Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger af Ole Tornbjerg

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • af Christian Mørk, Anna Grue, Elsebeth Egholm, mfl.
  72,95 kr.

  Syv af Danmarks mest populære og bedst sælgende krimi- og spændingsforfattere har skrevet nervepirrende historier til samlingen Liv for liv. Forfatterne har fået frie hænder i skriveprocessen, og det har givet seks meget forskellige spændingshistorier om blandt andet terror i en lufthavn, koldblodig hævn og kidnapning. Nogle af forfatterne har valgt at følge op på de allerede eksisterende persongallerier fra deres spændingsserier, mens andre har besluttet sig for at skrive helt nyt. Fælles for historierne er naturligvis, at de har et spændingsplot. Det, der i øvrigt gør samlingen unik, er, at såvel forfattere som forhandlere og forlag har valgt at donere en del af overskuddet fra salget af bogen til Dansk Flygtningehjælp.

 • af Ole Tornbjerg
  132,95 kr.

  Drengen fra Godhavn handler om den trettenårige Kalle Skjold, hvis liv ændres for altid, da han på en tilsyneladende almindelig forårsdag, bliver passet op af to mænd fra børneværnet. De to mænd tager Kalle med til drengehjemmet Godhavn, hvor han nu, uden egentlig at vide hvorfor, skal tilbringe sin tid. Kalle bliver konfronteret med en brutal virkelighed, som alle ville ønske at være foruden. På drengehjemmet styres man nemlig med rå vold og strenge regler. De halvtreds drenge, der er klemt sammen på meget lidt plads, lever en tilværelse, der ene og alene går ud på at overleve. På drengehjemmet Godhavn hersker et voldsomt hierarki, som den dæmoniske og karismatiske forstander Christian Bang befinder sig i toppen af. Imens drengene bliver udsat for både psykisk og fysisk vold, tænker Kalle på, hvordan han kan komme væk og hjem til sin mor. Det er bare ikke så nemt, når først man har sat sine ben på Godhavn. Drengen fra Godhavn er en barsk fortælling, der er inspireret af virkelige hændelser, som fandt sted på drengehjemmet Godhavn i Nordsjælland i 1960´erne. Bogen er skrevet af den danske krimiforfatter Ole Tornbjerg, der nok er bedst kendt for sine krimibøger skrevet i samarbejde med konen Jeanette Øbro. Ole Tornbjerg er, som forfatter, optaget af menneskelige dramaer samt menneskers psykologi, bevæggrunde og begær. Denne fascination må man sige kommer til udtryk i Drengen fra Godhavn, der på en unik måde skildrer drengehjemmet og dets beboere. Personbeskrivelserne er således skræmmende troværdige, hvilket gør Drengen fra Godhavn til bog, der bare må læses.

 • af Ole Tornbjerg
  187,95 - 222,95 kr.

  1967. Ægteparret Eskild og Gudrun tiltræder som forstanderpar på den traditionsrige Bauneholm Højskole i Nordjylland. Fulde af forventning kaster de sig over opgaven med at tiltrække flere elever og skabe et sted, hvor den nye tids unge kan blomstre i en kultur af frisind, forandring og fællesskab. Men parret står hurtigt i problemer til halsen. Eleverne og lærerstaben udfordrer deres autoritet, alkoholmisbrug, hash og stoffer plager sammenholdet, og skolens økonomi hænger i laser. Samtidig skal Eskild og Gudrun forsøge at holde fast i sig selv og deres lille familie midt i en brydningstid, hvor det viser sig, at ikke kun skolen, men hele samfundet er under forandring – måske for altid.Lys over folket er et ægteskabsdrama om kærlighed, frisind, magt og afmagt, og om skygger fra fortiden, der truer med at ødelægge alt.

 • af Ole Tornbjerg
  8,95 kr.

  Ole Tornbjerg har skrevet romanen Drengen fra Godhavn, som blev udgivet i 2015. I denne uge er Tid til bøger taget med Ole ud for at besøge to af de mænd han har ladet sig inspirere af i historien om hovedpersonen Kalles ophold på børnehjemmet Godhavn. Bogen blev genudgivet efter Poul Erik Rasmussen, Arne Roel Jørgensen og alle de andre anbragte mænd fik en undskyldning af staten og det skal fejres på behørig vis hjemme hos Poul. Tilrettelagt af Elisabeth EskildsenVært: Janus Camara

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.