Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Holly: Hviskeleg, bomber og en hundedyr misforståelse - Sophie Souid - E-bog

bind 1 i Holly serien

Bag om Holly: Hviskeleg, bomber og en hundedyr misforståelse

Sjov og varm serie om den hørehæmmede Holly, der pludselig udvikler superhørelse. Sammen med sine venner Magnus og Jose kan Holly bruge sin nye evne til at løse mysterier. Holly hører ikke helt så godt, så hendes mor slæber hende til ørelægen, og snart skal Holly bevæge sig rundt med et neongrønt høreapparat, som er svært at skjule fra klassekammeraterne. Det er heller ikke helt nemt at regulere apparatet, så Hollys fingernemme veninde Jose træder til. Om det er Joses fiksfakserier med høreapparatet, eller om Holly lige pludselig har udviklet superevner, er svært at sige, men med et har Holly udviklet superhørelse. Hun kan følge med i alle mulige samtaler, og snart går det op for hende, at en bombemand truer hendes skole. Kan Holly og hendes venner Magnus og Jose nå at stoppe ham, før skolen ryger i luften?

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788762741461
  • Udgivet:
  • 2. Maj 2022
  • Straks på e-mail.

Normalpris

Beskrivelse af Holly: Hviskeleg, bomber og en hundedyr misforståelse

Sjov og varm serie om den hørehæmmede Holly, der pludselig udvikler superhørelse. Sammen med sine venner Magnus og Jose kan Holly bruge sin nye evne til at løse mysterier.

Holly hører ikke helt så godt, så hendes mor slæber hende til ørelægen, og snart skal Holly bevæge sig rundt med et neongrønt høreapparat, som er svært at skjule fra klassekammeraterne. Det er heller ikke helt nemt at regulere apparatet, så Hollys fingernemme veninde Jose træder til.

Om det er Joses fiksfakserier med høreapparatet, eller om Holly lige pludselig har udviklet superevner, er svært at sige, men med et har Holly udviklet superhørelse. Hun kan følge med i alle mulige samtaler, og snart går det op for hende, at en bombemand truer hendes skole.

Kan Holly og hendes venner Magnus og Jose nå at stoppe ham, før skolen ryger i luften?

Brugerbedømmelser af Holly: Hviskeleg, bomber og en hundedyr misforståelseFind lignende bøger
Bogen Holly: Hviskeleg, bomber og en hundedyr misforståelse findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.