedahl
  151,95 - 167,95 kr.

  Gy vil gerne have is. Faktisk vil hun gerne have to is. Men hvordan kan hun få to is? Ib vil gerne have te. Og man kan få is og te samme sted ...

 • af Marie Duedahl
  81,95 - 187,95 kr.

  I Bjørn går i hi er Bjørn træt af vinter. Alt er surt og trist, så han går i hi. Men pludselig sner det, og så vil Bjørn udenfor!Bjørn går i hi er udgivet i Alineas Grøn Læseklub, som henvender sig til den første læsning. Bøgerne indeholder mange lydrette og lydnære ord, og der er fokus på korte, enkle sætninger og hyppige gentagelser.

 • af Marie Duedahl
  151,95 - 167,95 kr.

  Mo går en skøn tur. Men på vejen møder han en bølle. En rigtig bøf. Han vil give Mo tæv! Mo er nødt til at løbe væk. Bare han selv havde store muskler og var en bøf.

 • af Marie Duedahl
  151,95 - 167,95 kr.

  Dette er en flergangsbog til den allerførste læseindlæring og afkodning i indskolingen, men er også målrettet ordblinde elever og elever med fonologiske vanskeligheder. Læs Lydret er en serie læsepædagogisk bearbejdede lette og lydrette bøger, som er inddelt i fire niveauer: Trin 0, 1, 2 og 3. Trin 0: Bøger på trin 0 indeholder lydrette ord og 24 af de 120 almindelige ord. Der er kun enstavelsesord på 1-2 bogstaver med én konsonant i for- og udlyd.

 • af Marie Duedahl
  81,95 - 167,95 kr.

  I Lav en film, Odin kommer Odin rigtig på arbejde. Han skal nemlig filme alle de ting, hans storebror finder på. Suk. Det er kedeligt. Men pludselig sker der noget, der er sjovt at filme. I hvert fald sjovt for Odin.

 • af Marie Duedahl
  63,94 - 167,95 kr.

  Hvad gør man, hvis der pludselig dukker en langhalset lama op i haven? I Odin får en lama er svaret klart. Odin vil have den som kæledyr! Måske kan den hjælpe ham, når de store drenge driller. En lama kan nemlig godt være lidt af en laban.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.