Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger af Merlin P. Mann

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • af Merlin P. Mann & Morten Munster
  152,95 kr.

  Morten er en helt normal ung mand, der bare så gerne vil leve et helt normalt liv. Desværre har han Danmarks måske mest tossede familie, og det hele bliver endnu værre, da han redder hunden Bubbi, som har en ret speciel personlighed og i øvrigt bliver jagtet af den gale videnskabskvinde, der gjorde Bubbi til verdens eneste talende hund! En perlerække af gakkede optrin inspireret af Morten Münsters ultrapopulære YouTube-videoer om "Bubbi, den talende hund" blandet med hæsblæsende action, når Morten og Bubbi skal tage kampen op mod skumle hundenappere og en gal videnskabskvinde. MORTEN & BUBBI-serien er skrevet af en af Danmarks allerstørste YouTubere, Morten Münster, og børnebogsforfatter Merlin P. Mann (Taynikma). De næste to bind i serien udkommer i 2018.

 • af Merlin P. Mann & Louise Bjerre
  118,95 - 163,95 kr.

  YouTube-stjernen Louliving, Louise Bjerre, fortæller sjovt, levende og i øjenhøjde om alle de dilemmaer, man som teenager kommer til at stå i. Hvad gør du, når din venindes kæreste lægger an på dig? Eller din bedste ven beder dig om at lyve for hende? Eller når alle andre flytter hjemmefra, og du ikke selv ved, om du er klar? Louise Bjerre åbner i en række klummer op for disse problematikker og mange flere spørgsmål, men hvert dilemma er også fortalt igennem en ”vælg-din-egen-vej-historie”, hvor du sammen med karakteren Lou og hendes veninder navigerer disse valg og deres konsekvenser. Så hvem ligner du mest, når det kommer til stykket? Badass-Lou? Pleaser-Lou? Snedige-Lou? Eller Følsomme-Lou? Bliv klogere på dig selv, livet og alle de valg og dilemmaer, som teenagelivet byder på. Bogen er skrevet i samarbejde med Merlin P. Mann, der også står bag bl.a. Bubbi-bøgerne. Bogen er udover fotos illustreret med fine, sjove og skæve tegninger, som tegneren Stinestregen står bag.

 • - bind 2
  af Merlin P. Mann & Morten Munster
  152,95 kr.

  Bubbi får et tilbud fra Hollywood, som han ikke kan takke nej til og pludselig er han blevet en megastjerne! Men da det viser sig, at det er den onde professor, der står bag, og at han vil klone Bubbi til forskellige stjerneopgaver som sanger, danser og skuespiller, udvikler det hele sig pludselig i en retning, som ingen havde kunne forudse …En perlerække af gakkede optrin inspireret af Morten Münsters ultrapopulære YouTube-videoer om “Bubbi, den talende hund” blandet med hæsblæsende action!

 • - bind 3
  af Merlin P. Mann & Morten Munster
  118,95 - 152,95 kr.

  Efter at Bubbis Hollywoodeventyr er gået helt galt, må han tage benene på nakken og flygte ud i vildmarken. Men Bubbis onde klon følger efter – og det er næsten ikke det værste. For i vildmarken møder Bubbi pludselig en kæmpestor Grizzlybjørn, og nu får han brug for alle de tricks, han kan …En perlerække af gakkede optrin inspireret af Morten Münsters ultrapopulære YouTube-videoer om “Bubbi, den talende hund” blandet med hæsblæsende action!

 • - Blodkongens datter
  af Merlin P. Mann
  59,95 - 146,95 kr.

  I kælderen under Nationalmuseet finder drengen Rane en mystisk stav med drejelige runer, som han ikke kan holde sine nysgerrige fingre fra. Desværre viser staven sig at være magisk, og snart er hele museet i panik.Et uerstatteligt kors fra middelalderen er forsvundet, og det når ikke at gå op for Rane, at han muligvis er skyld i det, før han også får sig selv til at forsvinde. I tid og rum.Rane befinder sig pludselig i den tidlige danske middelalder, korsets oprindelsestidspunkt, og han bliver hurtigt rodet ud i dramatiske begivenheder, for landet ligger i en højspændt og blodig borgerkrig mellem tre kongerivaler: Svend, Knud og Valdemar. Da Rane ender i en livsfarlig situation, må kongedatteren Gunhild redde ham. Det er hende, det forsvundne kors tilhører, og langsomt går det op for Rane, at hvis han nogensinde vil tilbage til sin egen tid, er han først nødt til at få historien tilbage på plads. Hvilket er lettere sagt end gjort, når man er blevet bedste venner med en prinsesse, hvis far er på vej mod en blodig skæbne.Hvor meget kan man ændre historien, og hvem bestemmer egentlig, hvad der er den sande fortælling om begivenhederne? Og hvem er de mystiske kutteklædte druider, der jagter Rane og hans magiske runestav?Rane og det magiske museum er en serie, der med humor, action og et drys af romantik fortæller danmarkshistorien i tween-øjenhøjde med udgangspunkt i genstande, man kan gå ind at se på Nationalmuseet – og måske få et helt nyt og spændende indblik i de fortællinger, der binder os sammen.

