Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Saga får en butik, Læs Lydret 2 - Marie Duedahl - E-bog

Bag om Saga får en butik, Læs Lydret 2

Dette er en flergangsbog til den allerførste læseindlæring og afkodning i indskolingen, men er også målrettet ordblinde elever og elever med fonologiske vanskeligheder. Læs Lydret er en serie læsepædagogisk bearbejdede lette og lydrette bøger, som er inddelt i fire niveauer: Trin 0, 1, 2 og 3. Trin 2: Bøger på trin 2 indeholder lydrette ord på 1-5 bogstaver, 1-2 stavelser og 85 af de 120 almindelige ord. Få af ordene har to konsonanter i for- og udlyd, e-lyden [] i udlyd og blødt d. Der findes gratis læseforståelsesopgaver på læslydret.alinea.dk.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788723548399
  • Udgivet:
  • 2. Januar 2020
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af Saga får en butik, Læs Lydret 2

Dette er en flergangsbog til den allerførste læseindlæring og afkodning i indskolingen, men er også målrettet ordblinde elever og elever med fonologiske vanskeligheder. Læs Lydret er en serie læsepædagogisk bearbejdede lette og lydrette bøger, som er inddelt i fire niveauer: Trin 0, 1, 2 og 3.

Trin 2: Bøger på trin 2 indeholder lydrette ord på 1-5 bogstaver, 1-2 stavelser og 85 af de 120 almindelige ord. Få af ordene har to konsonanter i for- og udlyd, e-lyden [] i udlyd og blødt d.

Der findes gratis læseforståelsesopgaver på læslydret.alinea.dk.

Brugerbedømmelser af Saga får en butik, Læs Lydret 2Find lignende bøger
Bogen Saga får en butik, Læs Lydret 2 findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.