Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Skrinets Hemmelighed - Poul Otto Jørgensen - E-bog

Bag om Skrinets Hemmelighed

Da jeg fik et gammelt skrin af min søster Inge inden hendes død, vidste jeg bare, at der var ét gammelt falmet brev i et af skrinets skuffer. Men jeg opdagede ved et tilfælde at skrinet indeholdt endnu mere: Min oldefars beretninger og ønsker. Da jeg første gang så det, der var tilbage af beretningerne, tvivlede jeg på, at jeg kunne leve op til hans ønsker. Men efter lidt tid, hvor jeg tænkte, gik det op for mig, at jeg var rimelig godt rustet til at udfylde de manglende dele af beretningen, specielt på grund af min families hjælp og fortællinger. Så efter at have konsulteret internettet og den gamle slægtsbog, tog jeg udfordringen op! Resultatet blev denne bog om ”Skrinets hemmelighed”.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788743021308
  • Udgivet:
  • 13. Marts 2023
  • Straks på e-mail.

Normalpris

Fordelspris

Beskrivelse af Skrinets Hemmelighed

Da jeg fik et gammelt skrin af min søster Inge inden hendes død, vidste jeg bare, at der var ét gammelt falmet brev i et af skrinets skuffer. Men jeg opdagede ved et tilfælde at skrinet indeholdt endnu mere:
Min oldefars beretninger og ønsker.
Da jeg første gang så det, der var tilbage af beretningerne, tvivlede jeg på, at jeg kunne leve op til hans ønsker.
Men efter lidt tid, hvor jeg tænkte, gik det op for mig, at jeg var rimelig godt rustet til at udfylde de manglende dele af beretningen, specielt på grund af min families hjælp og fortællinger. Så efter at have konsulteret internettet og den gamle slægtsbog, tog jeg udfordringen op!
Resultatet blev denne bog om ”Skrinets hemmelighed”.

Brugerbedømmelser af Skrinets HemmelighedFind lignende bøger
Bogen Skrinets Hemmelighed findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.