 • af Merlin P. Mann
  145,95 - 154,95 kr.

  Følg med Rane og Gunhild tilbage til vikingetiden, og mød de mystiske skygger fra fortiden, der gemmer sig i isen i hidtil ukendte egne af Grønland.Netop hjemvendt fra en utilsigtet tidsrejse til middelalderen har 14-årige Rane fået mere med sig tilbage til nutiden, end han havde regnet med, nemlig kongedatteren Gunhild. En uhyggelig hændelse i den magiske dimension mellem tiderne forhindrede hendes færd tilbage til år 1150, og nu står hun pludselig på Nationalmuseet sammen med Rane og hans mor. Hvad værre er: Der er stadig rod i tiden, for to smukke amuletter er forsvundet fra museets nye vikingeudstilling, og noget tyder på, at det har at gøre med hændelsen i den magiske dimension.Hvis Gunhild skal kunne vende tilbage til sin egen tid, bliver hun og Rane nødt til sammen at drage på endnu en farefuld rejse i tid og rum. Den fører dem ikke bare tilbage til vikingetiden, men også sammen med en af de største opdagelsesrejsende dengang, kvinden Gudrid, der trods sin kristne tro var i stand til at synge ånderne til sig. Selvom de færreste kender hendes navn i dag, var hun for tusind år siden med til at lave nye bosættelser på Grønland og endda opdage helt nye kyster, som ingen anden vesterlænding havde betrådt før.Men en mystisk kraft trækker i trådene, og Rane og Gunhild kan ikke længere være sikre på historiens udfald. Hvis de skal løse gåden, må de rejse langt ind over Grønlands uendelige vidder af is for dér at møde skyggerne fra en helt anden verden.

 • af Jan Kjær & Merlin P. Mann
  144,95 kr.

  I Tayklanien håber alle på snarlig fred, men da drengen Simo flygter fra bjergene og fortæller om vilde bæsters angreb, må Monto, Koto, Sarina og Artan igen ud på grumme eventyr. Men de har ingen anelse om, hvilken trussel der venter i mørket.•••Dobbelt Orlaprisvinder•••”Der er et før og et efter denne serie. Åbner døren til et helt nyt land.” Steffen Larsen (Politiken)•••”En helt ny måde at fortælle på er skabt.” Lene Kaaberbøl (Skammerens datter, Vildheks)•••”Suveræn underholdning!” Jakob Stegelmann (Troldspejlet)•••www.taynikma.dk

 • af Jan Kjær & Merlin P. Mann
  98,95 kr.

  Drengen Koto må drage alene ind til den store by for at sælge et arvestykke – ellers bliver hans familie sat på gaden. Men det er ikke noget almindeligt arvestykke, og snart er Koto viklet ind i et skyggefuldt komplot med onde soldater, snedige mestertyve og grumme underjordiske monstre.Dobbelt Orlaprisvinder”Der er et før og et efter denne serie. Åbner døren til et helt nyt land.” Steffen Larsen (Politiken)”En helt ny måde at fortælle på er skabt.” Lene Kaaberbøl (Skammerens datter, Vildheks)”Suveræn underholdning!” Jakob Stegelmann (Troldspejlet)www.taynikma.dk

 • af Merlin P. Mann & Morten Munster
  129,95 kr.

  Morten er en helt normal ung mand, der bare så gerne vil leve et helt normalt liv. Desværre har han Danmarks måske mest tossede familie, og det hele bliver endnu værre, da han redder hunden Bubbi, som har en ret speciel personlighed og i øvrigt bliver jagtet af den gale videnskabsmand, der gjorde Bubbi til verdens eneste talende hund!Hæsblæsende action og en perlerække af gakkede optrin inspireret af Morten Münsters ultrapopulære YouTube-videoer om "Bubbi, den talende hund”.

