Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Fra Far Til Far - Ole Anand - E-bog

- Overleveringen du aldrig fik

Bag om Fra Far Til Far

Tør øjnene som nybagt far, genkend situationerne som rutineret far - og få dig et godt grin. Uanset hvad skal du nok klare den! Hermed en håndbog ud i faderskabet, som du enten kan hive frem efter 1 måned, 3 mdr. eller et halvt år efter dit barns fødsel. Tag rådene til dig eller lad vær. Du får her en letfordøjelig og meget brugbar erfaringshistorie, skrevet i en humoristisk, dog empatisk og lad os bare sige det: Mandig stil! Uddrag fra forordet: "Nu har jeg aldrig været den bedste til at bede om hjælp, men det er jeg kommet efter. Det tog lidt tid at indrømme, men vi havde en halvhård start med dette vores første barn. Især var den hård for moderen. Vi havde brug for hjælp, og det fik vi. Derfor føler jeg også, at jeg skylder at give lidt tilbage på en eller anden måde. Og bogen her er da en start." Der er nok mange derude, der har haft børn længe, som vil grine af mine frustrationer, men jeg er sikker på der også er nogle der vil sætte pris på det, og jeg skriver jo netop dette af to grunde: For selv at komme ud med frustrationerne. For at dele dem og bekræfte evt. ubekræftede forældre, specielt fædre, i at de ikke er ene om disse frustrationer. God læselyst, kære farmand!

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788771880038
  • Udgivet:
  • 30. Marts 2017
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af Fra Far Til Far

Tør øjnene som nybagt far, genkend situationerne som rutineret far - og få dig et godt grin. Uanset hvad skal du nok klare den!

Hermed en håndbog ud i faderskabet, som du enten kan hive frem efter 1 måned, 3 mdr. eller et halvt år efter dit barns fødsel.
Tag rådene til dig eller lad vær.

Du får her en letfordøjelig og meget brugbar erfaringshistorie, skrevet i en humoristisk, dog empatisk og lad os bare sige det: Mandig stil!

Uddrag fra forordet:
"Nu har jeg aldrig været den bedste til at bede om hjælp, men det er jeg kommet efter. Det tog lidt tid at indrømme, men vi havde en halvhård start med dette vores første barn. Især var den hård for moderen.
Vi havde brug for hjælp, og det fik vi. Derfor føler jeg også, at jeg skylder at give lidt tilbage på en eller anden måde. Og bogen her er da en start."

Der er nok mange derude, der har haft børn længe, som vil grine af mine frustrationer, men jeg er sikker på der også er nogle der vil sætte pris på det, og jeg skriver jo netop dette af to grunde: For selv at komme ud med frustrationerne.
For at dele dem og bekræfte evt. ubekræftede forældre, specielt fædre, i at de ikke er ene om disse frustrationer.

God læselyst, kære farmand!

Brugerbedømmelser af Fra Far Til FarFind lignende bøger
Bogen Fra Far Til Far findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.