Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Ayurveda - Martin - Bog

- Opskriften til et langt liv i balance

Bag om Ayurveda

Et sundt og stærkt liv i balance med fornyet energi, mere ro, mindre stress og bedre søvn. Og naturlig ynde i alle aldre. Ayurveda er et 5000 år gammelt indisk sundhedssystem, der plejer sindet og kroppen. Ayurveda betyder "livets videnskab" – ayur (liv) og veda (viden). Zennie og Martin Bonde Mogensen gør med denne bog ayurveda letforståeligt og hverdagsmuligt i det nordiske hjem. Man behøver ikke et leksikon eller at være ekspert i sanskrit for at få glæde af de mange lettilgængelige "hemmeligheder" i ayurvedisk ernæring og livsstil. Ayurveda guider læseren til at finde sin præcise kropstype og dermed vejen til at nære kroppen bedst muligt; fysisk, psykisk og åndeligt, så man kan opnå et liv med balance. Bogen indeholder også sunde og lækre veganske opskrifter til morgen, middag og aften og tips og tricks til at snige ayurvedaen ind i hverdagen uden af skulle vende op og ned på sit liv. Zennie og Martin Bonde Mogensen driver behandlingsstedet Kropsinstituttet og rejsebureauet ZEN Luxury Travels, der hjælper private såvel som elitesportsfolk, erhvervsledere og andre high perfomere på sporet af en sundere livsstil. Zennie er psykoterapeut, uddannet mentaltræner og coach. Derudover er hun stud.biopat IBM og studerer til phytoterapeut. Martin er kropsterapuet, foredragsholder og CoFounder af behandlingssystemet Body All Mind. Sammen har de udgivet bestsellerne Den fedeste juicekur, Flere fede juicer, Den sejeste suppekur og Ren selvkærlighed.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788772009445
 • Indbinding:
 • Indbundet
 • Sideantal:
 • 288
 • Udgivet:
 • 23. August 2019
 • Udgave:
 • 1
 • Størrelse:
 • 204x264x28 mm.
 • Vægt:
 • 1077 g.
 • 1-2 hverdage.
 • 24. Maj 2024
På lager

Normalpris

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af Ayurveda

Et sundt og stærkt liv i balance med fornyet energi, mere ro, mindre stress og bedre søvn. Og naturlig ynde i alle aldre.

Ayurveda er et 5000 år gammelt indisk sundhedssystem, der plejer sindet og kroppen. Ayurveda betyder "livets videnskab" – ayur (liv) og veda (viden).
Zennie og Martin Bonde Mogensen gør med denne bog ayurveda letforståeligt og hverdagsmuligt i det nordiske hjem. Man behøver ikke et leksikon eller at være ekspert i sanskrit for at få glæde af de mange lettilgængelige "hemmeligheder" i ayurvedisk ernæring og livsstil.

Ayurveda guider læseren til at finde sin præcise kropstype og dermed vejen til at nære kroppen bedst muligt; fysisk, psykisk og åndeligt, så man kan opnå et liv med balance.
Bogen indeholder også sunde og lækre veganske opskrifter til morgen, middag og aften og tips og tricks til at snige ayurvedaen ind i hverdagen uden af skulle vende op og ned på sit liv.

Zennie og Martin Bonde Mogensen driver behandlingsstedet Kropsinstituttet og rejsebureauet ZEN Luxury Travels, der hjælper private såvel som elitesportsfolk, erhvervsledere og andre high perfomere på sporet af en sundere livsstil.
Zennie er psykoterapeut, uddannet mentaltræner og coach. Derudover er hun stud.biopat IBM og studerer til phytoterapeut.
Martin er kropsterapuet, foredragsholder og CoFounder af behandlingssystemet Body All Mind.


Sammen har de udgivet bestsellerne Den fedeste juicekur, Flere fede juicer, Den sejeste suppekur og Ren selvkærlighed.

Forlagets beskrivelse af Ayurveda

Søger du opskriften på et sundt og stærkt liv i balance, uden konstant at skulle skifte fra den ene kur til den anden? Leder du efter fornyet energi, mere ro, forbedret søvn og en vej til naturlig ynde i alle aldre?

Ayurveda er en indisk holistisk praksis, som har været brugt i over 5000 år. Ligesom yoga skaber balance i kroppen igennem bevægelse og åndedræt, skaber ayurveda balance i kroppen igennem mad, drikke, urtetilskud og meditation.

Ayurveda er fuld af lækre opskrifter og din guide til dette univers, som hjælper dig med at finde din præcise kropstype og dermed nære kroppen bedst muligt fysisk, psykisk og åndeligt, så du kan opnå et liv med balance. Zennie og Martin gør ayurveda letforståeligt og hverdagsmuligt i det nordiske hjem. Du behøver ikke et leksikon eller være ekspert i sanskrit for at få glæde af de mange lettilgængelige ”hemmeligheder” i ayurvedisk ernæring og livsstil.

Bogen er spækket med super sunde veganske opskrifter til morgen, middag, aften, og den giver tips og tricks til at snige ayurvedaen ind i din hverdag uden at skulle vende dit liv helt på hovedet.

Brugerbedømmelser af Ayurveda

 • Mia A. 28. Juli 2020

  En interessant bog med ayurvedisk test (dosha test), og opskrifter der er tilpasset dosha.


Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.