Udvidet returret til d. 31. januar 2023

Bøger af Martin

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • af Martin & Zennie Bonde Mogensen
  199,95 kr.

  Juice kure er ikke længere forbeholdt Hollywoodstjerner – juicekure er kommet for at blive.Vil du gerne blive slank på en sund måde? Have mere energi? Føle dig stærkere og sundere? Og mangler du opskrifter på lækre juicer, som hele familien kan drikke sammen med dig? Så er DEN FEDESTE JUICEKUR til dig.Med den fedeste juicekur kan du skabe store forandringer ved en relativ lille indsats.I 3, 7, 14 eller 30 dage vælger du, at alle dine måltider skal bestå af velsmagende, friske, energifyldte juicer og smoothies lavet af frugt og grønt i alle regnbuens farver. Og det er lige til at gå til: Bogen præsenterer dig for planer for de enkelte kure, som du kan følge, en overskuelig indkøbsliste og lette og spændende opskrifter. Samt inspirerende cases. Du bliver din helt egen juiceekspert, inden du er færdig. Og du kan vende tilbage til kuren igen og igen eller blot bruge bogens mange opskrifter I hverdagen.Når du bruger den fedeste juicekur, vil du mærke, hvordan du kan blive en sundere udgave af dig selv, hvordan du kan få en velfungerende krop, renset for affaldsstoffer og sprængfyldt med sundt og vitaminrigt frugt og grønt, som kan hjælpe dig med at komme af med træthed, helbredsgener og måske ekstra kilo på sidebenene. Og så kan den tilmed gøre dig frisk og glad.Er det tid til at komme i gang?

 • - Morgen, middag og aften
  af Martin & Zennie Bonde Mogensen
  138,95 kr.

  Spis ren og naturlig mad, og få det fantastisk. REN KÆRLIGHED er en anderledes bog proppet med lækker mad og lette opskrifter på BOWLER til morgen, middag og aften i alle regnbuens farver. Med denne bog får du håndgribelige værktøjer og råd til, hvordan du kan spise dig sund, rask, skøn og energifyldt. Bogen er skrevet direkte fra hjertet som inspiration til et sund og sjovt hverdagsliv. Alle opskrifter er antiinflammatoriske – de styrker din tarm og hjerne og din generelle sundhed. Opskrifterne er glutenfri, sukker- og mælkefri og fyldt med lækre superfoods. I bogen er der mere end 50 skønne retter, der holder dig i topform. 90 % af opskrifterne er veganske, men bogen indeholder på ingen måder forbud mod kød, som er valgfrit tilbehør. Desuden med masser af inspiration fra Zennies og Martins eget liv med sundhed som første prioritet. Der deles rundhåndet ud af deres daglige, ugentlige, månedlige og årlige sundhedsritualer, både hvad angår kost og mental sundhed. Og selvfølgelig er bogen fyldt med masser af kærlighed. Martin og Zennie Bonde Mogensen driver behandlingsstedet Kropsinstituttet, der hjælper både elitesportsfolk og private på sporet af en sundere livsstil. Sammen har de udgivet bestsellerne DEN FEDESTE JUICEKUR, FLERE FEDE JUICER og DEN SEJESTE SUPPEKUR.

 • af Martin & Zennie Bonde Mogensen
  199,95 - 206,95 kr.

  Kom du med i juicerevolutionen med bestselleren Den fedeste juicekur? Hvis ikke, kan det nås endnu – med Flere fede juicer. Der er nemlig stadig masser af sundhedsgevinster at hente ved at erstatte et eller flere måltider med lækre, velsmagende juicer af frugt og grønt: Du får mere energi, slipper af med gamle skavanker, taber dig og ser bare bedre ud. I Flere fede juicer får du op mod 80 nye, lækre opskrifter at vælge og vrage imellem, blandt andet: • Hverdagsjuicer og smoothies, hvor du får fif og tricks til at juice og blende i en travl hverdag med børn og job. • Skønhedsjuicer, hvor der er særligt fokus på hud, hår og udstråling. • Slankejuicer, der ”punkterer” ballonmaven og giver optimal forbrænding. • Energijuicer, der renser ud, styrker immunforsvaret og giver nyt overskud. På den anden side: Du behøver ikke vælge. Du kan også drikke det hele …

 • - Opskriften til et langt liv i balance
  af Martin & Zennie Bonde Mogensen
  274,95 kr.

