Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger af Pernille Bønløkke Toustrup

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • - En kamp mod den syge ost
  af Anders Morgenthaler & Mikael Wulff
  77,95 - 132,95 kr.

  De komplet identiske og helt igennem vanvittige femlinger Allan, Allan, Allan, Allan og Allan bor på Düsseldorf Allé, hvor de nyder livet og hver dag finder på mindst 1.000 påhit, som intet menneske tidligere har udtænkt.Men en dag flytter familien Nikolajsen ind i nummer 16 med en ekstremt klam ost, der stinker så fælt, at den hurtigt ødelægger humøret for alle beboerne på den ellers så farverige og glade villavej. Femlingerne beslutter sig for, at familien Nikolajsen og osten må drives væk fra kvarteret, så alt igen kan blive normalt vanvittigt. Men det er ikke nemt, for osten er så klam, at den næsten bliver levende og truer med at tilintetgøre Düsseldorf Allé, som var den en altødelæggende biokemisk bombe.

 • af Pernille Bønløkke Toustrup
  130,95 kr.

  "Karlas fantalastiske følelsesstafet" er en historie, der viser, hvordan vi påvirker hinanden med vores humør, når vi er sammen. I en sjov og genkendelig fortælling giver Karla og hendes venner en følelse videre til hinanden - nogle gange med vilje, andre gange helt utilsigtet. Men i Karlas klasse er der heldigvis plads til både store, små og fantalastiske følelser.Bogen er skrevet af Pernille Bønløkke Toustrup og gennemillustreret i farver af Martin Jørgensen, baseret på animationsserien, Karlas fantalastiske klasse, der er skabt af Tor Fruergaard og Michael Hegner, kendt fra DR.

 • af Pernille Bønløkke Toustrup
  137,95 kr.

  Hvad vil det sige at være en god ven? "Karlas fantalastiske bog om venskab" er en højtlæsningsbog fuld af sjove og genkendelige hverdagsdilemmaer, som de ser ud for kyllingen Karla. Hvert kapitel fortæller en historie om en dag blandt vennerne i Karlas klasse - her er alle forskellige, men der er heldigvis plads til at være lige så fantalastisk, som man vil!Historierne er skrevet af Pernille Bønløkke Toustrup, baseret på episoder fra animationsserien, Karlas fantalastiske klasse, af Tor Fruergaard og Michael Hegner, kendt fra FredagsTamTam på DR.

 • af Anders Morgenthaler, Mikael Wulff & Pernille Bønløkke Toustrup
  147,95 - 153,95 kr.

  Luk vinduerne! Lås dørene! Gem dine elskede kæledyr og værdifulde ejedele! Her kommer endnu et eventyr med de bindegale, ekstatiske, evigt sitrende femlinger!En dag da Allan, Allan, Allan, Allan og Allan er i gang med at samle ingredienser til en smoothie, der kan udløse akut forældreallergi, kommer de til at kidnappe en meget gammel dame ved navn Hjørdis. Hun ligner ved første øjekast en helt almindelig pensionist, der elsker fyldte chokolader og billedalbum med nuttede børnebørn, men det viser sig hurtigt, at Hjørdis ikke er en hvilken som helst olding. Før femlingerne har set sig om, har den gamle dame både startet et rockerslagsmål, smadret et advokatkontor og næstne savet en udskyldig teenager midtover.Allanerne finder ud af at de kun kan lokke Hjørdis ned i deres smoothie, hvis de hjælper hende med at finde en gammel ven ved navn Inger. Men hvem er denne Inger, og hvad laver hun i Zoologisk Have?

 • af Lakserytteren & Pernille Bønløkke Toustrup
  177,95 kr.

  På vej til skolens årlige halloweenfest dør Hjalte på en virkelig kikset måde, og ved en fejl ryger han ned i Helvede i stedet for til Himlen. Her møder han Satan, som heldigvis er til at forhandle med. Hvis Hjalte lover at fixe et par småting for Satan oppe på Jorden, får han gengæld livet tilbage. Det lyder da som den helt perfekte deal… Gør det ik?Konglekøteren fra Helvede er første bog i en helt ny gyserserie med glimt i øjet. Skrevet af den populære YouTuber, Lakserytteren, og Pernille Bønløkke Toustrup.