 • af Merlin P. Mann
  145,95 - 159,95 kr.

  Rane og kongedatteren Gunhild har rejst frem og tilbage i tiden for at genskabe danmarkshistorien, men da Gunhild ikke vil tilbage til sin uvisse skæbne som forældreløs i middelalderen, ringer alarmklokkerne endnu en gang. I et desperat forsøg på at forhindre historien i at gentage sig, tager Rane og Gunhild et lille spring frem i tiden, men møder hurtigt overvældende konsekvenser.En skoletur til M/S Museet for Søfart i Helsingør afslører, at noget er helt galt, for historien bag et gammelt skibsvrag fra 1600-tallet ved navn Elefanten, er pludselig udvisket og glemt. Meget mod deres vilje er Rane og Gunhild nødt til at rejse tilbage til en tid med enorme sejlskibe og årelange dødsensfarlige sørejser syd om Afrika for at nå til Indien og den danske handelsby Trankebar. De vover mere end livet i jagten på hemmeligheden bag skibet Elefanten.De opdager dog også, at der gemmer sig mere end mørke under dækket på de gamle sejlskibe i kolonialiseringens tidsalder. Enhver handel har sin pris. En pris, der regnes i menneskeliv. Og samtidig er en gammel kraft på vej til at bryde sine lænker og udfordre historien, som vi kender den.

 • af Camilla Wandahl, Sigurd Barrett, Thomas Skov, mfl.
  145,95 - 173,95 kr.

  Alle med børn i højtlæsningsalderen kender situationen: Barnet vil have yndlingshistorien læst højt. Igen. Og lige så sjovt og hyggeligt, det kan være at genbesøge kendte universer, lige så udfordrende kan det være at læse den samme historie højt for 117. gang.Én gang til! byder på en række gendigtninger, der vil vække både børns og voksnes interesse for de fortællinger, forfatterne selv har fået læst højt et utal af gange og nu har gendigtet med et personligt twist, en mere moderne pointe eller et glimt i øjet, der vender det hele lidt på hovedet.Vi skal blandt andet møde Harry, der er kommet i familiepleje, fordi kommunen hørte, han boede i et kosteskab, men nu er invitationen til Hogwart desværre gået tabt i posten. Vi skal høre eventyret om Arthur, sværdet i stenen og de beskidte underhylere, om Alice i skaterland, og så bliver vi heller ikke snydt for hverken gendigtninger af H.C. Andersen eller Astrid Lindgren.En gang til indeholder:Hugo - det lille havmonster af Camilla WandahlAlice i Skaterland af Merlin P. MannArthur og sværdet i stenen – eller historien om dengang ridder John fik som fortjent af Jeanette VarbergIgendigtning af HC Andersens Noget af Sigurd BarrettHenrik Potter og postvæsnets forbandelse af Thomas SkovEn ven i baghaven, en hyldest til Ronja Røverdatter af Mille Gori

 • af Jan Kjær & Merlin P. Mann
  98,95 kr.

  Endelig har Koto, Monto, Artan og Sarina nået Fyrstindens fæstning, men intet er, som de havde troet. Hvem er ven? Hvem er fjende? Findes Den Ene Taytan? Og hvem skal kæmpe Den Sidste Kamp?•••Dobbelt Orlaprisvinder•••”Der er et før og et efter denne serie. Åbner døren til et helt nyt land.” Steffen Larsen (Politiken)•••”En helt ny måde at fortælle på er skabt.” Lene Kaaberbøl (Skammerens datter, Vildheks)•••”Suveræn underholdning!” Jakob Stegelmann (Troldspejlet)•••www.taynikma.dk

 • af Jan Kjær & Merlin P. Mann
  218,95 kr.

  Den kendte og elskede Taynikma serie af Jan Kjær og Merlin P. Mann er tilgængelig igen. Tag med Koto, Sarina og de andre unge mennesker på hæsblæsende eventyr fyldt med action, magi og spændende udfordringer. Og som altid er der ekstramateriale bagerst i alle bøgerne.

 • af Jan Kjær & Merlin P. Mann
  218,95 kr.

  Den kendte og elskede Taynikma serie af Jan Kjær og Merlin P. Mann er tilgængelig igen. Tag med Koto, Sarina og de andre unge mennesker på hæsblæsende eventyr fyldt med action, magi og spændende udfordringer. Og som altid er der ekstramateriale bagerst i alle bøgerne.

