Udvidet returret til d. 31. januar 2023

Bubbi bliver f****** stjerne - Merlin P. Mann - E-bog

Bag om Bubbi bliver f****** stjerne

Bubbi er tilbage! Ritta er fast besluttet på at gøre Bubbi ti l stjerne på YouTube og tjene en masse penge. Morten vil helst bare have, at det hele skal være helt normalt. Men pludselig er Bubbi på vej i en flyver til Hollywood, og nu tager det hele en meget uventet drejning. For Morten og Ritta må følge efter for at redde Bubbi ud af kløerne på den gale professor Vortex, der igen har luskede planer med verdens eneste talende hund. BUBBI-serien er skrevet af en af Danmarks største youtubere, Morten Muünster, og børnebogsforfatter Merlin P. Mann ( Taynikma).

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788772008523
  • Udgivet:
  • 20. August 2018
  • Straks på e-mail.

Online pris

  • BLACK NOVEMBER

Fordelspris

Beskrivelse af Bubbi bliver f****** stjerne

Bubbi er tilbage! Ritta er fast besluttet på at gøre Bubbi til stjerne på YouTube og tjene en masse penge. Morten vil helst bare have, at det hele skal være helt normalt. Men pludselig er Bubbi på vej i en flyver til Hollywood med en mærkelig agent, og da det viser sig, at det er den onde professor Vortex, der står bag, tager det hele pludselig en meget uventet drejning. Nu må Morten og Ritta redde Bubbi ud af kløerne på den gale professor, men det er ikke så nemt, for professoren har luskede planer med verdens eneste talende hund! Bubbi bliver f****** stjerne er den hæsblæsende opfølger til hittet Bubbi den talende hund. Den 22. oktober 2018 følger nr. 3 i serien: Bubbi i vildmarken. BUBBI-serien er skrevet af en af Danmarks allerstørste youtubere, Morten Münster og børnebogsforfatter Merlin P. Mann (Taynikma).

Forlagets beskrivelse af Bubbi bliver f****** stjerne

Bubbi er tilbage! Ritta er fast besluttet på at gøre Bubbi til stjerne på YouTube og tjene en masse penge. Morten vil helst bare have, at det hele skal være helt normalt. Men pludselig er Bubbi på vej i en flyver til Hollywood med en mærkelig agent, og da det viser sig, at det er den onde professor Vortex, der står bag, tager det hele pludselig en meget uventet drejning. Nu må Morten og Ritta redde Bubbi ud af kløerne på den gale professor, men det er ikke så nemt, for professoren har luskede planer med verdens eneste talende hund!

Bubbi bliver f****** stjerne er den hæsblæsende opfølger til hittet Bubbi den talende hund.
Den 22. oktober 2018 følger nr. 3 i serien: Bubbi i vildmarken.

BUBBI-serien er skrevet af en af Danmarks allerstørste youtubere, Morten Münster og børnebogsforfatter Merlin P. Mann (Taynikma).

Brugerbedømmelser af Bubbi bliver f****** stjerneFind lignende bøger
Bogen Bubbi bliver f****** stjerne findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.