 • af Sophie Souid & Pernille Bønløkke Toustrup
  Stream i Appen

  Sjov og varm serie om den hørehæmmede Holly, der har superhørelse. Sammen med sine venner Magnus og Jose kan Holly bruge sin nye evne til at løse mysterier.I tredje bind i serien om de tre heltemodige venner, Holly, Jose og Magnus, er det Jose, som har brug for Hollys superhørelse til at hjælpe sin storebror Kian, der er havnet i store problemer.En psykosjælden og meget værdifuld tigerkriger fra 1968 er forsvundet fra superhelte-antikbutikken, hvor Kian arbejder som bud - og Kian har fået skylden. Da Holly, Jose og Magnus vil hjælpe Kian med at bevise sin uskyld, bliver de dog hurtigt viklet ind i en omfattende bedragerisag om superhelteantikviteter, der trækker tråde over hele byen og står over for et mysterium, der kræver mere end bare mod og superevner at løse. For pludselig er Hollys superhøreapparat i høj kurs blandt skumle typer, og samtidig med at vennerne skal opklare mysteriet om den forsvundne tigerfigur, jagtes Holly gennem byen.Hvem har sladret om hendes superevne? Og hvem står bag de forsvundne, værdifulde superheltefigurer?

  Stream i Appen
 • af Sophie Souid & Pernille Bønløkke Toustrup
  186,95 kr.

  Sjov og varm serie om den hørehæmmede HOLLY, der har superhørelse. Sammen med sine venner MAGNUS og JOSE kan HOLLY bruge sin nye evne til at løse mysterier.I tredje bind i serien om de tre heltemodige venner, Holly, Jose og Magnus, er det Jose, som har brug for Hollys superhørelse til at hjælpe sin storebror Kian, der er havnet i store problemer.En psykosjælden og meget værdifuld tigerkriger fra 1968 er forsvundet fra superhelte-antikbutikken, hvor Kian arbejder som bud - og Kian har fået skylden. Da Holly, Jose og Magnus vil hjælpe Kian med at bevise sin uskyld, bliver de dog hurtigt viklet ind i en omfattende bedragerisag om superhelteantikviteter, der trækker tråde over hele byen og står over for et mysterium, der kræver mere end bare mod og superevner at løse. For pludselig er Hollys superhøreapparat i høj kurs blandt skumle typer, og samtidig med at vennerne skal opklare mysteriet om den forsvundne tigerfigur, jagtes Holly gennem byen.Hvem har sladret om hendes superevne? Og hvem står bag de forsvundne, værdifulde superheltefigurer?

 • af Sophie Souid & Pernille Bønløkke Toustrup
  Stream i Appen

  Sjov og varm serie om den hørehæmmede Holly, der pludselig udvikler superhørelse. Sammen med sine venner Magnus og Jose kan Holly bruge sin nye evne til at løse mysterier.Holly hører ikke helt så godt, så hendes mor slæber hende til ørelægen, og snart skal Holly bevæge sig rundt med et neongrønt høreapparat, som er svært at skjule fra klassekammeraterne. Det er heller ikke helt nemt at regulere apparatet, så Hollys fingernemme veninde Jose træder til.Om det er Joses fiksfakserier med høreapparatet, eller om Holly lige pludselig har udviklet superevner, er svært at sige, men med et har Holly udviklet superhørelse. Hun kan følge med i alle mulige samtaler, og snart går det op for hende, at en bombemand truer hendes skole.Kan Holly og hendes venner Magnus og Jose nå at stoppe ham, før skolen ryger i luften?

  Stream i Appen
 • af Sophie Souid & Pernille Bønløkke Toustrup
  Stream i Appen

  Sjov og varm serie om den hørehæmmede Holly, der pludselig udvikler superhørelse. Sammen med sine venner Magnus og Jose kan Holly bruge sin nye evne til at løse mysterier.Holly har så småt vænnet sig til at have høreapparat og er efterhånden ved at få kontrol over sin nye superhørelse. Så da hendes klassekammeraters ting pludselig begynder at forsvinde på lejrturen, ser Holly det som sin pligt, som en ægte superhelt, at løse mysteriet.Men selv med superhørelse skal Holly åbenbart stadig lære at lytte - mest til sig selv. For intet går som planlagt, og pludselig anklages Holly selv for at stå bag tyverierne.Med hjælp fra sine bedste venner, Jose og Magnus, må Holly sætte alt ind for finde den skyldige og ikke mindst få svar på spørgsmålet: Hvem vil have Holly ned med nakken - og hvorfor?