 • af Jan Kjær & Merlin P. Mann
  234,95 kr.

  Den kendte og elskede Taynikma serie af Jan Kjær og Merlin P. Mann er tilgængelig igen. Tag med Koto, Sarina og de andre unge mennsker på hæsblæsende eventyr fyldt med action, magi og spændende udfordringer. Og som altid er der ekstramateriale bagerst i alle bøgerne.

 • af Jan Kjær & Merlin P. Mann
  234,95 kr.

  Den kendte og elskede Taynikma serie af Jan Kjær og Merlin P. Mann er tilgængelig igen. Tag med Koto, Sarina og de andre unge mennsker på hæsblæsende eventyr fyldt med action, magi og spændende udfordringer. Og som altid er der ekstramateriale bagerst i alle bøgerne.

 • af Jan Kjær & Merlin P. Mann
  234,95 kr.

  Den kendte og elskede Taynikma serie af Jan Kjær og Merlin P. Mann er tilgængelig igen. Tag med Koto, Sarina og de andre unge mennsker på hæsblæsende eventyr fyldt med action, magi og spændende udfordringer. Og som altid er der ekstramateriale bagerst i alle bøgerne.

 • af Jan Kjær & Merlin P. Mann
  234,95 kr.

  Den kendte og elskede Taynikma serie af Jan Kjær og Merlin P. Mann er tilgængelig igen. Tag med Koto, Sarina og de andre unge mennsker på hæsblæsende eventyr fyldt med action, magi og spændende udfordringer. Og som altid er der ekstramateriale bagerst i alle bøgerne.

 • af Jan Kjær & Merlin P. Mann
  234,95 kr.

  Den kendte og elskede Taynikma serie af Jan Kjær og Merlin P. Mann er tilgængelig igen. Tag med Koto, Sarina og de andre unge mennesker på hæsblæsende eventyr fyldt med action, magi og spændende udfordringer. Og som altid er der ekstramateriale bagerst i alle bøgerne.

 • af Jan Kjær & Merlin P. Mann
  144,95 kr.

  Teneboreas riddere har tæmmet skyggebæsterne, og deres hær truer hele Tayklanien. Monto vil møde dem i åben krig, men Frue Luana har skjulte planer og hemmeligheder, som ikke engang Sarina kender. Kan man stole på nogen i kampen mod det uendelige mørke?•••Dobbelt Orlaprisvinder•••”Der er et før og et efter denne serie. Åbner døren til et helt nyt land.” Steffen Larsen (Politiken)•••”En helt ny måde at fortælle på er skabt.” Lene Kaaberbøl (Skammerens datter, Vildheks)•••”Suveræn underholdning!” Jakob Stegelmann (Troldspejlet)•••www.taynikma.dk

 • af Jan Kjær & Merlin P. Mann
  144,95 kr.

  Artan er mod sin vilje blevet general, og nu ligger Tayklaniens skæbne pludselig i hans hænder. Monto og Sarina er fanget i et uovervindeligt mørke, mens Koto er på vej mod Skyggekongens slot, hvor en grusom sandhed venter. Alle vil de snart stå overfor det sværeste valg i deres liv!•••Dobbelt Orlaprisvinder•••”Der er et før og et efter denne serie. Åbner døren til et helt nyt land.” Steffen Larsen (Politiken)•••”En helt ny måde at fortælle på er skabt.” Lene Kaaberbøl (Skammerens datter, Vildheks)•••”Suveræn underholdning!” Jakob Stegelmann (Troldspejlet)•••www.taynikma.dk

 • af Jan Kjær & Merlin P. Mann
  98,95 kr.

  De mørke kræfter i Skyggeskoven splittede de fire unge klankæmpere, og Sarina må nu gå sine egne veje. En grufuld skæbne ligger og venter på hende – ikke i mørket, men i Lyset …Dobbelt Orlaprisvinder”Der er et før og et efter denne serie. Åbner døren til et helt nyt land.” Steffen Larsen (Politiken)”En helt ny måde at fortælle på er skabt.” Lene Kaaberbøl (Skammerens datter, Vildheks)”Suveræn underholdning!” Jakob Stegelmann (Troldspejlet)www.taynikma.dk

 • af Jan Kjær & Merlin P. Mann
  98,95 kr.

