Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger af Ole Anand

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • af Ole Anand
  97,95 kr.

  VELKOMMEN til den anden bog i rækken af talemåder, hvor 25 af de mest kendte danske talemåder bliver forklaret.LÆS DEN for dig selv, eller slå to fluer med ét smæk og læs den med dine forældre - måske kunne de også blive klogere?Læs også første bog: Det er bare noget man siger

 • af Ole Anand
  144,95 kr.

  VELKOMMEN til den anden bog i rækken af talemåder, hvor 25 af de mest kendte danske talemåder bliver forklaret.LÆS DEN for dig selv, eller slå to fluer med ét smæk og læs den med dine forældre – måske kunne de også blive klogere?Læs også første bog: Det er bare noget man siger

 • - Overleveringen du aldrig fik
  af Ole Anand
  45,95 - 135,95 kr.

  Tør øjnene som nybagt far, genkend situationerne som rutineret far - og få dig et godt grin. Uanset hvad skal du nok klare den! Hermed en håndbog ud i faderskabet, som du enten kan hive frem efter 1 måned, 3 mdr. eller et halvt år efter dit barns fødsel. Tag rådene til dig eller lad vær. Du får her en letfordøjelig og meget brugbar erfaringshistorie, skrevet i en humoristisk, dog empatisk og lad os bare sige det: Mandig stil! Uddrag fra forordet: "Nu har jeg aldrig været den bedste til at bede om hjælp, men det er jeg kommet efter. Det tog lidt tid at indrømme, men vi havde en halvhård start med dette vores første barn. Især var den hård for moderen. Vi havde brug for hjælp, og det fik vi. Derfor føler jeg også, at jeg skylder at give lidt tilbage på en eller anden måde. Og bogen her er da en start." Der er nok mange derude, der har haft børn længe, som vil grine af mine frustrationer, men jeg er sikker på der også er nogle der vil sætte pris på det, og jeg skriver jo netop dette af to grunde: For selv at komme ud med frustrationerne. For at dele dem og bekræfte evt. ubekræftede forældre, specielt fædre, i at de ikke er ene om disse frustrationer. God læselyst, kære farmand!

 • af Ole Anand
  88,95 kr.

  Vores sprog er fyldt med underlige udtryk, som de voksne går og siger hele tiden. Nu kan du endelig blive klogere på, hvad mor egentlig mener, når hun for eksempel siger, at far “trækker torsk i land”.I denne bog får du nemlig hele 25 af de mest kendte talemåder i det danske sprog – og forhåbentlig får du “blod på tanden” efter mere …Go’ fornøjelse!

 • af Ole Anand
  29,95 kr.

  Anden del af dagbogs-serien fra den legendariske pilgrimsrute "Camino de Santiago" i det nordlige Spanien.En kompakt, udførlig og ikke mindst humoristisk guide - med masser af rutekort, links, budgetforslag og andre små overraskelser undervejs.I denne anden del i serien går vi med forfatteren fra Najera i vindistriktet Rioja til den gamle katedralby Burgos i Spaniens største region Castilla y Leon.PERFEKT TIL DIG, DER HAR VALGT AT TAGE CAMINOEN I ETAPER.Husk: Hvis du ikke allerede har læst Del 1, kan downloade en gratis smagsprøve af den ved at søge på "Camino uddrag", så du kan få lov at se skrivestilen for serien, inden du køber en eller flere af bøgerne.NB! Der vil I samtlige af seriens bøger forekomme noget af det samme indhold i forordet samt i den afsluttende praktiske info, idet de skal kunne læses seperat.Forfatterens egen anbefaling:Køb den - i Caminoens ånd: billigt - lige her! Download den med det samme. Læs den inden eller og tag den med dig på dit foretrukne apparat. Brug den som opslagsbog eller godnathistorier på farten. Få dig et godt grin og lad dig samtidig inspirere. Vi har alle brug for inspiration. Og der er i øvrigt ingen garanti for WiFi på vejen til Santiago ;-)P.S.: 2. del er lidt kortere end 1. del, da gåturen denne gang også var kortere. Derfor også en billigere pris.

 • af Ole Anand
  36,95 kr.

  NB! Du kan finde et GRATIS uddrag af bogen ved at søge på "Camino Dagbog (uddrag)". En kompakt, udførlig og ikke mindst humoristisk guide - med masser af rutekort, links, budgetforslag og andre små overraskelser undervejs - til dig, der går og overvejer at begive dig afsted på en af de mest berømte vandreture i verden; den legendariske pilgrimsrute Camino de Santiago i det nordlige Spanien.I denne første del i serien går vi med forfatteren på den hårdeste del af "caminoen" fra det oprindelige startpunkt Saint Jean Pied de Port i den franske del af Pyrenæerne, over grænsen og ned gennem vindistriktet Rioja til byen Najera i Spanien.PERFEKT TIL DIG, DER ENTEN SKAL PÅ CAMINOEN FOR FØRSTE GANG - ELLER DIG, DER BARE TAGER DEN I ETAPER. Forfatterens egen anbefaling:Køb den - i Caminoens ånd: billigt - lige her! Download den med det samme. Læs den inden eller og tag den med dig på dit foretrukne apparat. Brug den som opslagsbog eller godnathistorier på farten. Få dig et godt grin og lad dig samtidig inspirere. Vi har alle brug for inspiration. Og der er i øvrigt ingen garanti for WiFi på vejen til Santiago ;-)Buen Camino!(Anden del kommer snart)

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.