  Et sundt og stærkt liv i balance med fornyet energi, mere ro, mindre stress og bedre søvn. Og naturlig ynde i alle aldre.Ayurveda er et 5000 år gammelt indisk sundhedssystem, der plejer sindet og kroppen. Ayurveda betyder "livets videnskab" – ayur (liv) og veda (viden).Zennie og Martin Bonde Mogensen gør med denne bog ayurveda letforståeligt og hverdagsmuligt i det nordiske hjem. Man behøver ikke et leksikon eller at være ekspert i sanskrit for at få glæde af de mange lettilgængelige "hemmeligheder" i ayurvedisk ernæring og livsstil. Ayurveda guider læseren til at finde sin præcise kropstype og dermed vejen til at nære kroppen bedst muligt; fysisk, psykisk og åndeligt, så man kan opnå et liv med balance. Bogen indeholder også sunde og lækre veganske opskrifter til morgen, middag og aften og tips og tricks til at snige ayurvedaen ind i hverdagen uden af skulle vende op og ned på sit liv.Zennie og Martin Bonde Mogensen driver behandlingsstedet Kropsinstituttet og rejsebureauet ZEN Luxury Travels, der hjælper private såvel som elitesportsfolk, erhvervsledere og andre high perfomere på sporet af en sundere livsstil.Zennie er psykoterapeut, uddannet mentaltræner og coach. Derudover er hun stud.biopat IBM og studerer til phytoterapeut.Martin er kropsterapuet, foredragsholder og CoFounder af behandlingssystemet Body All Mind. Sammen har de udgivet bestsellerne Den fedeste juicekur, Flere fede juicer, Den sejeste suppekur og Ren selvkærlighed.

 • af Martin & Zennie Bonde Mogensen
  138,95 kr.

  DEN SEJESTE SUPPEKUR er enkel og let at gå til og kan bruges til hele familien. Bogen er skrevet som inspiration til en enkel og sundere hverdag, men også som en kur du kan følge i 3, 7 eller 14 dage, hvor alle dine måltider består af de lækreste lune cremede supper i alle regnbuens farver. Allerede efter få dage vil du mærke forskel på din energi, din fordøjelse, din talje og din hud. Du får det hele serveret: Du finder udførlige planer for 3, 7 og 14 dages suppekur, indkøbslister og masser af inspiration og gode råd. DEN SEJESTE SUPPEKUR er en bog der vil blive brugt igen og igen, fordi den kan bruges som erstatning til et enkelt måltid mad eller som en kur du hopper på med jævne mellemrum, når din krop trænger til et break.

 • - ... ESSAYS OM PUNK, POSTPUNK, GOTH, NEW ROMANTIC, INDUSTRIAL OG SPOKEN WORD
  af Martin & Hall
  196,95 kr.

  Gennem de seneste år har Martin Hall skrevet en række store features til GAFFA om bl.a. Sex Pistols, Joy Division og Throb­bing Gristle. Alle artiklerne har fungeret som punktnedslag til en aktuel anledning, hvad enten det så har været et jubilæum eller en gendannelse. De samlede artikler er den første sam­menhængende fortælling på dansk om punk- og postpunk­perioden, som den primært udspillede sig i Storbritannien. Martin Hall var som udøvende musiker selv en del af den sce­ne, der brød igennem i årene omkring 1980, og det mærkes tydeligt, når man læser NOSTATIC! Hall citerer flittigt dati­dens engelske musikpresse, ligesom han konstant perspekti­verer de forskellige kunstneres indbyrdes forhold og interes­ser, hvad enten det drejer sig om situationisme, amfetamin, fransk lyrik eller satanisme. Der tegnes med andre ord noget nær et totalportræt af den scene, der om nogen har stået fadder til tidens ombejlede indie-kultur, og portrættet suppleres af de illustrationer, som maleren og musikeren Knud Odde har udført til bogens tolv kapitler.

 • af Martin
  1.150,95 kr.

 • af Martin, John, Mace & mfl.
  144,95 kr.

 • af Martin & Johnson
  2.408,95 kr.

 • af Martin & Heather
  198,95 - 249,95 kr.

 • af Martin & Amaia
  159,95 kr.

 • af Martin & J. SMOUSE
  200,95 - 266,95 kr.

 • af Martin
  250,95 kr.

  The Torah, as the ultimate source of wisdom and hope, as seen from the perspective of a psychologist and a musician. The author tenderly and lovingly explores the words of the Five Books of Moses, with original ideas and emotions filtered by his journey as a ba'al teshuvah (one embracing anew the life of an observant Jew). His thinking, reflected in his stories and other books, have made a real difference in the lives that he has touched.The author acknowledges the deep influences of Chief Rabbi Jonathan Sacks as well as Rabbi Dr. Nathan Lopes Cardozo.