  Oprørsklanerne ligger i ruiner. Koto og hans venner er nu landets eneste håb i kampen mod Fyrstinden, men da Koto finder ud af, at hans forældre er truet af Henzel og Vogterne, må han gøre alt for at redde dem. Desværre venter der ham et snedigt komplot, en dødelig fælde og en skov af ondskabsfuldt mørke!

 • af Jan Kjær & Merlin P. Mann
  98,95 kr.

  Oprørsklanerne ligger i ruiner. Koto og hans venner er nu landets eneste håb i kampen mod Fyrstinden, men da Koto finder ud af, at hans forældre er truet af Henzel og Vogterne, må han gøre alt for at redde dem. Desværreventer der ham et snedigt komplot, en dødelig fælde og en skov af ondskabsfuldt mørke!

 • af Jan Kjær & Merlin P. Mann
  98,95 kr.

  Mester Gekko har ført Koto og hans to venner, Monto og Artan ned til Den Hemmelige Arena. En profeti skal udsiges, og et nyt oprør samles. Men planen slår fejl, og mens klanerne strides, lurer en endnu større fare. Snart viser Vogterne deres sande magt. Klanerne må stå sammen – eller blive knust for altid!”Der er et før og et efter denne serie. Åbner døren til et helt nyt land.” Steffen Larsen (Politiken)

 • af Jan Kjær & Merlin P. Mann
  98,95 kr.

  Mester Gekko har ført Koto og hans to venner, Monto og Artan ned til Den Hemmelige Arena. En profeti skal udsiges, og et nyt oprør samles. Men planen slår fejl, og mens klanerne strides, lurer en endnu større fare. Snart viser Vogterne deres sande magt. Klanerne må stå sammen – eller blive knust for altid!”Der er et før og et efter denne serie. Åbner døren til et helt nyt land.” Steffen Larsen (Politiken)

 • af Jan Kjær & Merlin P. Mann
  98,95 kr.

  Koto har været i hård træning som tyv, men selv med sin magiske Taynikma kan han ikke være sikker på at klare de missioner, der ligger og venter. Han får stærkt brug for hjælp i mødet med ondskabsfulde solvagter og nådesløse væsner i ældgamle labyrinter. Nu bliver det alvor. Dødeligt alvor.Dobbelt Orlaprisvinder”Der er et før og et efter denne serie. Åbner døren til et helt nyt land.” Steffen Larsen (Politiken)”En helt ny måde at fortælle på er skabt.” Lene Kaaberbøl (Skammerens datter, Vildheks)”Suveræn underholdning!” Jakob Stegelmann (Troldspejlet)www.taynikma.dk

 • af Jan Kjær & Merlin P. Mann
  98,95 kr.

  Koto har været i hård træning som tyv, men selv med sin magiske Taynikma kan han ikke være sikker på at klare de missioner, der ligger og venter. Han får stærkt brug for hjælp i mødet med ondskabsfulde solvagter og nådesløse væsner i ældgamle labyrinter. Nu bliver det alvor. Dødeligt alvor.Dobbelt Orlaprisvinder”Der er et før og et efter denne serie. Åbner døren til et helt nyt land.” Steffen Larsen (Politiken)”En helt ny måde at fortælle på er skabt.” Lene Kaaberbøl (Skammerens datter, Vildheks)”Suveræn underholdning!” Jakob Stegelmann (Troldspejlet)www.taynikma.dk

 • af Jan Kjær & Merlin P. Mann
  98,95 kr.

  Drengen Koto må drage alene ind til den store by for at sælge et arvestykke – ellers bliver hans familie sat på gaden. Men det er ikke noget almindeligt arvestykke, og snart er Koto viklet ind i et skyggefuldt komplot med onde soldater, snedige mestertyve og grumme underjordiske monstre.Dobbelt Orlaprisvinder”Der er et før og et efter denne serie. Åbner døren til et helt nyt land.” Steffen Larsen (Politiken)”En helt ny måde at fortælle på er skabt.” Lene Kaaberbøl (Skammerens datter, Vildheks)”Suveræn underholdning!” Jakob Stegelmann (Troldspejlet)www.taynikma.dk

 • af Jan Kjær & Merlin P. Mann
  46,95 kr.

  Toron er mester-kriger med en magisk taynikma. Han leder efter sin familie, da han ender i en slave-lejr ved en mine. Nu må han kæmpe for livet sammen med pigen fra minen.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.