  Stream i Appen
 • af Sophie Souid & Pernille Bønløkke Toustrup
  186,95 kr.

  Sjov og varm serie om den hørehæmmede HOLLY, der pludselig udvikler superhørelse. Sammen med sine venner MAGNUS og JOSE kan HOLLY bruge sin nye evne til at løse mysterier.HOLLY har så småt vænnet sig til at have høreapparat og er efterhånden ved at få kontrol over sin nye superhørelse. Så da hendes klassekammeraters ting pludselig begynder at forsvinde på lejrturen, ser HOLLY det som sin pligt, som en ægte superhelt, at løse mysteriet.Men selv med superhørelse skal HOLLY åbenbart stadig lære at lytte - mest til sig selv. For intet går som planlagt, og pludselig anklages HOLLY selv for at stå bag tyverierne.Med hjælp fra sine bedste venner, JOSE og MAGNUS, må HOLLY sætte alt ind for finde den skyldige og ikke mindst få svar på spørgsmålet: Hvem vil have HOLLY ned med nakken - og hvorfor?

 • af Sophie Souid & Pernille Bønløkke Toustrup
  186,95 kr.

  Sjov og varm serie om den hørehæmmede HOLLY, der pludselig udvikler superhørelse. Sammen med sine venner MAGNUS og JOSE kan HOLLY bruge sin nye evne til at løse mysterier.HOLLY hører ikke helt så godt, så hendes mor slæber hende til ørelægen, og snart skal HOLLY bevæge sig rundt med et neongrønt høreapparat, som er svært at skjule fra klassekammeraterne. Det er heller ikke helt nemt at regulere apparatet, så HOLLYs fingernemme veninde JOSE træder til.Om det er JOSEs fiksfakserier med høreapparatet, eller om HOLLY lige pludselig har udviklet superevner, er svært at sige, men med et har HOLLY udviklet superhørelse. Hun kan følge med i alle mulige samtaler, og snart går det op for hende, at en bombemand truer hendes skole.Kan HOLLY og hendes venner MAGNUS og JOSE nå at stoppe ham, før skolen ryger i luften?

 • af Pernille Bønløkke Toustrup
  Stream i Appen

  Rablende skøre, søde, frække, skrappe, poetiske og virkelig sjove børnerim og remser.15 rim og remser om sovsekander, karse, rebelske kakerlakker, enlige bjergtrolde, benløse jonglører og sidst, allervigtigst, fredagsslik, af debutanten Pernille Bønløkke Toustrup suppleret på fineste vis af Thomas Hjorthaabs balstyriske illustrationer.Belav dig på fart over feltet i Cirkus Forkert, pas på Håndtaskedyret - og vogt dig for kakerlakoptøjer, før det ender galt.

  Stream i Appen
 • af Pernille Bønløkke Toustrup
  127,95 kr.

  Kender du Sovsekande-Hanne og monsterdyret, der er bange for støvnullermænd? Det gør du når du har læst bogens rablende skøre, søde, frække, skrappe, poetiske og virkelig sjove børnerim og remser.15 rim og remser om sovsekander, karse, rebelske kakerlakker, enlige bjergtrolde, benløse jonglører og sidst, allervigtigst, fredagsslik, af debutanten Pernille Bønløkke suppleret på fineste vis af Thomas Hjorthaabs balstyriske illustrationer.Belav dig på fart over feltet i CIRKUS FORKERT, pas på HÅNDTASKEDYRET - og vogt dig for kakerlakoptøjer, før det ender galt.HÅNDTASKEDYRETMellem bolsjer og støv og en sodavandsflaskeBor der er røv i min bedstemors taskeDen griner og savler og råber og æderOg laver papirfly af lommetørklæderDen kyler Ga-Jol'er på gader og stræderDens livret er klistrede kødkarbonaderHvor end den går hen, er der larm og postyrJeg ønsker mig sådan et håndtaskedyrDer er fuld fart over feltet i rimene. De er sjove og skøre på den frække måde, og bogen vil også kunne bruges som sprogstart for børnehavebørn. Både børn og voksne kan gå på opdagelse i de detaljerige illustrationer. Det er oplagt at sammenligne bogen med Marianne Iben Hansens rim for samme aldersgruppe. Anbefales varmt.LEKTØRUDTALELSEN

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.