Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger af Poul Otto Jørgensen

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • af Poul Otto Jørgensen
  125,95 kr.

  Jeg havde fortrængt de fleste af mine oplevelser gennem et langt liv Men nu med ét, stod de lyslevende for mig igen Jeg kunne ikke falde til ro. Den orange ildkugle havde været dér endnu engang og alt det andet besynderlige og mærkelige, jeg havde oplevet og været med til i mit liv, sneg sig frem fra mørket i min hukommelses dyb og brændte sig fast!Stjernestøv i blodet er ikke noget man får!Det er noget, man har!

 • af Poul Otto Jørgensen
  64,95 - 109,95 kr.

  Fatima kom til mig i en drøm. Jeg drømte det hele en nat, lige da jeg var kommet hjem til Perstorp i Sverige. Jeg var så heldig, at jeg vågnede, netop da handlingen i drømmen var færdig, og jeg kunne huske det hele.Så jeg fik travlt med at notere alle hovedpunkter, så jeg senere kunne skrive historien om Fatima og Peter. Natten var lang, troede jeg, så jeg skrev og skrev og tiden gik. Da jeg var færdig, var det blevet lyst, så jeg kunne ikke nøjes med gardinet, der var trukket for, men måtte trække rullegardinet ned. Der har boet en mand i lejligheden før mig, som havde nattevagter, så rullegardinet er effektivt. Det lykkedes på den måde at få sovet et par timer mere.Selvom Fatima var kommet til mig i en drøm, oplevede jeg noget mærkeligt, for efterhånden, som jeg skrev bogen, genkendte jeg mangt og meget i drømmen fra mit eget liv, så det vil være forkert at sige, at Fatima er fri fantasi. Fatima er et produkt af mange ting fra mit liv lige fra ungdommen og til nu.

 • af Poul Otto Jørgensen
  64,95 - 97,95 kr.

  Det gamle kort er min fortælling om, hvordan mit fund af et gammelt, falmet, gult kort radikaltændrede mit liv på en måde, jeg aldrig ville have kunnet forestille mig.

 • af Poul Otto Jørgensen
  67,95 - 127,95 kr.

  Da jeg fik et gammelt skrin af min søster Inge inden hendes død, vidste jeg bare, at der var ét gammelt falmet brev i et af skrinets skuffer. Men jeg opdagede ved et tilfælde at skrinet indeholdt endnu mere:Min oldefars beretninger og ønsker.Da jeg første gang så det, der var tilbage af beretningerne, tvivlede jeg på, at jeg kunne leve op til hans ønsker.Men efter lidt tid, hvor jeg tænkte, gik det op for mig, at jeg var rimelig godt rustet til at udfylde de manglende dele af beretningen, specielt på grund af min families hjælp og fortællinger. Så efter at have konsulteret internettet og den gamle slægtsbog, tog jeg udfordringen op!Resultatet blev denne bog om ”Skrinets hemmelighed”.

 • af Poul Otto Jørgensen
  97,95 kr.

  Der var skrevet meget om sabotagen ud for Bornholm på Nordstream gasledningerne fra Rusland til Vesteuropa med forskellige teorier. Her er min teori og historie!

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.