Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger af Ole Tornbjerg

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • af Ole Tornbjerg
  123,95 kr.

  Drengen fra Godhavn handler om den trettenårige Kalle Skjold, hvis liv ændres for altid, da han på en tilsyneladende almindelig forårsdag, bliver passet op af to mænd fra børneværnet. De to mænd tager Kalle med til drengehjemmet Godhavn, hvor han nu, uden egentlig at vide hvorfor, skal tilbringe sin tid. Kalle bliver konfronteret med en brutal virkelighed, som alle ville ønske at være foruden. På drengehjemmet styres man nemlig med rå vold og strenge regler. De halvtreds drenge, der er klemt sammen på meget lidt plads, lever en tilværelse, der ene og alene går ud på at overleve. På drengehjemmet Godhavn hersker et voldsomt hierarki, som den dæmoniske og karismatiske forstander Christian Bang befinder sig i toppen af. Imens drengene bliver udsat for både psykisk og fysisk vold, tænker Kalle på, hvordan han kan komme væk og hjem til sin mor. Det er bare ikke så nemt, når først man har sat sine ben på Godhavn. Drengen fra Godhavn er en barsk fortælling, der er inspireret af virkelige hændelser, som fandt sted på drengehjemmet Godhavn i Nordsjælland i 1960´erne. Bogen er skrevet af den danske krimiforfatter Ole Tornbjerg, der nok er bedst kendt for sine krimibøger skrevet i samarbejde med konen Jeanette Øbro. Ole Tornbjerg er, som forfatter, optaget af menneskelige dramaer samt menneskers psykologi, bevæggrunde og begær. Denne fascination må man sige kommer til udtryk i Drengen fra Godhavn, der på en unik måde skildrer drengehjemmet og dets beboere. Personbeskrivelserne er således skræmmende troværdige, hvilket gør Drengen fra Godhavn til bog, der bare må læses.

 • af Christian Mørk, Anna Grue, Elsebeth Egholm, mfl.
  72,95 - 73,95 kr.

  Syv af Danmarks mest populære og bedst sælgende krimi- og spændingsforfattere har skrevet nervepirrende historier til samlingen Liv for liv. Forfatterne har fået frie hænder i skriveprocessen, og det har givet seks meget forskellige spændingshistorier om blandt andet terror i en lufthavn, koldblodig hævn og kidnapning. Nogle af forfatterne har valgt at følge op på de allerede eksisterende persongallerier fra deres spændingsserier, mens andre har besluttet sig for at skrive helt nyt. Fælles for historierne er naturligvis, at de har et spændingsplot. Det, der i øvrigt gør samlingen unik, er, at såvel forfattere som forhandlere og forlag har valgt at donere en del af overskuddet fra salget af bogen til Dansk Flygtningehjælp.

 • af Ole Tornbjerg & Jeanette Øbro
  165,95 kr.

  Er det et selvmord, eller skal det bare se sådan ud? Sådan spørger efterforskerne hinanden, da en mand bliver fundet hængt på Kalvebod Fælled på Amager. Det varer ikke længe, før mandens død kædes til Katrine Wraas efterforskning af voldtægtssager, og brik for brik får hun samlet et puslespil, der viser en forbindelse mellem en lang række sager, hvor mænd, der tidligere har været sigtet for voldtægt, er blevet fundet døde under mystiske og umiddelbart uforklarlige omstændigheder. Katrine og hendes efterforskningsteam sætter jagten ind på de gerningspersoner, der tilsyneladende har lagt en klar strategi for deres mission.

 • af Ole Tornbjerg
  222,95 kr.

  Lys over folket er et fængslende ægteskabsdrama om kærlighed, frigørelse og ødelæggende traumer.Året er 1967. Eskild og Gudrun Birkedal bliver ansat som forstanderpar på den konkurstruede Bauneholm Højskole i Nordjylland. I en årrække har elevtallet været i frit fald, og Eskild og Gudruns opgave er at modernisere skolen, så den kan tiltrække en ny type elever: de unge fra byerne. Eskild og Gudrun går håbefuldt og idealistisk til opgaven og forestiller sig deres lange, lyse fremtid sammen på skolen. Men de står hurtigt i problemer til halsen. De skal håndtere de unges svære personlige problemer, elever og læreres oprør mod forstanderparrets autoritet, alkoholmisbrug, hash og stoffer og en økonomi, der hænger i laser. Og samtidig skal de forsøge at holde fast i sig selv og hinanden midt i en brydningstid med ungdomsoprør og kvindefrigørelse, hvor det hurtigt viser sig, at ikke kun skolen, men hele verden er forandret – måske for altid.

 • af Ole Tornbjerg
  8,95 kr.

  Ole Tornbjerg har skrevet romanen Drengen fra Godhavn, som blev udgivet i 2015. I denne uge er Tid til bøger taget med Ole ud for at besøge to af de mænd han har ladet sig inspirere af i historien om hovedpersonen Kalles ophold på børnehjemmet Godhavn. Bogen blev genudgivet efter Poul Erik Rasmussen, Arne Roel Jørgensen og alle de andre anbragte mænd fik en undskyldning af staten og det skal fejres på behørig vis hjemme hos Poul. Tilrettelagt af Elisabeth EskildsenVært: Janus Camara

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.