 • af Martin & Antoinette
  150,95 kr.

 • - The Life and Letters of the Commander of the Heavy Brigade at Balaklava
  af Martin & Sheppard
  221,95 kr.

  The first work devoted to a great Victorian soldier, Major Gen Sir James Scarlett, commander of the Heavy Brigade through the Crimean War.

 • af Martin & Harrison
  247,95 - 252,95 kr.

 • - A Resource for Living Better
  af Martin & M D Terplan
  205,95 kr.

 • - A Christian's Journey
  af Martin & Sr Dornan
  133,95 kr.

 • af Martin & Berry
  210,95 kr.

 • - Improving health services through population science
  af Martin & J GULLIFORD
  558,95 kr.

  Healthcare public health is concerned with the application of population sciences to improving the design, organisation and delivery of health services. This book provides a comprehensive introduction to healthcare public health, and population healthcare.

 • - Its Therapeutic Use and Construction
  af Martin & Ba Pgce PhD (The Philosopher) Cohen
  181,95 - 239,95 kr.

 • - A Guide for Your Financial Journey in Good or Bad Times
  af Martin, Solomita Beck Beck Foster Foster Marcone Marcone Marcone Marcone Marcone Marcone Adrian Albert Albert Albert Covello Martin Stephen & Michelle Roman
  181,95 - 324,95 kr.

 • - Corruption and Redemption in Chattanooga, Tennessee from the 1940s Through the 1980s
  af Martin & BOB
  251,95 - 341,95 kr.

 • - Building Resilient Relationships in the Face of Conflict
  af Martin & Melody Stanford
  119,95 kr.

 • af Martin & STEW PRINCE
  714,95 kr.

  Looking to the future of the ever-evolving field of psychiatric epidemiology, this new edition covers the many advances in the field since the release of the first. With new content on key topics from bioethics to life course epidemiology, this new edition will continue to be an invaluable reference for clinicians in practice and in training.

 • af Martin & MB BS FRCS Kurzer
  184,95 kr.

  When U.S. President J. Washington Rock decides that his legacy will be resolving the Middle East conflict by destroying Israel without needing to fire a shot, he embarks on a program of leaking sensitive Israeli information, cutting funding to Israel, and proposing a Palestinian-Israeli peace plan that would destroy Israel. Aided by the United Nations and Iran, Rock's efforts back Israel into a corner. As Israel prepares for possible war, the efforts of two individuals who are unaware of each other may turn the tide--if they are in time. Set against a confrontation between Russia and Israel, dual terrorism threats against the United States, and a surprise offer from some of Israel's enemies, the story sweeps the reader through a frightening array of twists and turns that could someday really happen.

 • af Martin & Dr (University of Sheffield UK) Jones
  173,95 kr.

  In Nebraska in 1972, three members of the Peak family, father, mother, and teenage daughter, were murdered. Beth, an adult daughter, who was not home at the time the crimes were committed, must come to terms with the apparently senseless act and find a way to live with the horror. "'The nothing that is not there and the nothing that is.' This line from Wallace Stevens's poem The Snowman perfectly reflects both the style and the content of VANISHING POINTS. This play is and isn't a story about murder. It exists and does not exist as sensational melodrama. What we see is not necessarily what we get because Martin Jones is rare among contemporary playwrights: He uses the stage to make visible the invisible. Ghosts inhabit VANISHING POINTS, but not the Halloween kind. Jones conjures up those psychological specters populating Henry James's The Turn of the Screw-emotions that refuse to die, grieves that will not stay buried… Jones avoids conventional docudrama. His script unfolds in blatantly theatrical fragments, brief scenes, in a lyrical mix of expressionism and impressionism. Instead of facts and figures from a typical case study, here dreams, nightmares and pain assume tangible shapes… …this further solidifies his reputation. With depressing frequency the majority of new playwrights give us media realism. Too often their influences are television and film, genres where photographic imagery can reflect the material world but not the unconscious. It takes a play like VANISHING POINTS to reveal what only the theater can capture: 'The nothing that is not there and the nothing that is.'" Richard Stayton, The Los Angeles Herald Examiner

 • af Martin & Dr Garfinkle
  282,95 kr.

 • af Martin
  192,95 kr.

  A unique and concise English-Chinese medical dictionary.

 • af Martin & MB BS FRCS Kurzer
  205,95 kr.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.